Връзвате ли се на предизвикателства

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Връзвате ли се на предизвикателства?

1. Да, не мога да се стърпя да не натрия носа на някого
22
16%
2. Понякога да, понякога не, зависи от настроението ми.
86
64%
3. Не, не се впрягам никога на подобни изпълнения
26
19%

Общо гласове : 134
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Връзвате ли се на предизвикателства

Мнение от Elesar74 » 12 Авг 2011, 13:49

Значи колеги, не съм опитен в тази част с анкетите, затова ще ме извините, надявам се. Става дума за следното. Когато някой ни предизвика за дръпка, на светофар, или просто на пътя, как реагираме. Приемаме предизвикателството или не, винаги или понякога, мисля че формулирах анкетата просто. Моята опитност от последните дни и седмици (не ми се случва често). Стоя на светофар в гр. Разград, до мен в ляво, че и малко пред мен даже, BMW с черни джамове, мисля E39 2.5TDS, но не съм сигурен за точния модел. С едни бая големи джанти, поне 18 бяха. Аз тръгвам на зелено, тръгва и човека, но аз си мислех че ще завива наляво, просто е такова кръстовището, за колегите от Разград, на OMV кръстовището. Но не, тръгва направо, караме наравно и аз някак усетих, че човека ме предизвиква, газ до ламарината и отпраших до следващото кръстовище, което беше и наблизо, че и едни дупки, едвам спрях, завих надясно и гледам че колата идва зад мен и ме гони и пак газ и вече излязох от града, а човека зави по някаква пряка наляво и това беше. След около седмица, влизам в едно село, но преди да вляза, от съседен път се включи пак една Е39-ка, май пак TDS беше и карам зад него, бях на автопилот 90 км/ч. някъде, влизаме в селото и намалаваме на 50. Караме си така из цялото село, излизаме и онзи продължава да кара с 50. Викам, няма да го чакам тоя, давам ляв мигач, обаче в този момент онзи настъпва и той. Ма аз бях вече тръгнал и само видях как му изпуши ауспуха отзад. Гледам отсреща се зададе кола, но имаше място и някак успях да го изпреваря, после се ядосах, че се вързах, сичката газ и без малко както бях със 190 щях да вляза под един самосвал. Та това са моите скорошни опитности. Излязох победител в тези дръпки, но странно, не се гордея, не ми е кеф и не се радвам, даже напротив, ядосвам се на себе си, защо се връзвам. Случвало ми се е, когато мен ме изпреварва някой без мигач, да настъпя аз и да не му позволя изпреварването или пък той въпреки това да ме изпревари. Считам, че и това е непревилно и погрешно от моя страна. Не го правя винаги, понякога само и когато съм сам. Незнам как в при вас, сигурен съм, че всеки го е правил не един и два пъти. Незнам и колегата от Разград, дали ще се познае в случката, незнам дали е и човек от форума, за другата кола съм сигурен че не е. Искам да кажа, че аз после се чувствам зле и ми е гадно, въпреки, че съм спечелил негласната надпревара и в този смисъл тази тема не е за хвалба. Та, как е при Вас?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: Връзвате ли се на предизвикателства

Мнение от titto » 12 Авг 2011, 14:02

На "дръпки"не се връзвам, вече съм голям :D , пък и като по-млад нещо не ме влечеше това.
Лошото е, че се връзвам често на разни индивиди, които ме засичат и на всичкото отгоре си мислят, че са прави и размахват пръсти отвътре, е тогава подивявам.Не си сдържам нервите дори и когато в колата са жената и детето, а това не е добре! :oops:
Ще бера ядове някой път, че не ми дреме ни от S-класи, ни G- класи, но кога ще е...!? :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 12 Авг 2011, 14:02

Все по-рядко го правя, отвръщам само на горе-долу равностойни противници. Вече не се занимавам с коли, които е ясно, че падат без проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 12 Авг 2011, 14:03

Да единствено не правя такива неща, когато возя майката и бащата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Авг 2011, 14:11

преди, да. най-вече на някакви планински пътища, губих всякаква мярка. на магистралата не ми е интересно, там или имаш слаба кола и падаш или имаш силна кола и биеш ;) в крайна сметка от няколко години доста загубих интерес, щото много рядко ме предизвикват вече.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 12 Авг 2011, 14:24

Случва се, но рядко.
То се усеща, с кой може да се дръпнеш за кеф, а на комплексари не се връзвам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 12 Авг 2011, 14:43

Зависи от ситуацията. Ако условията позволяват, и усетя че човека до мен иска просто гонка и забавление, а не да ми се перчи и прочие, тръгвам и аз. Просто си карам колата за фън, а не да покажа колко е бърза и с това да се опитам да комплексирам противниците ми. Щом пък усетя, че пича не знае какво прави и е потенциална опасност - стоя надалеч, щото не си струва да направим белята за едното чудо.

Относно това за изпреварването без мигач - щом са тръгнали да ме изпреварват винаги ги пускам, пък после ако реша наказвам наред :mhihi: Особено на двупосочен двулентов това да не го пуснеш да изпревари безпроблемно може да доведе до голямо мазало. Просто не се знае кой и с колко иде в насрещното. Иначе изпреварване винаги с мигач, и в рамките на културното. Преди малко примерно ми се наложи да стигна до едно място доста бързо и по един булевард карах на зиг-заг, с навременни мигачи и без излишни рискове. Смея да кажа, че не попречих на никого, дори не ми свирнаха. Друго е да се впуснеш в някакви малоумни маневри, само и само защото бързаш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 12 Авг 2011, 16:17

Много рядко правя такива изпълнения .... но лошото е че Е39 е новото Е36 :mhihi:
Е39-ките поевтиняха и гламарите от Е36 преминаха на Е39, мислят си че е голямата работа и гледай какво става :mhihi:
не се връзвай че стават големи бели :idea:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 12 Авг 2011, 16:45

И аз я наблюдавам тази миграция, доста приятели се качиха на е39, даже вчера един приятел маха 320-та и му викам в мобилето има една супер е36-ца за 5100 супер син цвят, джанти и т.н, той ми вика: "Ти луд ли си за 5100 знаеш ли каква изпъната 528-ца ще си взема", сега му предлагали някаква 523-ка с газов инжекцион за 4к!
Иначе за дръпките почти винаги отговарям само да не сам с някоя жена в колата, последно една алфа се набира 3 пъти подред на тракия и така и не разбра момчето че явно над 230 тая алфа не може :mhihi: ! Тук в Хасково има една Алфа правена 180 коня ме наказва, ама сега ще я скопяват с газчица и ще искам реванш :mhihi: !
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Авг 2011, 17:00

не знам дали сте обръщали внимание на това колко много човек се променя с възрастта.
Чак понякога ме е яд или се сепвам изведнъж, че нещо, което преди е било страхотно изживяване, вече не ми е чак толкова приятно. Често се хващам, че тръгвам без да пусна музика в колата ... а преди това беше просто немислимо... Та така стоят нещата при мен - преди да, веднага, сега ... едва ли
Последна промяна © на 12 Авг 2011, 21:06, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Авг 2011, 18:23

хаха.. почти никога не се случва... или карам нещо дето никой не смее да ми се пробва... или карам нещо дето никой не забелязва... така че.. не ми се случва...

но това да се наредиш на светофара и някой да ти каже "хайде да се дърпаме" и аз да му кажа "разбира се- иди си вземи колата за дръпки" - безценно... :mrgreen:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 12 Авг 2011, 19:01

кой? аз ли бе?.....гледай сега какво ще направя :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 12 Авг 2011, 19:08

Не знам как не ти се е случвал, докато живях в София през вечер като ходих от Бели Брези до Редута, по Българя и после покрай стария магазин на Вари2000, винаги имаше някой който я махне, я гледа лошо и се дърпахме редовно, веднъж на България отнесох един Nissan Gtr, гледам маха ми през стъклото нещо и аз като спрял го миха на старта, после на другия светофар беше по светло и гледам вътре една руса мацка си говори по тел-а и ръкомаха! :mhihi: :shock: !
Липсват ми тези моменти от София!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 12 Авг 2011, 19:09

[quote="alx"
но това да се наредиш на светофара и някой да ти каже "хайде да се дърпаме" и аз да му кажа "разбира се- иди си вземи колата за дръпки" - безценно... :mrgreen:[/quote]

Това не съм го знаел :mhihi:

Аз пък често правя стартове по светофарите сам, ей така за спорта. Като почти винаги съм с някой приятел, и го правя хем да се порадвам аз на колата си, хем да се порадва и той.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 12 Авг 2011, 19:12

Nukem ти си ИС-ката ли дигаш над 230?! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Следваща

Назад към Извън Темата