автошкола idrive

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

автошкола idrive

Мнение от Skip_209 » 12 Авг 2011, 12:19

накратко историята е следната:

взеха ми книжката преди не помня колко време вече за липса на точки,изтича ми наказанието от 6 месеца и се почва ходене по мъките да си я върна обратно,първо естествено психотест,след това трябва да се намери автошкола и започвам да звъня на разни фирми и фирмички,тарифата е горе долу еднаква 150лв за 2-3 седмичен теоритичен курс и 50лв на изпит,някой фирми те задължават да си платиш и вътрешните изпити някой не.
Такаааа, по телефона говоря с някаква жена и тя ми казва,че вътрешните изпити не се заплащат в мойта ситуация,става въпрос за автошкола idrive офиса на скобелев 75.Отивам записвам се,плащам си като пич и започва курса,изкарвам си го и идва ред на вътрешен изпит листовки при което ми искат 50лв :conf: ,замълчах си и ги дадох само и само да се свършва по-бързо с цялата простотия - все пак книжката ми трябва.
изкарвам си изпита,записвам се на външен листовки и кормуване,на кормуването ме късат (моя грешка) и от тук нататък почват големите мъки.

В момента в който изпитващия от ДАЙ ми каза че оценката е "НЕ",го разпитах какво трябва да направя за да се ява пак на изпит,човека ми обясни да отида в офиса на фирмата и да си заплатя такса от 50лв и до 2 седмици максимум ще съм на втори изпит,без да се налага да карам някакви часове кормуване или нещо такова,аз се съгласявам,на следващия ден отивам плащам и чакам обаждане кога ми е изпита.
обаче....
чакам
чакам
чакам... и така месец и половина :dummy:

на 01.08 се обаждам в офиса и директно с питам "кво ми става с изпита чакам месец и половина?"
оная се насра и почна да се оправдава,и да ме моли да и се обадя след 20 мин да можела да провери какво става.
обаждам се след 20 мин - изпита ми е на 12.08 от 10 часа
отивам днес в 10 сядам,идват двама от дай и привикват един по един,НООО мен не ме викат,няма ме в списъка :bang: :bang: малко се разтреперих от нерви,отивам при телефониската в другата стая и последва естествено лек скандал,чаках 30 мин да се свърже с управителката на фирмата,за да разбера че несъм на изпит ЗАЩОТО
трябва да изкарам 4 допълнителни часа които ще ми струват още 100лв :kuku:
естествено последва един голям скандал с много викане и псуване,а един тиквеник едва ли не ме обвини мен че аз съм виновен затова че никой не ми е казал за допълнителните часове.
пойсках си квитанцията за платения изпит)по рано сутринта ми го бяха взели) и касов бон от апарата им,бон не ми дадоха

щяли да ми направят услуга на 18.08 да съм на изпит,но бон нямало как да ми дадът И ако реша да пускам някъде жалби нямало да ми направят услугата с изпита

та.... имам няколко върпоса,така или иначе вече са ме записали и потвърдили че съм на изпит на 18.08,

главно ме интересува има ли някакъв номер на ДАЙ София на който мога да получа информация дали трябва да карам все пак часове или не (защото имам да плащам 780лв актове и тези 100лв предпочитам да отидат там а не в някой тапак дето се опитва да ми съдере кожата)

и ми трябва телефон или адрес където да пусна жалба в НАП,най малкото да им направят накаква проверка
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: автошкола idrive

Мнение от boksioraE39 » 12 Авг 2011, 12:27

Колега както е тръгнало защо направо не отидеш до ДАИ?! :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 12 Авг 2011, 13:11

обадих се в ДАЙ преди малко и ми казаха че единствено мога да пусна жалба в Комисията за защита на потребителите
и че трябва да карам допълнителни часове :conf:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Авг 2011, 13:38

Допълнителни часове се карат да, но ти пусни жалбата до комисия за защитата на потребителя за това че не са ти издали касов бон. Прикачи и копия на документите които имаш. :yes:

Назад към Извън Темата