Забраняват на шофьорите да пушат в колата
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Забраняват на шофьорите да пушат в колата
Само да попитам тези, които пушат и палят със запалка с камъче, колко пъти като сте палили в тъмното и от светлината на запалката после губите за 1-2 секунди фокуса върху пътя?
И да ви успокоя, това е лаене от правителството, плашат с хиляди мерки и после приемата само една или нищо и народа изпитва удоволствие, че НЕ са приели това нещо. По този начин оставят едно чувство на задоволство.
Това си е чиста политическа игра 
И да ви успокоя, това е лаене от правителството, плашат с хиляди мерки и после приемата само една или нищо и народа изпитва удоволствие, че НЕ са приели това нещо. По този начин оставят едно чувство на задоволство.

- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Аз съм за да не се пуши докато се кара
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
vlad0 написа:Само да попитам тези, които пушат и палят със запалка с камъче, колко пъти като сте палили в тъмното и от светлината на запалката после губите за 1-2 секунди фокуса върху пътя?
И да ви успокоя, това е лаене от правителството, плашат с хиляди мерки и после приемата само една или нищо и народа изпитва удоволствие, че НЕ са приели това нещо. По този начин оставят едно чувство на задоволство.Това си е чиста политическа игра
ти що гледаш у запалката

Много ми е интересно кое точно от тези ограничения ще приемат....Само си ги говорят и после нищо...
аз това го знам от пушачи ... явно си имате "трикове" и да не гледате в запалката
, но пак си е разсейване ... прочетете горе темата на момчето за пешеходната пътека и аз разбирам, че става въпрос за секунда недоглеждане

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
kemakozeE36 написа:Само не разбрах позволено ли е все още да се пърди в колата?
Абсолютно е забрането при автомобилите с метанова уредба, защото като отидеш после да зареждаш на метан-станцията ще решат, че имаш теч на газ...
Никой не мое ма връне на селу!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
randity написа:...забранява на шофьорите да ядат, пият, пушат, гледат дивиди или пишат есемеси. Предстои правилата да бъдат обсъдени от правителството...
Ми логично, все пак караш не си седнал да гледаш последния клип на джей зи. За разговори си има хендсфрита и т.н.

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
drago_pavlov написа:Важно е къде гледаш докато държиш волана![]()
Аз съм имал случка с шофьор пушач, като се опита да си изхвърли фаса през прозореца той се върна на седалката между краката му и от там се почна едно търсене, тупане, подскачане... 2 минути се занимаваше с тоя фас без да погледне пътя... А аз се молех по скоро да стигнем и да сляза... Това ако е в населено място с интензивен трафик...
И сега не ми обяснявайте как той е шматка, а при вас това с пушенето вече е като дишането, и си хвърляте фасовете в пепелника и няма как да ви се случи нещо подобно...
Нищо лично, но не бих искал да съм в насрещното срещу такъв шофьор докато си търси фаса между краката...
Аз съм шофьор пушач и съм ЗА забраната за пушенето и то точно заради такива случки които разказа колегата. На мен лично ми се е случвало много пъти. Абсолютно съм сигурен, че на всеки пушач му се е случвало поне веднъж. А това откъдето и да го погледнеш си е ситуация, която може да не завърши много добре, особенно ако шофьора не е много опитен. Или пък си представете ситуация, изклютиелно реалистична - похапваш, караш и ... изведнъж срещу теб дупкааа ... на пръв поглед нищо лошо с похапването, ама с друга променлива резултата от задачата много се променя.

Отделно е въпроса, че най-големия причинител на ПТП-та не са нито цигарите, нито яденето, нито телефоните ... нито мадамата с късата пола отдясно на водача, а ДУПКИТЕ по пътищата. Ама и ние сме си овчи народ, правиме стачки и митинги понеже ни бил скъп бензина, бунтуваме се, че искали да ни спрат пушенето по време на каране, а не можем да разберем, че това което най-много ни бърка в джобовете са именно дупките по пътищата. Но за тях не си спомням нито веднъж да е имало стачка по време на новата история на милата ни татковина.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Dpy написа:за ПУШЕНЕТО съм ЗА
Щото не пушиш ли
Нещо таковааа

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И аз не пуша, нямам проблем тези около мен да пушат докато шофирам, но определено би било по-добре човека с книжката да не пуши, за да по-концентриран! 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Kroki написа:И аз не пуша, нямам проблем тези около мен да пушат докато шофирам, но определено би било по-добре човека с книжката да не пуши, за да по-концентриран!
+1

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
остана ми само бъркането в носа

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
E ще ви разсейва, това е жест на вървохна концентрация на вниманието 

Никой не мое ма връне на селу!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
аз се замислям ако свирката се води сутрешна закуска.. дали и тя ще е забранена? 

69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5