междувременно в лондон...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: междувременно в лондон...

Мнение от MatriX_Fucked » 11 Авг 2011, 12:10

Не, не, Пешката не го формулира правилно! Англичаните не са прости! На тях в националното самосъзнание им е заложено да грабят, да убиват и да безчинстват! И го правят!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 11 Авг 2011, 13:59

Жалко за Лондон. Това е един уникален град. Но вече нещата се оправят. Циганьора и просточора е еднакъв навсякъде. Затова и живее в бедност и омраза. Веднъж някой индивид самоопредели ли се като беден или член на малцинствена група, озлобява и започва да смята, че цялото общество му е виновно и длъжно. Та в тая връзка не разбрах какво точно от вас откраднаха англичаните. И къде точно ви прецакаха. На кой какво му отнеха? Какво точно ви пречи външната политика на Великобритания. Сещам се. Това мислене е характерно за мангалите. Всеки който не им е дал пари или нещо друго безвъзмездно е виновен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Авг 2011, 16:29

MatriX_Fucked написа:Не, не, Пешката не го формулира правилно! Англичаните не са прости! На тях в националното самосъзнание им е заложено да грабят, да убиват и да безчинстват! И го правят!

Ама са и прости! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 11 Авг 2011, 16:55

ukelichko написа:Жалко за Лондон. Това е един уникален град. Но вече нещата се оправят. Циганьора и просточора е еднакъв навсякъде. Затова и живее в бедност и омраза. Веднъж някой индивид самоопредели ли се като беден или член на малцинствена група, озлобява и започва да смята, че цялото общество му е виновно и длъжно. Та в тая връзка не разбрах какво точно от вас откраднаха англичаните. И къде точно ви прецакаха. На кой какво му отнеха? Какво точно ви пречи външната политика на Великобритания. Сещам се. Това мислене е характерно за мангалите. Всеки който не им е дал пари или нещо друго безвъзмездно е виновен.

бомбардирали са ми квартала през 2рата световна,ей тва са ми направили ;)
отделно на слънчев бряг като ги гледам кви са розови мегаселяни,грам не ме трогва това което се случва сега там
от тях по голями мутанти и криваци сигурно са само американците

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 11 Авг 2011, 17:18

kiko написа:
ukelichko написа:Жалко за Лондон. Това е един уникален град. Но вече нещата се оправят. Циганьора и просточора е еднакъв навсякъде. Затова и живее в бедност и омраза. Веднъж някой индивид самоопредели ли се като беден или член на малцинствена група, озлобява и започва да смята, че цялото общество му е виновно и длъжно. Та в тая връзка не разбрах какво точно от вас откраднаха англичаните. И къде точно ви прецакаха. На кой какво му отнеха? Какво точно ви пречи външната политика на Великобритания. Сещам се. Това мислене е характерно за мангалите. Всеки който не им е дал пари или нещо друго безвъзмездно е виновен.

бомбардирали са ми квартала през 2рата световна,ей тва са ми направили ;)
отделно на слънчев бряг като ги гледам кви са розови мегаселяни,грам не ме трогва това което се случва сега там
от тях по голями мутанти и криваци сигурно са само американците

Даааа... Може и нашия квартал да са бомардирали :( или само така си изглежда. В момента съм в Несебър и оная вечер като ходих на Сънито, освен англичаните, не видях нито един селски бег и нито една селска пръчка от България. Ако не са англичаните, Слънчев бряг е едно прекрасно място за почивка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 11 Авг 2011, 19:25

Безднадеждно е да се опиташ да обясниш подобно нещо . Нека на Вуте да му е зле . Тук половината форум истеряса от кеф , че икономиката на САЩ колабира , а че тва ни засега и нас - абе карай :kuku:
Англичаните са бомбардирали София - да , владели са 1/3 от света - да . Също така всички европейски държави са се клали (някой по 100 години) и след това си стават най-големите икономиески партьори . А подозирам и голяма доза завист , че има мнооого българи които правят по 3000 паунда на месец там и по-голямата част от тях ги пращата в БГ . Ако нямаше такива хора из цяла европа , досега България да се е сринала изоснови .
Тва е все едно Чикаго (със 150 000 българи) да се подпали и всички да се кефят :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 11 Авг 2011, 21:24

Ачо, да те таковам значи! ;) (това е майтап, да не си мислиш, че те псувам) :D

Що не ревеш за хилядите българи в Либия??? Пък и доста от тях като видяха, че става напечено се изнесоха...Наще в Лондон, като се чувстват в опасност - да си идват!

Гледай ся, много народ са се клали и продължават да се колят, но по-дивашка, по-безжалостна и кръвожадна нация от английската - няма! Във великите им музеи има само неща, които са грабили по света! Цялата им бивиша империя е изградена от кървави пари!
Без страх, без спирачка!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 11 Авг 2011, 21:26

MatriX_Fucked написа:.... Цялата им бивиша империя е изградена от кървави пари!

е то империя само с мили думи не се гради- става само с кръв, друг начин няма...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 11 Авг 2011, 21:37

MatriX_Fucked написа:Ачо, да те таковам значи! ;) (това е майтап, да не си мислиш, че те псувам) :D

Що не ревеш за хилядите българи в Либия??? Пък и доста от тях като видяха, че става напечено се изнесоха...Наще в Лондон, като се чувстват в опасност - да си идват!

Гледай ся, много народ са се клали и продължават да се колят, но по-дивашка, по-безжалостна и кръвожадна нация от английската - няма! Във великите им музеи има само неща, които са грабили по света! Цялата им бивиша империя е изградена от кървави пари!

Да речем че 2 месеца общувах доста с хора , които се изнесоха по бързата процедура от Либия . Тва означава ли че ще се кефя на опожаряването на град с българи ? Отделно казах , че това ще се отрази зле на крехката икономическа атмосфера . И аз мразя англичаните , но в конкретния случай не се радвам .
ms написа:
MatriX_Fucked написа:.... Цялата им бивиша империя е изградена от кървави пари!

е то империя само с мили думи не се гради- става само с кръв, друг начин няма...

- хах , да - Римската , Осамнската , Руската с теменужки и благословии са ги правили .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Авг 2011, 21:45

аз лично нищо нямам против англичаните, но тяхната държава не ми допада за живеене. само като почнем от десния волан и т.н.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 11 Авг 2011, 22:02

Че то тва е едно от най-хубавите неща :mhihi: Не знам дали си ходил в Англия , но на съседният им осторов , където е доста по-валежно е страхотно за живеене - няма кучи студове , няма 30-40 градуса да ти се поти задника - само пролет и есен . Средно е около 15-20 градуса - всичко е зелено , паркове навсякъде и уникално свеж въздух . А дъждовното време е идеално за - почивка , за запивка и за тва-онова :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 11 Авг 2011, 23:13

Teя англичани ни дават лош пример http://www.blitz.bg/news/article/115546 :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Авг 2011, 3:39

acho.rs написа:Че то тва е едно от най-хубавите неща :mhihi: Не знам дали си ходил в Англия , но на съседният им осторов , където е доста по-валежно е страхотно за живеене - няма кучи студове , няма 30-40 градуса да ти се поти задника - само пролет и есен . Средно е около 15-20 градуса - всичко е зелено , паркове навсякъде и уникално свеж въздух . А дъждовното време е идеално за - почивка , за запивка и за тва-онова :mhihi:

Аз съм бил командирован в албиона 6 месеца и след втория ми дваше да се самоубия- шибано сиво време, изродени грозни скучни хора, грозни жени, шибана несъществуваща безвкусна кухня, тесни пътища... Бах ти душевната задуха... Бах ти чистия архивен писоар на който цялата държава им прилича.... Предимно бедни хора, гета... чалмалийте са ги нападнали... Как едно хубаво нещо не видях там... Шибана държава... Една франция е 100 пъти по приятна..
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Авг 2011, 16:52

http://www.youtube.com/watch?v=_hsfAHY_xIM много обичам да ги вбесявам по-този начин аз англичаните :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 13 Авг 2011, 16:57

alx написа:
acho.rs написа:Че то тва е едно от най-хубавите неща :mhihi: Не знам дали си ходил в Англия , но на съседният им осторов , където е доста по-валежно е страхотно за живеене - няма кучи студове , няма 30-40 градуса да ти се поти задника - само пролет и есен . Средно е около 15-20 градуса - всичко е зелено , паркове навсякъде и уникално свеж въздух . А дъждовното време е идеално за - почивка , за запивка и за тва-онова :mhihi:

Аз съм бил командирован в албиона 6 месеца и след втория ми дваше да се самоубия- шибано сиво време, изродени грозни скучни хора, грозни жени, шибана несъществуваща безвкусна кухня, тесни пътища... Бах ти душевната задуха... Бах ти чистия архивен писоар на който цялата държава им прилича.... Предимно бедни хора, гета... чалмалийте са ги нападнали... Как едно хубаво нещо не видях там... Шибана държава... Една франция е 100 пъти по приятна..

Те затова всички британци с повече пари се преместиха да живеят я във Франция я в Испания и Португалия, че дори и при нас.
Иначе по темата мага да кажа само едно - Събереш ли много хора от различни етноси и вероизповедания на едно място, не очаквай да живеят в мир и разбирателство!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата