За аромата в колата.....
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: За аромата в колата.....
Не ми харесват ароматизаторите за коли.
Амби Пур Кар Уилямс Ф1 Тиим Чемпиън - това е името на най-добрия , които си е парфюм , подобен на СТР8 с подобно километрично наименование . Мисля обаче че го спряха защото от никъде немога да си го намря - само някакви лавандули и лайна

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
А този продукт който обира миризмата име, марка къде да се намери???, иначе истината е пране на салона, редовно чистене на табло, волан, лост/ как мразя като си взема колата от маистор да ми е омазан волана и лоста не е истина/, разглобяване и чистене на въздуховодите, пръскане със спрей за климатици, сега взех и един филтър с активен въглен да го пробвам!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Между другото автора на темата говори за 11 годишно Е46.
То и каките като са на 17 години миришат на ново, а бабите на 70 няма как да миришат по същия начин, каквото и да ги правиш
То и каките като са на 17 години миришат на ново, а бабите на 70 няма как да миришат по същия начин, каквото и да ги правиш

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
От филтъра не очаквай абсолютно нищо 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Скоро карах новото форд мондео / с такъв филтър/ на един приятел и има голям ефект!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Яко чистене и пране и поддръжка му е майката. Мойта не беше отваряна близо 1 година, наскоро влязох и ебахти аромата
Ароматизатори не ползвам никакви, но докато я карам поне 1, понякога и 2 пъти седмично вътре я чистя и мажа и явно си остава аромата за да мирише една година по-късно все още.

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
vankatagsi написа:Най-изявен е специфичния мирис на великите автомобили Москвич - няма друга кола с толкова характерна миризма на салона, винаги съм се чудил на какво да дължи това![]()
Иначе по темата колегите по горе обясниха общо взето, но никога една стара кола няма да мирише като новата, колкото и да переш
Е тва е приказка

Не мирише ли в една кола на бензин, масло, цигари и кожа нищо не става от нея

иначе аз съм доволен от ароматизаторите на wunderbaum(кокос най-вече) жестоки са

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
гажниvankatagsi написа:Най-изявен е специфичния мирис на великите автомобили Москвич - няма друга кола с толкова характерна миризма на салона, винаги съм се чудил на какво да дължи това![]()
Иначе по темата колегите по горе обясниха общо взето, но никога една стара кола няма да мирише като новата, колкото и да переш
Мирише на бензин. Сложи един бензинен парцал в багажника и сутринта си добре дошъл в москвича

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
acho.rs написа:Може , може стига да имаш желание . Точно като нова не , защото по приницп никой и не иска колата му да мирише на пластмаса , найлон и гума .
брат ти,кво караш?надуваем балон в презертив от LEGO?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Айде ще се въздържа да ти отговоря по начина , по който зададе кретениския си въпрос 

- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
Преди време имаше един ароматизатор, който мога да определя като най- добрия според мен за всички времена. Това беше една детелинка, която дискретно се закача на огледалото в четири звята на Sonax . Четири различни аромата от всичко което се произвежда и до сега. За съжаление преди години изчезнаха от пазара. Няма аналог, подобно или каквото и да било, което да ми напомни на тях. Писах миналата година и до централата им в Германия, но нищо. Казаха ми, че са спряни от производство. В Софийсйия клон имали на склад бракувани количества, но така и не ми дадоха нищо. Иначе съм пробвал всичко възможно на пазара. Не мога да се спра на нещо достойно за BMW
А миризмата на нов автомобил и кожа е неповторим, но няма как при ретро подводници това да се получи отново с изпиране 

тя Лили Иванова има сумА пластики, и в плейбой се снима, ма на 20 не мирише
та и с колата така
та и с колата така
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Каквото и да правите няма как да мирише как мирише като нова!
Пране ако не е с хубави препарати и да изсъхне как трябва смърди на коч! Не случайно по автокъщите всички дето са ги прали отвътре имат по три ароматизатора мобиле
По София знам да има няколко автомивки дето перът от до както си трябва и то с хубави препарати, както споменах е важно и как ще изсъхне! Една от тея мивки е на СофАвто.
Пране ако не е с хубави препарати и да изсъхне как трябва смърди на коч! Не случайно по автокъщите всички дето са ги прали отвътре имат по три ароматизатора мобиле

По София знам да има няколко автомивки дето перът от до както си трябва и то с хубави препарати, както споменах е важно и как ще изсъхне! Една от тея мивки е на СофАвто.

- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
Че не може като нова е факт. Но, се оказва, че стилно и добре ароматизирана също няма как. Просто защото ароматизаторите в днешно време са боклуци както повечето неща. Преди години едно борче да си сложиш и вършеше работа перфектно и дълго време. Сега едно борче е за един ден образно казано
Има едни ламаринени кутийки, продават ги в Еко. Преди 4 год. за първи път ползвах такова- лимон и беше невероятно и издържа 6 мес. Сегашните и 1 сед. не се усеща както трябва ! Няма качество според мен.

между другото в БМВ си има хора, които отговарят за такива неща като :
-как мирише новата кола
-какъв е звука при затваряне на врата
итн
факт
-как мирише новата кола
-какъв е звука при затваряне на врата
итн
факт
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
36 мнения