Любовен триъгълник уби един и вкара друг в кома
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Любовен триъгълник уби един и вкара друг в кома
http://dnes.dir.bg/news/strelba-9319431?nt=4
20-годишен мъж беше убит от друг, който след това опита да се самоубие при стрелба на столичните булеварди "България" и "Гоце Делчев" тази сутрин.
A в този линк снимките са потресаващи. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=765054
20-годишен мъж беше убит от друг, който след това опита да се самоубие при стрелба на столичните булеварди "България" и "Гоце Делчев" тази сутрин.
A в този линк снимките са потресаващи. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=765054
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Любовен триъгълник уби един и вкара друг в кома
Абе тея хора нормални ли са
Мамка му, нищо не си заслужава човешки живот ... особено ЖЕНА

Мамка му, нищо не си заслужава човешки живот ... особено ЖЕНА

Много като тебе вече плакаха ...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Това никога не съм го разбирал - дотолкова да изпаднеш, че да застреляш някой заради жена... толкова ли няма други жени... 

Si non confectus, non reficiat.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
добре дошли в дивия запад.
мен ме впечатлява факта, че дори не са отцепили улицата за да не минават сеирджии от там.
мен ме впечатлява факта, че дори не са отцепили улицата за да не минават сеирджии от там.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Meн пък ми прави впечатление, от известно време, че на ден има по 1-2 самоубийства 

Не Мы такие, Жизнь такая
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Човек е способен на много глупости в момент на силен афект....Едно младо момче е мъртво, а животът на убиеца е тотално разбит - ако оцелее изобщо, след като се е гръмнал в главата.
И аз никога не съм ги разбирал тези убийства от ревност, но човек явно не знае какво може да му дойде на главата. Дано на никой никога не се случва да попадне в подобна ситуация
И аз никога не съм ги разбирал тези убийства от ревност, но човек явно не знае какво може да му дойде на главата. Дано на никой никога не се случва да попадне в подобна ситуация

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
емоционалното състояние на човек е силно определящо за действията му...
Просто явно в този момент нещо се е случило в мозъка на това момче. Едва ли ние "нормалните", трезвомислещи в момента можем да разберем, какво се е случило в главата му, за да го накара да постъпи така. Жалко и за двамата, но такива неща се случват, не случайно психологията е толкова развита наука
Просто явно в този момент нещо се е случило в мозъка на това момче. Едва ли ние "нормалните", трезвомислещи в момента можем да разберем, какво се е случило в главата му, за да го накара да постъпи така. Жалко и за двамата, но такива неща се случват, не случайно психологията е толкова развита наука

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Просто не си е заслужавало. Вместо да седнат тримата и да се разберат като хора те се стрелят. И в крайна сметка най-виновна е момата, защото тя се е мислила за коя съм аз. Нямам думи, просто като видях тази новина бях потресен. Да се бяха сбили добре, но да се стигне до това до което за жалост се е стигнало, въпреки, че не си заслужава за тази дори и да се сбия. И както каза колегата @goguma - " Човек е способен на много глупости в момент на силен афект "
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Брех какъв ужас- жалко за момчетата! И всичко това заради няква кифла..... Да бяха отишли да я натупат нея и после да се напият приятелски, а не да се гърмят.........
. Заради такава глупост да убиеш човек... това си е чиста лудост.

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Познавам го момчето с Ладата и съм потресен.Никога не съм предполагал,че е способен на такова нещо.Щом е взел незаконен пистолет и са си уговорили среща за мен си е хладнокръвно умишлено и планирано най-вече убийство.Не даваше вид на такъв човек ама на...

8.32
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
и аз го знам от лада форума , то верно няма как да преениш някого само по нещата дето си пишете ама наистина човек незнае кой седи насреща му 

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
И аз го познавах от 8 години....до преди около 1 година когато се скарахме и повече не се видяхме...
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
И в лада форума имат тема за случилото се.. един от тяхния форум е написал че въпросият убиец си е написал на фейсбука "Martin Grigorov 06.03.1989 - 22.08.2011"
Пазете се колеги..
Пазете се колеги..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
boksioraE39 написа:И в лада форума имат тема за случилото се.. един от тяхния форум е написал че въпросият убиец си е написал на фейсбука "Martin Grigorov 06.03.1989 - 22.08.2011"
Пазете се колеги..

59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4