Забраняват на шофьорите да пушат в колата
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Забраняват на шофьорите да пушат в колата
randity написа:И това с дрегера може да се манипулира. Винаги мога да накарам някой да духне вместо мен и да си тръгна с колата.
Не става с духане

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Kris написа:P.S.
А бе някои от Вас колеги мислите ли малко като пишете? Или каквото се напише и си мислите че понеже не пушите и аре сега всички така, че даже и някакви мислители се навъждат да кажат колко е ценна всяка секунда. А бре Унуфри ти като се качиш да караш само в пътя ли гледаш и не пускаш музика, и не си говориш с никой и т.н. та ще ми разправяш колко било опасно! При всеки има за какво да се хванеш че разсейва, аз примерно пуша, но не слушам силна музика (даже напоследък въобще не пускам музика), друг сигурно си рови из навигаюцията и т.н.
То ако си идиот пак ще направиш сакатлъка без значение какво си правил или не си в колата.
Колега това за мен ли е??? Питам за да знам дали да ти отговарям или да си замълча ??
П.С. не се заяждам
6per40 написа:Напълно подкрепям на 1 милиард процента!!!! Шофьорът НЕ трябва да се разсейва с нищо, което му "заема" ръцете.. Никакви ядене, никакви цигари, нито телефон! Само една секунда невнимание или по-късна реакция и може да доведе до фатален край, спомнете си, че никой не е застрахован и може да се случи на всеки. А за алкохола - това по-скоро си е чисто самосъхранение за теб и за тези, които се возят при теб, така че ако човек не мисли сам нищо няма да се оправи.
Абе,ми ако те засърбят таш..те кво правим,да караме се някоя кака да ги чеше ли.

- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
Поредната супертъпня на нещастната бОЙКОВА сган ! Споко утре ще се променят нещата, другиден-пак ще измислят нещо ново ! Нали няма ЛЯБ - хранят ни със зрелища !
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
За съм да не се пуши докато се кара, що да може вие да пушите а аз да не мога да си говора по телефона ???
Няма спор и пушенето разсейва, и е нормално да се забрани.
Няма спор и пушенето разсейва, и е нормално да се забрани.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Да забранят носенето на къси поли и да задължат със закон всички жени с гръдна обиколка над 90см да си правят пластична операци за намаляване на бюста
Проекто-закона ще се казва "Анти цица" 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Хахаххаахаха ще ми забранят да пуша докато карам
По-голяма глупост не бях чел скоро
А като ожаднея ,сигурно трябва да спирам ,за да пия вода
Смешници
За непушачите ,дето толкова възторжено подкрепят забраната за пушене ,аз бих предложил да им дънят актове и да взимат точки ако са хванали волана само с една ръка ,а другата я държат на скоростния лост или някъде другаде ...

За непушачите ,дето толкова възторжено подкрепят забраната за пушене ,аз бих предложил да им дънят актове и да взимат точки ако са хванали волана само с една ръка ,а другата я държат на скоростния лост или някъде другаде ...

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
plradev написа:Хахаххаахаха ще ми забранят да пуша докато карам![]()
![]()
Смешници
![]()
Важно е къде гледаш докато държиш волана

Аз съм имал случка с шофьор пушач, като се опита да си изхвърли фаса през прозореца той се върна на седалката между краката му и от там се почна едно търсене, тупане, подскачане... 2 минути се занимаваше с тоя фас без да погледне пътя... А аз се молех по скоро да стигнем и да сляза... Това ако е в населено място с интензивен трафик...
И сега не ми обяснявайте как той е шматка, а при вас това с пушенето вече е като дишането, и си хвърляте фасовете в пепелника и няма как да ви се случи нещо подобно...
Нищо лично, но не бих искал да съм в насрещното срещу такъв шофьор докато си търси фаса между краката...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
drago_pavlov написа:plradev написа:Хахаххаахаха ще ми забранят да пуша докато карам![]()
![]()
Смешници
![]()
Важно е къде гледаш докато държиш волана![]()
Аз съм имал случка с шофьор пушач, като се опита да си изхвърли фаса през прозореца той се върна на седалката между краката му и от там се почна едно търсене, тупане, подскачане... 2 минути се занимаваше с тоя фас без да погледне пътя... А аз се молех по скоро да стигнем и да сляза... Това ако е в населено място с интензивен трафик...
И сега не ми обяснявайте как той е шматка, а при вас това с пушенето вече е като дишането, и си хвърляте фасовете в пепелника и няма как да ви се случи нещо подобно...
Нищо лично, но не бих искал да съм в насрещното срещу такъв шофьор докато си търси фаса между краката...
Изобщо нямам намерение да обяснявам квото и да било ,щото цялата идея за забраната е идиотска... Да забранят и на пасажерите в колата да пушат,че може да влезе дим в очите на шофьора и в интензивния градски трафик да помете някоя спирка с чакащи автобуса граждани ...
Абе така като са почнали да предприемат ''сериозни" мерки за безопасност по пътищата да вземат да забранят изцяло автомобилите и ще им се решат всички проблеми

п.п.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
А новината за предстоящият закон има и някой други аспекти,това е че искат да не може да се регистрират автомобили които нямат електронна система за стабилност и това да залегне 2014 година което е пълна олигофрения,толкова малко автомобили имат подобна систена,в германия няма такива изисквания за подобни неща,като погледна паркинга пред нас,поне 99% нямат подобна система...Според мен управляващите пробват с подобни безумни решения,до къде ще стигне търпимостта на народа.
Това ли са най-важните въпроси в тая държава,всичко решиха и само това остана,да не мога да си пуша в колата (аз по принцип не си пуша в колата,ама това е друга тема),да не слушам музика в колата,да не пипам никакви копчета по колата,ако ме зачеше оная работа-в никакъв случай да не я пипам...А такова дребни неща като дупките,дето разбиват колите и всъщност те са много по-опасни и създават предпоставки за произшествия и тн.
Това ли са най-важните въпроси в тая държава,всичко решиха и само това остана,да не мога да си пуша в колата (аз по принцип не си пуша в колата,ама това е друга тема),да не слушам музика в колата,да не пипам никакви копчета по колата,ако ме зачеше оная работа-в никакъв случай да не я пипам...А такова дребни неща като дупките,дето разбиват колите и всъщност те са много по-опасни и създават предпоставки за произшествия и тн.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:А такова дребни неща като дупките,дето разбиват колите и всъщност те са много по-опасни и създават предпоставки за произшествия и тн.
Колега, за едното нещо трябват много пари, а от другото ще се взимат пари

Втория тип мерки са по-приятни за държавата...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
drago_pavlov написа:Е.Димитров написа:А такова дребни неща като дупките,дето разбиват колите и всъщност те са много по-опасни и създават предпоставки за произшествия и тн.
Колега, за едното нещо трябват много пари, а от другото ще се взимат пари![]()
Втория тип мерки са по-приятни за държавата...
Ми като почнем и ние с контра мерките-слагам други номера на колата или такива дето се сменяват и ае да ме фанат да им платим нещо,почваш и неистински самоличности или просто групово (което е невъзможно за българия) се откажат да се платят данъците и ае да видим,щом ше е "Ние" срещу "тях"
Това, че ще бъде забранено пушенето (примерно) не означава, че някой ще го спазва. Говоренето по мобилен без хендс фри (ако ми кажете че и това не разсейва ....) и в момента е забранено, не ми прави впечатление особено много хора да го спазват. Просто ако ви хванат, ще могат да ви наложат глоба, едва ли е болка за умиране.
Колкото до тези дрегери, не виждам защо трябва да се харчат пари за простотии, вместо да ти вземат книжката за няколко години примерно или пък гражданската ти отговорност да бъде в двоен или троен размер.
Единствената логична причина ми се вижда, че някой трябва да ги внесе и да ги внедри тези дрегери и от това да усуче едни пари от бюджета/данъкоплатците
Колкото до тези дрегери, не виждам защо трябва да се харчат пари за простотии, вместо да ти вземат книжката за няколко години примерно или пък гражданската ти отговорност да бъде в двоен или троен размер.
Единствената логична причина ми се вижда, че някой трябва да ги внесе и да ги внедри тези дрегери и от това да усуче едни пари от бюджета/данъкоплатците

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Drum написа:Колкото до тези дрегери, не виждам защо трябва да се харчат пари за простотии, вместо да ти вземат книжката за няколко години примерно или пък гражданската ти отговорност да бъде в двоен или троен размер.
Има много хора дето си карат пияни, без книжка, гражданска, винетка... Там е смисъла

Мислиш ли,че тези същите няма да намерят цаката на некъфф си дрегер 

69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5