Назад към спомените
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Назад към спомените
аз като взех мойто първия ден щях да го тотализирам в едни коли спрени. то не беха дрифтове то не беше 3>2ра по завоите до нас направо добре, че немеаше никой в насрещното че като я изпуснах викам край няма каско пометох ги тия тука на кауфланд колите, обаче върнах газта аха аха да натисна спирачката (което щеше да е голямата ми грешка) и колата влезна в права линия
само золуми ми бяха в главата тогава. паркирах пред нас слизам треперят ми краката направо. викам тия бмв-та мамата си ебало...

само золуми ми бяха в главата тогава. паркирах пред нас слизам треперят ми краката направо. викам тия бмв-та мамата си ебало...
Аз я взех на 21 юни тази година.. Първото каране беше в жмела до работа и обратно, а второто вечерта из центъра - уникално чувство 

Live it like you Love it
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И отново зареден след поредните 40км. Няма такъв кеф ей! 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Брато тва да караш лада не е кеф ми приключение. Чакай да се качиш на баварец да видиш какво е кеф.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Аз няма да забравя (жалко, че няма как това да се върне) деня, в който платих ИС-а и тръгнах от София обратно към вкъщи.
Докато излезна от София един приятел караше пред мен, та на светофарите ме бъзикаше и настъпваше неговата кола, а аз се чудех що е толкова мудно това БМВ ... не знаех, че му трябват повече 3к об/сек.
Такъв респект ми вдъхваще ИС-а ... трепераха ми краката, че чак ми става смешно сега
Докато излезна от София един приятел караше пред мен, та на светофарите ме бъзикаше и настъпваше неговата кола, а аз се чудех що е толкова мудно това БМВ ... не знаех, че му трябват повече 3к об/сек.
Такъв респект ми вдъхваще ИС-а ... трепераха ми краката, че чак ми става смешно сега

virtue and tranquillity
- Kroki
- Дон Кроки
-
Качи се на моята и тогава говори
Да се надяваме, че скоро ще имам мой Баварец 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Пич, значи ... слушай сега аз как се сдобих с баварец.
Използвах тайната на "Тайната". Силата на желанията - пожелай го и просто вселената има грижата как да ти го достави, или иначе казано - "Космически Почърки".
Всичко идва от космоса ... откъде получих тези прозрения? От създателя на космологията - Бет Гага Шаги (който няма нищо общо с Лейди Гага или Шаги м/у-другото).
Или както казва той - "Космосът е невидимият ум, звездите са мечтите." - Помисли над това!
Забележи, че е много важно да повярваш, че вече го имаш, за да стане реалност - караш баварията, 143 коня, как ти се струват, а? - не го ли почувстваш истински, няма как да стане.
С две думи - космическите поръчки са базирани на два много прости научни принципа - звездна математика и мечтаенето.
Би могъл да научиш повече от филма "Тайната", както и от книгата със същото име.
Ако това не те убеждава, може би просто не заслужаваш да вземеш желаното
Използвах тайната на "Тайната". Силата на желанията - пожелай го и просто вселената има грижата как да ти го достави, или иначе казано - "Космически Почърки".

Всичко идва от космоса ... откъде получих тези прозрения? От създателя на космологията - Бет Гага Шаги (който няма нищо общо с Лейди Гага или Шаги м/у-другото).
Или както казва той - "Космосът е невидимият ум, звездите са мечтите." - Помисли над това!
Забележи, че е много важно да повярваш, че вече го имаш, за да стане реалност - караш баварията, 143 коня, как ти се струват, а? - не го ли почувстваш истински, няма как да стане.
С две думи - космическите поръчки са базирани на два много прости научни принципа - звездна математика и мечтаенето.
Би могъл да научиш повече от филма "Тайната", както и от книгата със същото име.
Ако това не те убеждава, може би просто не заслужаваш да вземеш желаното

virtue and tranquillity
- Kroki
- Дон Кроки
-
Отговора ми не беше към теб, а към човека над теб. Тайната съм го гледал и дори имам едно тефтерче където си пиша желанията 

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Kroki написа:Отговора ми не беше към теб, а към човека над теб. Тайната съм го гледал и дори имам едно тефтерче където си пиша желанията
И кво всички страници са издраскани с Е30

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Брато тва нещо Лада или Москвич си е чисто убийсто дори и да е нова. И аз имам един такъв москвич на 50к километра с оригинална боя дето лъщи. Ми карах го 2 дни докато си оправя 30-ката и после като се качих в нея - ми няма такъв кеф 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе я оставете момчето на мира.Убийство било.Катастрофите ги правят точно повярвали си типове дето скачат от първия ден на 150-200 коня кола и "всичко мога-всичко знам".Сега ще се научи хубаво на Ладата да усеща пътя и да предвижда поведението на колата и след това като се качи на някоя нова няма да се самозабравя.
Пък е30-ката...с тоя ключ за фаровете като на осмак от 68ма въобще няма да е коментирам
Пък е30-ката...с тоя ключ за фаровете като на осмак от 68ма въобще няма да е коментирам

8.32
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2