Кражба на билборд, магистрала Тракия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Кражба на билборд, магистрала Тракия

Мнение от Valentin_Peev » 18 Авг 2011, 16:19

Нямаше ли решение на парламента, преди няколко месеца, че трябва да се махнат, защото приходите са пренебрежимо малки, а са опасни за движението?

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Авг 2011, 22:45

audi_bulgarian написа:
N.Mihaylovski написа:Хм интересно, аз друго знам, данаците са супер смешни към държавата, 34 борда скоро се монтираха и цените от към такси са смешни ;)
Нещо те пързалят от Аутдор-а па и аз ги познавам там хората, плаща се данък на държавата като е на тяхна земя и пак казвам смешен данък е и тои е годишен, като е на твоя земя се иска разрешително което ти дават като дадеш проект и скица на земята, тъй че помисли дали не те пързалят зверски, щото това им е практика на тях.

За данАците изобщо не говорим :winky: Друга е играта и НЕ може всеки да се хване на хорото ей така...случайно... :smoke:

Колега аз с това се занимавам, имаш място слагаш, и те боли фара, и си прибираш кинтите и си свиркаш, проблеми няма, има проблем ако искаш в градовете или по магистралата да слагаш бордове на общинска земя там вече е проблем.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 18 Авг 2011, 23:10

Еми аз тия ги видях, със стар Зил с кран и хората си бяха със светлоотразителни жилетки и конусчета и т.н. (културна работа), а ако мислиш наистина че е кражба пусни една жалба и да проверят камерите на караулката. Със сигурност са минали от там натоварени и така ще ги хванеш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 20 Авг 2011, 17:02

Един убиец край пътя по-малко.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-31 » 20 Авг 2011, 19:26

Ти му говориш, оно рупа ли рупа...
Написал съм, че става въпрос за билборд в ЧАСТЕН парцел, и още повече НЕМОНТИРАН, лежащ на земята. Прочел-непрочел бърза да се изака в темата, аман вече

Предишна

Назад към Извън Темата