В търсене на камерафон....
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
В търсене на камерафон....
От 1-2 месеца съм с Nokia C1-00
и всичко е ОК, но страшно ми липсва камерата на предишния ми апарат
Та сега си търся тел. с ДОБРА камера
на по-скромна цена
Засега съм се насочил към това - SE K850 -

, но нещо не мога да открия къде се продава
Давайте предложения и за други апарати!
п.с. Бюджет /скромен/-300 - 400 BGN

Та сега си търся тел. с ДОБРА камера

Засега съм се насочил към това - SE K850 -
, но нещо не мога да открия къде се продава

Давайте предложения и за други апарати!

п.с. Бюджет /скромен/-300 - 400 BGN

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Re: В търсене на камерафон....
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/in ... avi_type=1 Това е добра оферта пълен комплект за 150 лева 

- ivo_aeroxa
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: Е30
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=60988
за мен това е телефона
влиза в рамките на 300-400 лева

за мен това е телефона

В режим "охлаждане на дръжките на вратите" 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Nokia N86
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- audi_bulgarian
-
-
audi_bulgarian написа: Бюджет /скромен/-300 - 400 BGN
Elesar74 написа:Nokia N86
Да, добре!

Намери ми N86, която мога да си позволя с предвидениЯ бюджет и го отнасям на мига

п.с.Не говорим за апарат 2-ръка, краден и т.н.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
къде го пратихте човека на няк'ви дърти модели с тея Н82/86- вярно правят прилични снимки, но само до там... все пак са Нокия- те никога не са правили отлични снимки, добри- да, но нищо повече... а и трябва да си мазохист да изтърсиш толкова пари за Н86- за същите пари взимаш старото Галакси С и си свиркаш, пък нека да е само с 5мп камера... в момента аз ползвам предложената по-горе Нокия С6- снимките са добри на светло и честно казано се учудих колко добре стават вечер на светкавица ако обекта е близо, но нищо повече от "добри" не мога да кажа... за да е нагледно за к'ви снимки става дума при С6 ето една от преди 5мин. на светло и при макро режим: http://prikachi.com/images/537/3696537J.jpg
За тея 400 кинта има богат избор на телефони с 5мп камери, че и нагоре- прецени и какво друго ти е важно и така си избирай модел...
За тея 400 кинта има богат избор на телефони с 5мп камери, че и нагоре- прецени и какво друго ти е важно и така си избирай модел...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Аз пък ще кажа, че Н82 има най-добрата 5 мегапикселова камера на телефон...
Преди да си го взема, четох доста. И доста клипове изгледах, навсякъде във всички тестове на камерфони с 5 мегапиксела, Н82 беше на първо място. А си има и wireless, gps и т.н.
Да не говорим, че се намира на смешни пари.
Ако искаш приложения, голям дисплей и т.н. може би галаксито е по-добро, но н82 има по-добрата камера и както вече казах, сред 5 мегапикселовите е с най-добра такава, ползвам телефона от 30 месеца и е здрав като чук, изпускал съм го 100 пъти(буквално) ужулен, обелен, с липсващи парчета от него, буквално, но работи безгрижно и безпроблемно.
Честно казано @ms е прав донякъде, допреди известно време, камерите на нокиа доста издишаха спрямо тези на СониЕриксон примерно, но точно Н82 си е супер.
И за 200 кинта може да си вземеш някой употребяван(нов да си намериш е трудна задачата) с остатъчна гаранция, черен, с карта, пълен комплект и т.н.
Преди да си го взема, четох доста. И доста клипове изгледах, навсякъде във всички тестове на камерфони с 5 мегапиксела, Н82 беше на първо място. А си има и wireless, gps и т.н.
Да не говорим, че се намира на смешни пари.
Ако искаш приложения, голям дисплей и т.н. може би галаксито е по-добро, но н82 има по-добрата камера и както вече казах, сред 5 мегапикселовите е с най-добра такава, ползвам телефона от 30 месеца и е здрав като чук, изпускал съм го 100 пъти(буквално) ужулен, обелен, с липсващи парчета от него, буквално, но работи безгрижно и безпроблемно.
Честно казано @ms е прав донякъде, допреди известно време, камерите на нокиа доста издишаха спрямо тези на СониЕриксон примерно, но точно Н82 си е супер.
И за 200 кинта може да си вземеш някой употребяван(нов да си намериш е трудна задачата) с остатъчна гаранция, черен, с карта, пълен комплект и т.н.

E34, E38
- zxsport
-
zxsport написа:Само и единствено Нокиа Н82
вариант е и samsung pixon (12 м.п. + 2 светкавици), но е без ОС, което му отрежда според мен 2-ро място.
- audi_bulgarian
-
-
zxsport написа:zxsport написа:Само и единствено Нокиа Н82
вариант е и samsung pixon (12 м.п. + 2 светкавици), но е без ОС, което му отрежда според мен 2-ро място.

p.s.В бюджета ми се вързва първия Pixon с 8.1 МП

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
justboy написа:... допреди известно време, камерите на нокиа доста издишаха спрямо тези на СониЕриксон примерно, но точно Н82 си е супер.
то май Н82 е с единствената свястна камера от Нокия моделите- Н86 съм го пробвал на снимки и не е нищо особено за 8мп... обаче колегата говори за нов апарат и тея дърти модели отпадат директно, че или ги няма никъде, или са на фантастични цени... значи влизаме при новите модели- тоест Нокия НЕ е в категорията с качествени снимки при тоя бюджет... то не съм сигурен дали и Н8 прави снимки които да си заслужават, но това е от липса на впечатления- виждал съм няколко снимки само от Н8 и не смея да коментирам, но не ми хванаха окото... но пък и той е далеч от парите и така или иначе не се класира...
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
за 400 пари, си вземи един фотоапарат, какъвто и телефон да си вземеш няма да снима като фото 

12 мнения
• Страница 1 от 1