Назад към спомените
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Назад към спомените
Колеги, не знам как ще прозвучи, ама във всеки случай не е хвалба. Просто днес за първи път имах възможността, да покарам колата законно. И просто не знам как да го опиша. Чувството да си ти и колата, сами, без никакви притеснения и да се слеете в едно е нещо неописуемо. За първи път го изпитвам и просто исках да ви върна към този момент, когато за първи път сте взели колата и сте излязли просто да покарате или за последно когато сте го правили. Излязох, на свечеряване, на една разходка до язовирите и обратно. Малко е, ама ми стига. Пълен съм с позитивна енергия и някакси всичко беше наред в тези минути, които ми се сториха часове. Споделете дали и вие така се чувствате. 
И лафа на ачо във фб : Night ride на отфорен джам!

И лафа на ачо във фб : Night ride на отфорен джам!

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Назад към спомените
Еххх блазе ти .. Ще го усетя чак догодина 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Карай сега на отворен джам вечер, че зимата после не можеш
Инъче ти пожелавам да имаш много пътувания, те оставят приятни спомени.
Да ръчнеш 2 пъти из града нищо не е, ама на пустия извънградски път или на самотната магитрала си е друго, слушайки любимите песни една след друга.

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз книжка имам от 1995 г., обаче по една или друга причина, не съм имал възможности да карам кола. Към 2005, карах една служебна Лада Самара, а март 2007 си купих мечтания Golf3 от едно момче от Димитровград. Ходих да го гледам, после да го купя и като седнах в него да се връщам и още не мога да забравя усещането да стоиш в собствената си кола и удоволствието от това. Имах чувството, че ще литна, не можех да повярвам в следващия един месец, че това е моята кола, след 12 г. чакане.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Честито, Кроки, и умната!
Ако я обичаш и уважаваш, ще има още много незабравими моменти
Ако я обичаш и уважаваш, ще има още много незабравими моменти

Много като тебе вече плакаха ...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Честито! Чувството наистина е незабравимо. Аз за първи път карах сам когато си купих колата - от София до Русе. Е просто не мога да го опиша с думи... Да съм се слял с колата - в никакъв случай, по-скоро щях да се слея с мантинелите по магистралата
Бяхме си доста чужди даже. Не бях шофирал от половин година, а пъки опита ми до тогава беше нищожен. Но си бяха моите лични 300+км с колата насаме
Сега като се сетя още ме обзема онова чувство на свобода и удоволствие. Сега след 10 месеца мога да кажа, че все по-често се сливам с автомобила. Така че ти пожелавам скоро и ти да го можеш, защото си е кеф отвсякъде. Едно много странно вътрешно удовлетворение, което те обзема доста след поредното каране.

не знам, аз все още се наслаждавам на нощните разходки из софия, както беше писал някой горе, "на свалени прозорци" по същия начин, както и когато бях току-що взел книжка
No bling at the Ring
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
uCnaHeTcA написа:Оу, първия ден сам с колата легално, си беше пълна паника, точно в час-пика
+1

- Kroki
- Дон Кроки
-
Туко що се прибирам. След една доволна разходка с малко цаца и количка
, екстра е..
Благодаря!

Благодаря!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Ако карам сам или ходя до магазина или на супер близо място иначе ,ако ходя в града трябва бащата да е с мен ( инструктора
) няма такъв кеф да си бръмкаш може да ви е смешно ,но като взема кола мисля да не слизам от нея особено ако е БМВ надявам се де
. А най дългото ми каране е Бургас - Габрово
с учебна кола
А до книжката на мен ми остават още няколко месеца и нямам нетърпение 

- lubsawyer_
- Потребител
-
А.Марчев написа:...но като взема кола мисля да не слизам от нея особено ако е БМВ надявам се де...
И инструктора с Рено 19 няма да има нищо против да плаща бензин и поддръжка на БМВ за да не вървиш пеш дори и до магазина

Кроки какъв е първия автомобил?

- Kroki
- Дон Кроки
-
Колата на наще. Бяла лада в уникално състояние. Трябва да и цъкна една фотосесия да видите за какво става на въпрос 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Аз не си спомням първия ден с книжка къде съм ходил и какво съм правил...преди това бях карал доста и бях претръпнал и доста спокоен в движението.Иначе беше приятно да знаеш,че не си извън закона.После последва серия от актове,но сега съм се устремил по пътя към златния талон 
Ладата е доста добро начало.След нея никоя кола няма да ти се опре,а и ще добиеш малко технически познания.Нещо което липсва по курсовете,а не трябва да е тъй
Ако пък е 1.5-1.6 може и астматични 4 цилиндрови баварки да наказваш 

Ладата е доста добро начало.След нея никоя кола няма да ти се опре,а и ще добиеш малко технически познания.Нещо което липсва по курсовете,а не трябва да е тъй

8.32
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
lubsawyer_ написа:А.Марчев написа:...но като взема кола мисля да не слизам от нея особено ако е БМВ надявам се де...
И инструктора с Рено 19 няма да има нищо против да плаща бензин и поддръжка на БМВ за да не вървиш пеш дори и до магазина![]()
ее като взема книжка ще съм с него извесно време

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2