Забраняват на шофьорите да пушат в колата
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Забраняват на шофьорите да пушат в колата
Баща ми караше един служебен бус Мерцедес, на предната конзола отпред имаше монтиран дрегер за алкохол, ама някой му изскубнал кабела...
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
павката написа:идеята е да се глобят возещите се,които са се качили при не трезвен шофер,а не те самите да са пийнали
все пак и те, ако са пийнали --> Глоба!
Откъде-накъде пасажера ще отнася глоби за подобно нещо, ами ако въпросния шАфьор е пил 1 бира и му отчете 0.6, а видимо е трезвен и не мерише на алкохол? Да вземем да си носим дрегери, преди да се качим при някого?
тъпотиите нямат край!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
да забранат и музиката в колата,сабалянта като си пуснах "Рамщайн" ми стана едно благо и леко...ама не може така,качил съм се да карам,как така ше ми е приятно,да забранят и удобните волани-слагат некакви бодливи и караш с повишено внимание,климатика също да се збрани,добре е така,по цел ден се возиш в колата в жегата,я да махнат климатиците-в най-големата жега няма една кола да има на пътя...само рейсове
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
те на сегашните правила не могат да осигурят спазването... смешници.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Напълно подкрепям на 1 милиард процента!!!! Шофьорът НЕ трябва да се разсейва с нищо, което му "заема" ръцете.. Никакви ядене, никакви цигари, нито телефон! Само една секунда невнимание или по-късна реакция и може да доведе до фатален край, спомнете си, че никой не е застрахован и може да се случи на всеки. А за алкохола - това по-скоро си е чисто самосъхранение за теб и за тези, които се возят при теб, така че ако човек не мисли сам нищо няма да се оправи.
на челни стойки ще научат шофьорите ако трябва- само и само сакън да не вкарват в затвора за по минимум 2 години всеки виновен.
тия пари место да ги наливат в дрегери да ги налеят в изучаването на една нова генерация съдии и прокурори които да съдят пияните по късата процедура...
това от девет кладенеца вода да донесеш.... типично родна черта...
тия пари место да ги наливат в дрегери да ги налеят в изучаването на една нова генерация съдии и прокурори които да съдят пияните по късата процедура...
това от девет кладенеца вода да донесеш.... типично родна черта...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
acho.rs написа:Те предвиждат още в колите на водачи, заловени два пъти да карат пияни, да бъдат монтирани специални дрегери за алкохол. Ако апаратът покаже над 0,5 промила, двигателят изобщо няма да запали.
Ами ако е пил тоя до мене - пак ли няма да тръгне колата
Губиш... там си стойте докато не изтрезнее

да бъдат монтирани специални дрегери за алкохол. Ако апаратът покаже над 0,5 промила, двигателят изобщо няма да запали
Тези май много почнаха да си вярват найстина ..

Правилно, няма да се пуши няма да се диша, няма да се чешеш и т.н. И даже предлагам да се задължат всички производители на коли да направят специална кабинка за шофьора та да не го разсейваме като се возим.
Също така да забранят и да се говори в колата че току виж се разсмее шофера и може да утрепе некой.
P.S.
А бе някои от Вас колеги мислите ли малко като пишете? Или каквото се напише и си мислите че понеже не пушите и аре сега всички така, че даже и някакви мислители се навъждат да кажат колко е ценна всяка секунда. А бре Унуфри ти като се качиш да караш само в пътя ли гледаш и не пускаш музика, и не си говориш с никой и т.н. та ще ми разправяш колко било опасно! При всеки има за какво да се хванеш че разсейва, аз примерно пуша, но не слушам силна музика (даже напоследък въобще не пускам музика), друг сигурно си рови из навигаюцията и т.н.
То ако си идиот пак ще направиш сакатлъка без значение какво си правил или не си в колата.
Също така да забранят и да се говори в колата че току виж се разсмее шофера и може да утрепе некой.
P.S.
А бе някои от Вас колеги мислите ли малко като пишете? Или каквото се напише и си мислите че понеже не пушите и аре сега всички така, че даже и някакви мислители се навъждат да кажат колко е ценна всяка секунда. А бре Унуфри ти като се качиш да караш само в пътя ли гледаш и не пускаш музика, и не си говориш с никой и т.н. та ще ми разправяш колко било опасно! При всеки има за какво да се хванеш че разсейва, аз примерно пуша, но не слушам силна музика (даже напоследък въобще не пускам музика), друг сигурно си рови из навигаюцията и т.н.
То ако си идиот пак ще направиш сакатлъка без значение какво си правил или не си в колата.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
най-голямата тъпотия,която съм чел напоследък е това.Искам да вида как некой ще ми забрани да пуша в собствената си кола,която съм си купил със собствените си пари!Станахме смешна полицейска страничка
ТДС - Турбо Див Селянин
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
сигурно не пуши ма аз за миг не съм се разсейвал от карането докато пуша,може би защото ми е станало навик.Па да не говорим,че както съм и автоматик мое и една чайка да си резнем от скука 

ТДС - Турбо Див Селянин
За цигарите и аз съм съгласен да се забранят по време на шофиране.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
интересно що много са против пушенето, а никой не е съгласен да има дрегер в колата
явно цигарите предизвикват повече тежки катастрофи от пияните за волана 

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
интересно ми е как ще правят колите без стоики за чаши без пепелник без тв.навигации,и ел стъкла,защото всичко това отвлича вниманието.А за дамите които търсят скоростите и ги гледат на коя са докато превключват незнам 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
vin_diesel написа:...А за дамите които търсят скоростите и ги гледат на коя са докато превключват незнам
за такива заблудени уфси има автоматици бе

69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5