Бензин eko economy?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Re: Бензин eko economy?

Мнение от GKuzmanov » 06 Авг 2011, 15:44

Тва економи веднъж го сипах и повече няма да повторя !!!! от 320 отиваш на 316 заклевам се :mhihi: :mhihi:

П.П. даже резачката неще да реже с него :no:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: The ultimate driving machine

Мнение от Николов » 15 Авг 2011, 11:20

Живея до кръговото на 4-ти км и зареждам на Еко-то, защото ми е близо. През уикенда сипах за 50лв економи и минах около 300км. 3-ма в колата, е34 М50Б20 без климатик и вървеше много прилично. В движение променихме плана и се наложи още 40лв. от Лукойл. 150км и светна лампата :kuku:, колата умря тотално. Искаше много повече натискане за да върви, предполагам и затова така опука лукойлския. Други бензини не съм слагал скоро, но от Лукойл повече не. Изкарах си карта за намаление и на екото в събота литъра излезе 2.36.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T

Мнение от Alex_GT3 » 15 Авг 2011, 16:26

Аз също зареждам с Economy на Пасат 1.8Т и въобще разлика във вървежа не виждам. За икономичност може да е и една идея по-добре, но не съм забелязал някаква разлика. Преди зареждах 95 plus от бензиностанцията и ми вървеше по един и същи начин колата. Имам карта с 5 стотини отстъпка на литър и съм доволен от това, което сипвам. Ако някой ме убеди, че друг 95 е по-добър от Economy-то на Eko ще отида и ще заредя от него, за да направя разлика.

Предишна

Назад към Извън Темата