Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...
Alien написа:acho.rs написа: След като в продължение на 10 месеца не отчиташе едното плащане , аз реших да захвърля картата . Като преди това си платя всичко . Платих си аз и след 10 дни разговори идва сметка - 100 лева
От тоя пост нищо не разбрах.
Какво означава не отчиташе едното плащане?
Извинявам се че малко объркано го написах . Значи - аз плащам моята, сестра ми плаща нейната и системата отчита че само аз съм платил и виси едно плащане . Първо си мислих , че сестра ме не си е платила и плащах и аз ... Ест не съм предполагал , че може да стане подобно нещо и не пазя никакви бележки - демек не мога да докажа нищо

Това което знам със сигурност е че ми искат неустойки за 1 година на 2 карти , като са преподписали договор на спрени карти . Сега нямам време да се занимавам с тях . Като се върна в София ще се разправям . До колкото разбрах предлагат среща с техни хора ...
theraven_nz написа:Градски, ти ме разби100% и автора на темата
Що 'секи си мисли, че е у нЕкъФ филм, не мога да разбера
защо колега,и към колегата който пита що се плаща за бъдещ период да чете или да слуша кат' му се обясняааааа,плаща се такса занапред с разговори за заден период,кое не ти е ясно? към весо вадя ти час и дата без номер
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
cherepa83 написа:theraven_nz написа:Градски, ти ме разби100% и автора на темата
защо колега,и към колегата който пита що се плаща за бъдещ период да чете или да слуша кат' му се обясняааааа,плаща се такса занапред с разговори за заден период,кое не ти е ясно? към весо вадя ти час и дата без номер
значи с другия колега изяснихме че леко далеко са ме излъгали колегите ви в магазина в който сключих договора.
Дата и час без номер си имам и не ми върши работа, но все пак мерси

Иначе с другия колега се разбрахме че трябва да си пусна молба за разпечатка за минал период и така и ще направя и ще видим каква е цялата тая каша

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
cherepa83 написа:theraven_nz написа:Градски, ти ме разби100% и автора на темата
не бе, евала ти правя че обясняваш на хора дет не четат и си търсят причина зорлем да се филмират, то не бяха адвокати тука, то не бе чудо.
бтв, да не бачкаш в германоса?
---
VesoPesa написа:cherepa83 написа:theraven_nz написа:Градски, ти ме разби100% и автора на темата
значи с другия колега изяснихме че леко далеко са ме излъгали колегите ви в магазина в който сключих договора.
Дата и час без номер си имам и не ми върши работа, но все пак мерси![]()
Иначе с другия колега се разбрахме че трябва да си пусна молба за разпечатка за минал период и така и ще направя и ще видим каква е цялата тая каша
7.20 лв ще ти вземат във следващата фактура за разпечатка за заден период и им кажи да ти пуснат и занапред
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
демек аз го имам активирано това с разпечатките и мога да си проверявам когато си поискам ? Не всички го имат активирано и се заплаща активацията ?

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
mitrax написа:демек аз го имам активирано това с разпечатките и мога да си проверявам когато си поискам ? Не всички го имат активирано и се заплаща активацията ?
Не баш. Просто аз като съм сключвал договора оная оФца въпреки че изрично я предупредих че искам да мога да си виждам подробна разпечатка не е отбелязала тоя факт.

За това сега ще трябва да си пусна молба за минал период което вече се заплаща.
Също това трябва да заявя че искам всеки месец да ми излиза подробна разпечатка на майглобул.бг което е безплато

Иначе отново мерси и на двамата колеги които помогнаха

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Точно това е решението в тази ситуация.
Наистина е неприятно, че не сте се разбрали в магазина за услугата подробна разпечатка,
но се надявам вече всичко да е наред и съмненията в Глобул да отпаднат.
Наистина е неприятно, че не сте се разбрали в магазина за услугата подробна разпечатка,
но се надявам вече всичко да е наред и съмненията в Глобул да отпаднат.

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3