Sticker Bomb Tuning (тунинг с лепенки) - кой? къде? ....
Модератор: Общи модератори
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Re: Sticker Bomb Tuning (тунинг с лепенки) - кой? къде? ....
Този стил е доста откачен. Като говорех на сестра ми за него и тя се заинтересува, но като видя какво представлява и каза "А бе т'ва е лудост! Пълна цигания!" Казах й "Въпрос на вкус - казало кучето и си облизало топките."
А, всъщност да попитам, тъй като скоро може да ми се наложи да купя лапаток (Laptop) и се чудех как би стояло на него. Разгледах някои снимки, но те са постни. 10 стикера най-много и не са един върху друг. Та, как биха протекли нещата при бомбардирането на лапаток със стикери. Я някой да ме светне, та може и да се възползвам от услугите на колегата. Пък и без т'ва имам 51 броя .png файлове, които са уж за печатане за стикери. Ама май ще почакат. Ако се наложи и до тях ще се стигне. HD формат 

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
При "Бомбата", колега, не е важно качеството, ами количеството!
Важното е да се избомби!
Тоест, на сестра ти, Ако ако е готинка, ми я прати на ЛС,
на лаптопа ще отидат към 20-тина стикера, залепени един в/у друг!
Щот доста от колегите правят доста рехави изпълнения, вижда се от долу базата и то не малко, ами доста...Целта е всичко да бъде облепено!
Тоест - давай смело - лепи здраво 1 в/у друг в/у 3-ти. като 2-рия се припокрива с 1-вия... Става..>ЗВЕРСКО!
Успех!

Щот доста от колегите правят доста рехави изпълнения, вижда се от долу базата и то не малко, ами доста...Целта е всичко да бъде облепено!

Тоест - давай смело - лепи здраво 1 в/у друг в/у 3-ти. като 2-рия се припокрива с 1-вия... Става..>ЗВЕРСКО!

Успех!
Без страх, без спирачка!
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
Еее, колега, сестра ми е готина, ама не си я давам 
Иначе мерси за съвета. Трябва да поработя още върху някои стикери, защото ме чакат поне още толкова да ги преработя на фотошопа, 'щото са със лошо качество и след като ги фотошопирам стават някъде около 4000х4000 средно. Има и двойно по-гоУеми
Иначе повечето са стил Touge Automotive. Разни надписи и разни геройчета като turbozilla 
by the way, можеш ли да ми кажеш някое местенце, където печатат стикери. Гледам, че Punto-то на първата страница е със софийска регистрация, и може би и ти си от София. Аз след около 1 месец отивам там студент да ставам, та кажи някое в софийски район. Даже ако знаеш и в Студентски град - златен си
Аз мисля, че забелязах едно студио за печат някъде над Руски паметник, ама не съм сигурен. Я дай малко инфо, ти къде ги печаташ?
А иначе тъй като колите се изложени през повечето време на атмосферните условия и се налага лак, а на лапатока ще трябва ли лак, или може да мине без него

Иначе мерси за съвета. Трябва да поработя още върху някои стикери, защото ме чакат поне още толкова да ги преработя на фотошопа, 'щото са със лошо качество и след като ги фотошопирам стават някъде около 4000х4000 средно. Има и двойно по-гоУеми

by the way, можеш ли да ми кажеш някое местенце, където печатат стикери. Гледам, че Punto-то на първата страница е със софийска регистрация, и може би и ти си от София. Аз след около 1 месец отивам там студент да ставам, та кажи някое в софийски район. Даже ако знаеш и в Студентски град - златен си

А иначе тъй като колите се изложени през повечето време на атмосферните условия и се налага лак, а на лапатока ще трябва ли лак, или може да мине без него

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:http://bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=3320
Това е стикер менът, мани тия студия
Мерси, колега. Ще се допитам до него

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Преди няколко дена го видях пунтото ( на светофара при италианеца бях с едно БМВ отзад) не е зле на живо
Хрумна ми идея за една определена кола цялата в лепенки (доста играчка си е)

Хрумна ми идея за една определена кола цялата в лепенки (доста играчка си е)

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Цялата ако се направи така няма ли да има проблем с властите. Ако колата е писана по талон червенa , а в същото време е цялата "Share the rainbow" 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bivola написа:Цялата ако се направи така няма ли да има проблем с властите. Ако колата е писана по талон червенa , а в същото време е цялата "Share the rainbow"
Е няма да е по талон "червена" примерно, рекламните дето и те са целите шарени как са

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Това го разисквахме по назад в темата .... Прочетете
Както каза бум бум, намираш си лепенки и човека ти ги печата

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
integrale4life написа:Еее, колега, сестра ми е готина, ама не си я давам
Иначе мерси за съвета. Трябва да поработя още върху някои стикери, защото ме чакат поне още толкова да ги преработя на фотошопа, 'щото са със лошо качество и след като ги фотошопирам стават някъде около 4000х4000 средно. Има и двойно по-гоУемиИначе повечето са стил Touge Automotive. Разни надписи и разни геройчета като turbozilla
by the way, можеш ли да ми кажеш някое местенце, където печатат стикери. Гледам, че Punto-то на първата страница е със софийска регистрация, и може би и ти си от София. Аз след около 1 месец отивам там студент да ставам, та кажи някое в софийски район. Даже ако знаеш и в Студентски град - златен сиАз мисля, че забелязах едно студио за печат някъде над Руски паметник, ама не съм сигурен. Я дай малко инфо, ти къде ги печаташ?
Хе-хе, нищо не ти пречи на лапопа да си го оставиш така, без лак!

Иначе да - бум бум ти каза - Ники е човека, дет ни печата нещата, страшен пич и професионалист!

Без страх, без спирачка!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мерси за добрите отзиви момчета

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- kalin4o0o_
- Потребител
-
- Кара: Е46/E61 touring
- Мечтае да кара: Е21
GKuzmanov написа:Това го разисквахме по назад в темата .... Прочетете![]()
И аз да повторя

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
N.Mihaylovski написа::bowdown:![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси за добрите отзиви момчета
Фолиото е супер качественно Голямо евала на Ники

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
заек , искам и аз , как ще стане ?
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
svilgg написа:заек , искам и аз , как ще стане ?
Свържи се с хората дето продават фолиото... Бирата от тебе сянката в гаража от мене