Проблем с лаптоп?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Проблем с лаптоп?
Значи колега лаптопа е на около 2 и половина години и е служил перфектно до сега,никога не е чистен,има нещо за което се сетих обаче,половин час преди да спре изтеглих за другия си комп уиндоус исо от замундата и компа засече два файла и пишеше че са троянски кон,опитах да ги изчистя чрез бутона за изчистване ,но не стана и дадох 'Х'
става въпрос заа тоя торент
http://zamunda.net/details.php?id=144454&hit=1
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
KIM написа:Значи колега лаптопа е на около 2 и половина години и е служил перфектно до сега,никога не е чистен,има нещо за което се сетих обаче,половин час преди да спре изтеглих за другия си комп уиндоус исо от замундата и компа засече два файла и пишеше че са троянски кон,опитах да ги изчистя чрез бутона за изчистване ,но не стана и дадох 'Х'
Хм...освен ако имаш стационарен...вадиш харда на лаптопа - да провериш дали работи,ако работи или го сканирай и копирай инфото или айде да не ми се скарат тука,направи тва ако прецениш...може и от харда да е....поради некой вирус..но пък и биос да не зарежда макар,че наскоро така с един Дел формат на харда от друг комп и оправих нещата...нека ако някой има и др идеи да сподели

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
от троянски кон толкова да се прецака едва ли...
щом не ти е в гаранция вече- отваряш го, почистваш- само не се плаши като видиш какво е
, сменяш пастата, сглобяваш и пробваш пак дали бачка...
щом не ти е в гаранция вече- отваряш го, почистваш- само не се плаши като видиш какво е

ms написа:от троянски кон толкова да се прецака едва ли...
щом не ти е в гаранция вече- отваряш го, почистваш- само не се плаши като видиш какво е, сменяш пастата, сглобяваш и пробваш пак дали бачка...
Само дето некой модели на НР имат навика, вентилатора да им е на такова място, че трябва да го разкостиш целия лаптоп , за да го почистиш . А и това е поне 20тия случай , на който попадам за прецакан лаптоп, няколко месеца след като му е изтекла гаранцията - според мен ги проектират умишлено да сдават багажа точно като му мине гаранцията

Не Мы такие, Жизнь такая
ами ще го отварям да го чистя май след малко,само незнам трябва ли след като го отворя и затворя нещо друго да рестартирам или да пипам
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
KIM написа:благодаря колега за съвета,при мен е било с F9 но проблема е същия,не ми излиза самото меню на биоса а само ми изписва че съм задал да се включи долу вляво но след 5 мин се рестартира сам компа и пак тоя екран предишния няма промяна ,имам съмнения че самият биос се е скапал нещо
къде мога да го занеса лаптопчето за ремонт и да знам че няма да ме бавят половин година,някой добър сервиз?
В такъв случай е много възможно да е хардуерен проблема. А както си писал, че не си го чистил 2 и половина години....на първа инстанция го почисти, както си си наумил, може и да се оправи. Ако не в сервиз. Аз лично залагам на дъно и/или памет да ти правят проблем.

- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
колега има вероятност да има проблем с харда - било то лоши сектори или просто проблем с електрониката или SMART-а, от там може да забива биоса и да не тръгва... пробвай с изваден хард как се държи... можеш да тестваш харда като го закачиш на друга машина - настолна или лаптоп и ако и там има подобен проблем значи е от него... за да си сигурен че е наред харда , можеш да го тестваш с HDD regenerator , има я в Hirens-a http://zamunda.net/details.php?id=223653&hit=1 , буутваш от цд-то и после отиваш на HDD tools мисля че беше и там HDD regenerator , ще покаже дали има проблем... там има и други туулчета за тест...
другия вариант който ми хрумва може да е проблем с биоса... но просто трябва да го тества някой който е запознат с нещата...
другия вариант който ми хрумва може да е проблем с биоса... но просто трябва да го тества някой който е запознат с нещата...
... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
колеги ,преди малко стигнах до половин отваряне ама се отказах като видях в ютубата клиповете за отваряне,харда го тествах работи на друг лаптоп,та мисля на сервиз да го нося
Съвет за сервиз в софия?
Съвет за сервиз в софия?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
KIM написа:колеги ,преди малко стигнах до половин отваряне ама се отказах като видях в ютубата клиповете за отваряне,харда го тествах работи на друг лаптоп,та мисля на сервиз да го нося
Съвет за сервиз в софия?
Я изкарай RAM-та,хубаво продухай слотовете,изчисти пинчетата на платката със спирт ,закачи гии пробвай пак...само че този път махни и батерията.Друго което можеш да пробваш - стартирай без хард-а,да видим кво става....
дъно - силно ме съмнява
рам- хмм...виждал да прави глупости
залагам на хард- тва че работи ,не значи че е както трябва
Но ,ако го занесеш метни един отговор
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Моя го хванах два пъти като табла с палеца отдолу докато работеше и един ден спря...по същия начин ...носих го на 3 сервиза ,всички казаха дъно ...
Отворих и като натиснах видеокарта тръгна .
Сега работи, но от време на време иска натискане на видеокартата ,предполагам има студена спойка или нещо такова ...някой да предложи решение?
Така че, колега , пробвай да понатиснеш тук там.
Отворих и като натиснах видеокарта тръгна .
Сега работи, но от време на време иска натискане на видеокартата ,предполагам има студена спойка или нещо такова ...някой да предложи решение?
Така че, колега , пробвай да понатиснеш тук там.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
а не трябва ли ако е видеокартата да няма никакъв скрийн на екрана?Понеже на мен ми стартира стартовото лого на ХП и там блокирва
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Код: Избери целия код
ДАП-ДАНЧО ХРИСТОЗОВ ЕТ
София, кв. Витоша, Христо Вакарелски, бл. 10
02 9627824
Звънни и попитай човека, ще ти каже какво му е още по телефона - голям специалист е!
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
stefanoff написа:ms написа:от троянски кон толкова да се прецака едва ли...
щом не ти е в гаранция вече- отваряш го, почистваш- само не се плаши като видиш какво е, сменяш пастата, сглобяваш и пробваш пак дали бачка...
Само дето некой модели на НР имат навика, вентилатора да им е на такова място, че трябва да го разкостиш целия лаптоп , за да го почистиш . А и това е поне 20тия случай , на който попадам за прецакан лаптоп, няколко месеца след като му е изтекла гаранцията - според мен ги проектират умишлено да сдават багажа точно като му мине гаранцията
М да колега особенно едни екземпляри от Пробук серията.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3