За аромата в колата.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: За аромата в колата.....

Мнение от acho.rs » 19 Авг 2011, 15:50

Не ми харесват ароматизаторите за коли.

Амби Пур Кар Уилямс Ф1 Тиим Чемпиън - това е името на най-добрия , които си е парфюм , подобен на СТР8 с подобно километрично наименование . Мисля обаче че го спряха защото от никъде немога да си го намря - само някакви лавандули и лайна :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 19 Авг 2011, 15:55

А този продукт който обира миризмата име, марка къде да се намери???, иначе истината е пране на салона, редовно чистене на табло, волан, лост/ как мразя като си взема колата от маистор да ми е омазан волана и лоста не е истина/, разглобяване и чистене на въздуховодите, пръскане със спрей за климатици, сега взех и един филтър с активен въглен да го пробвам!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар

Мнение от BMW_328 » 19 Авг 2011, 15:58

Между другото автора на темата говори за 11 годишно Е46.
То и каките като са на 17 години миришат на ново, а бабите на 70 няма как да миришат по същия начин, каквото и да ги правиш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 19 Авг 2011, 16:33

От филтъра не очаквай абсолютно нищо :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 19 Авг 2011, 16:43

Скоро карах новото форд мондео / с такъв филтър/ на един приятел и има голям ефект!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Авг 2011, 16:49

Яко чистене и пране и поддръжка му е майката. Мойта не беше отваряна близо 1 година, наскоро влязох и ебахти аромата :shock: Ароматизатори не ползвам никакви, но докато я карам поне 1, понякога и 2 пъти седмично вътре я чистя и мажа и явно си остава аромата за да мирише една година по-късно все още.
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 20 Авг 2011, 19:00

vankatagsi написа:Най-изявен е специфичния мирис на великите автомобили Москвич - няма друга кола с толкова характерна миризма на салона, винаги съм се чудил на какво да дължи това :mhihi:
Иначе по темата колегите по горе обясниха общо взето, но никога една стара кола няма да мирише като новата, колкото и да переш

Е тва е приказка :ok:
Не мирише ли в една кола на бензин, масло, цигари и кожа нищо не става от нея :mhihi:
иначе аз съм доволен от ароматизаторите на wunderbaum(кокос най-вече) жестоки са
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 22 Авг 2011, 9:53

vankatagsi написа:Най-изявен е специфичния мирис на великите автомобили Москвич - няма друга кола с толкова характерна миризма на салона, винаги съм се чудил на какво да дължи това :mhihi:
Иначе по темата колегите по горе обясниха общо взето, но никога една стара кола няма да мирише като новата, колкото и да переш
гажни

Мирише на бензин. Сложи един бензинен парцал в багажника и сутринта си добре дошъл в москвича :) ....питай ме от къде знам :mhihi:
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 22 Авг 2011, 20:29

acho.rs написа:Може , може стига да имаш желание . Точно като нова не , защото по приницп никой и не иска колата му да мирише на пластмаса , найлон и гума .

брат ти,кво караш?надуваем балон в презертив от LEGO?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Авг 2011, 20:51

Айде ще се въздържа да ти отговоря по начина , по който зададе кретениския си въпрос :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 520i
Мечтае да кара: Машината на времето !
Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !

Мнение от dagger » 06 Фев 2012, 19:36

Преди време имаше един ароматизатор, който мога да определя като най- добрия според мен за всички времена. Това беше една детелинка, която дискретно се закача на огледалото в четири звята на Sonax . Четири различни аромата от всичко което се произвежда и до сега. За съжаление преди години изчезнаха от пазара. Няма аналог, подобно или каквото и да било, което да ми напомни на тях. Писах миналата година и до централата им в Германия, но нищо. Казаха ми, че са спряни от производство. В Софийсйия клон имали на склад бракувани количества, но така и не ми дадоха нищо. Иначе съм пробвал всичко възможно на пазара. Не мога да се спра на нещо достойно за BMW :) А миризмата на нов автомобил и кожа е неповторим, но няма как при ретро подводници това да се получи отново с изпиране :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 06 Фев 2012, 19:52

тя Лили Иванова има сумА пластики, и в плейбой се снима, ма на 20 не мирише
та и с колата така
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 06 Фев 2012, 19:55

Каквото и да правите няма как да мирише как мирише като нова!
Пране ако не е с хубави препарати и да изсъхне как трябва смърди на коч! Не случайно по автокъщите всички дето са ги прали отвътре имат по три ароматизатора мобиле :winky:
По София знам да има няколко автомивки дето перът от до както си трябва и то с хубави препарати, както споменах е важно и как ще изсъхне! Една от тея мивки е на СофАвто.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 520i
Мечтае да кара: Машината на времето !
Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !

Мнение от dagger » 06 Фев 2012, 20:20

Че не може като нова е факт. Но, се оказва, че стилно и добре ароматизирана също няма как. Просто защото ароматизаторите в днешно време са боклуци както повечето неща. Преди години едно борче да си сложиш и вършеше работа перфектно и дълго време. Сега едно борче е за един ден образно казано :| Има едни ламаринени кутийки, продават ги в Еко. Преди 4 год. за първи път ползвах такова- лимон и беше невероятно и издържа 6 мес. Сегашните и 1 сед. не се усеща както трябва ! Няма качество според мен.
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 06 Фев 2012, 21:25

между другото в БМВ си има хора, които отговарят за такива неща като :
-как мирише новата кола
-какъв е звука при затваряне на врата
итн
факт
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата