Забраняват на шофьорите да пушат в колата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Забраняват на шофьорите да пушат в колата

Мнение от saleen » 16 Авг 2011, 20:40

То е част от сутрешния тоалет, нещо като миенето на зъби :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 16 Авг 2011, 21:57

uricatoli написа:аз се замислям ако свирката се води сутрешна закуска.. дали и тя ще е забранена? :mhihi:

Мисля, че за леките закуски няма да има проблем. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 16 Авг 2011, 22:09

Абе тряя да забранят на жената до шофьора да говори ... 10 пъти по-опасно е от пушене и говорене по телефона. Не ме питайте как го изчислих на ум беше.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Авг 2011, 0:10

jordanov написа:Абе тряя да забранят на жената до шофьора да говори ... 10 пъти по-опасно е от пушене и говорене по телефона. Не ме питайте как го изчислих на ум беше.

а като си на писта и ги караш другите сами да си говорят- кого трябва да изхвърлиме? :mhihi:

сега сериозно по темата че нещо много изродихте посоката ...

:angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 17 Авг 2011, 0:49

кво се паникьосвате, това е проект за предложение на допълнение на ... квото се пада там

нито е утвърден закон, нито нищо

репортажа по тв не означава нищо

припомнете си колко пъти се обсъждаха маркировките на колите, факт е че до ден днешен ходим да си ги маркираме, нали :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 17 Авг 2011, 8:15

павката написа:идеята е да се глобят возещите се,които са се качили при не трезвен шофер,а не те самите да са пийнали

А не е ли по-добре да глобяват и тези които са били на улицата/паркинга докато водача се е качвал в колата ???
Ако се качиш при пиян таксиджия или в автобус с пиян водач дрегер ли да си носиш ???
А да вземат да фиксират станцията на радиото на "хоризонт" и да няма копчалъци никакви .... същото важи и за парното/климатика

ПЪЛНИ МАЛОУМНИЦИ :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Авг 2011, 8:29

шофьора да глобяваме за пътници без колан, ма да глобяваме пътниците за пиян шофьор. все някой друг трябва да носи отговорност за постъпките на другите? за говоренето по телефони и писането на смс-и съм съгласен и то не, защото е опасно ми щото се мотаят по светофари и такива тъпотии. обаче реално няма как да се забранят. другите неща вече са глупости за мен.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 17 Авг 2011, 15:28

Аз пък съм за това, да се криминализира карането пиян, без книжка, с висящи и неплатени актове и постановления, при ПТП по тези причини, веднага затвор по-възможно най-късата процедура, поне за 1 г. и хубави обезщетения за пострадалите. Независимия съд, който може да разреши на една голяма фирма да работи незаконно, в явен разрез със законодателството на РБ, е крайно време да започне да работи толкова бързо, колкото бързо взе решението за това очеизвадно беззаконие, на две инстанции даже. А българските депутати, щом са толкова загрижени за българските граждани, е крайно време да променят някой закони като ЗДП и НК и много ми е интересно тогава(ако се приеме нещо такова), колцина ще са смелчаците дето ще карат пили, ако знаят, че за това ги чака затвор една година без никакви условности. Повишена събираемост на глобите и актовете и препятстване по всякакъв начин на пътя да се озовават хора с просрочени наказания, неплатени постановления, отнети книжки, рецидивисти, драстично поскъпване на задължителните застраховки за такива хора. Мисля, че от това има нужда държавата, а не да гледа в цигарите или червилата. И всички ние, уж ние сме държавата, ама незнам.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Авг 2011, 15:22

Elesar74 написа:Аз пък съм за това, да се криминализира карането пиян, без книжка, с висящи и неплатени актове и постановления, при ПТП по тези причини, веднага затвор по-възможно най-късата процедура, поне за 1 г. и хубави обезщетения за пострадалите. Независимия съд, който може да разреши на една голяма фирма да работи незаконно, в явен разрез със законодателството на РБ, е крайно време да започне да работи толкова бързо, колкото бързо взе решението за това очеизвадно беззаконие, на две инстанции даже. А българските депутати, щом са толкова загрижени за българските граждани, е крайно време да променят някой закони като ЗДП и НК и много ми е интересно тогава(ако се приеме нещо такова), колцина ще са смелчаците дето ще карат пили, ако знаят, че за това ги чака затвор една година без никакви условности. Повишена събираемост на глобите и актовете и препятстване по всякакъв начин на пътя да се озовават хора с просрочени наказания, неплатени постановления, отнети книжки, рецидивисти, драстично поскъпване на задължителните застраховки за такива хора. Мисля, че от това има нужда държавата, а не да гледа в цигарите или червилата. И всички ние, уж ние сме държавата, ама незнам.

:yes: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Предишна

Назад към Извън Темата