Връзвате ли се на предизвикателства
Модератор: Общи модератори
Re: Връзвате ли се на предизвикателства
леко обърка човека боксиорче , ако имаш м5 заповядай.
Само не искам 400 метра , щото ще ти се струва че пистата няма край.
Ще ме питаш сигурно за 11 на божурище , Не няма да ходя понеже колата и се прави салона в момента и няма да е готова до тогава.
Само не искам 400 метра , щото ще ти се струва че пистата няма край.
Ще ме питаш сигурно за 11 на божурище , Не няма да ходя понеже колата и се прави салона в момента и няма да е готова до тогава.
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
boksioraE39 написа:dani90 написа:Я да си признае кои беше на 13.08 с е39 м5 кадето ме питаше на ОМВ на Пазарджик като спряхме , как е станал номера тои да кара с 260 ли 270 каза , а аз да го мина като спрял
Не помня номер , но беше Софийска.
Може би е бил баща ти който те е събудил от сладкия сън да тръгваш за училище!![]()
![]()
![]()

Браво,много ми хареса отговора ,щях да падна от стола от смях

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Засега не съм. Колата не позволява такива работи, нито пък опита. По нататъка сиг ще пробвам, ама засега ми е рано
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
BMWgiunter написа:boksioraE39 написа:dani90 написа:Я да си признае кои беше на 13.08 с е39 м5 кадето ме питаше на ОМВ на Пазарджик като спряхме , как е станал номера тои да кара с 260 ли 270 каза , а аз да го мина като спрял
Може би е бил баща ти който те е събудил от сладкия сън да тръгваш за училище!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Браво,много ми хареса отговора ,щях да падна от стола от смях![]()
![]()
Ми то такива като него стават сигурно само за да развеселяват с собствената си простотия

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Какво се закачихте с колегата сега? Никой не знае какво има под капака му, нито пък е бил свидетел на случката, така че коментари от горепосочения тип са крайно детски. Комплексарщина и чудо...
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
нали знаеш какво е мотото на олимпиадата
не е важна победата важно е участието .... те така....
вече 50год. се опитват да променят нещата

не е важна победата важно е участието .... те така....
вече 50год. се опитват да променят нещата
Dirty M5 driveR написа:Какво се закачихте с колегата сега? Никой не знае какво има под капака му, нито пък е бил свидетел на случката, така че коментари от горепосочения тип са крайно детски. Комплексарщина и чудо...
мисля че той пръв започна - кой бил с М5-цата, на еди кой си светофар... шансът да уцели човека тук е нищожен... но трябва да напише подвига си

стрийтрейсърс се завръща

Последна промяна © на 18 Авг 2011, 20:46, променена общо 1 път
© написа:мисля че той пръв започна
Ще ви кажа на госпожата най-накрая

П.П. Да не съм офф, бях гласувал, че се връзвам, когато съм на кеф... Ама пък не помня, с която и кола да съм бил, да не съм се закачал, ако някой започне

Даже и с гоУфо, дека е едно и умри , на газ, пак ги закачам

Последна промяна uCnaHeTcA на 18 Авг 2011, 20:47, променена общо 1 път
uCnaHeTcA написа:© написа:мисля че той пръв започна
Ще ви кажа на госпожата най-накрая
те госпожите тук са червени, веднъж затриха цял подфорум, та сега за една тема ли ще се чудят
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
dani90 написа:Я да си признае кои беше на 13.08 с е39 м5 кадето ме питаше на ОМВ на Пазарджик като спряхме , как е станал номера тои да кара с 260 ли 270 каза , а аз да го мина като спрял

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
[quote="©"
мисля че той пръв започна[/quote]
Ми на мен не ми се стори така, но щом мислите... Просто е тъпо да се започват спорове и поредица от безмислени коментари. Темата е добра и не ми се иска да се заключи заради подобни глупости. Нека се държим като големи хора
мисля че той пръв започна[/quote]
Ми на мен не ми се стори така, но щом мислите... Просто е тъпо да се започват спорове и поредица от безмислени коментари. Темата е добра и не ми се иска да се заключи заради подобни глупости. Нека се държим като големи хора

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Днес установих една много странна работа,и преди съм го забелязвал,но днес категорично го затвърдих,карайки днес от велинград към пещера (хахаха,имаше един плакат преди време окачен от кмета-"ПЕЩЕРА-ДОМ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА" и като удариш ударението се получава смешно,как и да е),та на тесен път изведнъж някакъв олигоелемент в насрещното отминава камион,разминахме се на косъм,леко отбих естествено...та ми направи впечатление че ...ми не ме притесняват тея работи,повече се ядосвам като някой ме отмине брутално или ме засече когато сме в една и съща посока,иначе никога не притеснявам отсрещния ако отминава неправилно,да не го шашкам да не направи по-голяма беля,и без това яйце му се пече на гъзъ
ааа. осрахте темата.
я по прилично сега...
я по прилично сега...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Точно както си го представих , един вика тои бил спрял , трети тои не разбрал и така нататък.
Ами защо светка на тия пред него ??
Трябва да почна да си правя клипчета , най-интересното е че винаги става въпрос за "феновете" на БМВ.
Ами защо светка на тия пред него ??
Трябва да почна да си правя клипчета , най-интересното е че винаги става въпрос за "феновете" на БМВ.