коли и джипове трудни за изпреварване
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
коли и джипове трудни за изпреварване
колеги на мене ми се случи на магистралата да се засека с един магарцедес мл 430 от старите . пича си караше в лявата лента присветнах му подаде газ но не минава в дясно отзаде взеха да излизат гумени ботуши и въглища
аз съм с е 36 325 купе. ами вървяхме на дистанция около 30 метра не може да ми избяга нито да го настигна с скорост около 210 км. чудя се на такива хора като видят някое старо бмв и решат да се гавря.ама не всички бмв та са 318 ки
. много хубаво впечатление ми направи един румънец с е 90 330 i карах зад него колата е супер еластична и много бърза изпреварвахме коли и много бързо се ускоряваше. все пак е бмв 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Re: коли и джипове трудни за изпреварване
То тоя с МЛ-а може да не е знаел че се гоните 

only rear wheel drive
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Ми колега, не знам защо се дразниш от някой, който е с максимална скорост около твойта?! Аз най-обичам да се лепна зад такъв и да го използвам за примамка на полицаите. А пък и на ускорение гонките са най-интересни с такива (не с МЛ-а разбира се
)

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
не знам но веднъж карахме зад някакъв Джак ( Ягуар) пичагата беше с няква мутреса вътре и си цъкаше бавничоо по едно време се изнервихме и лека по лека го примамвахме да му настипи на това чудовище.Явно ни усети и като му смачка педала и изчезна 

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
А.Марчев написа:не знам но веднъж карахме зад някакъв Джак ( Ягуар) пичагата беше с няква мутреса вътре и си цъкаше бавничоо по едно време се изнервихме и лека по лека го примамвахме да му настипи на това чудовище.Явно ни усети и като му смачка педала и изчезна
Е кажи и вие с какво сте били за да е интересно, че има не толкова скъпи коли дето на почти всички Джагове ще им се приплаче

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
мене ме впечатли една алфа 2.4JTD 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
Alexch написа:А.Марчев написа:не знам но веднъж карахме зад някакъв Джак ( Ягуар) пичагата беше с няква мутреса вътре и си цъкаше бавничоо по едно време се изнервихме и лека по лека го примамвахме да му настипи на това чудовище.Явно ни усети и като му смачка педала и изчезна
Е кажи и вие с какво сте били за да е интересно, че има не толкова скъпи коли дето на почти всички Джагове ще им се приплаче
бяхме с бегачката ( рено 19 )

аз не съм от тези дето се дразнят, нито правя гонки на всеки светофар. алфите с jtd повървяват доста аз преди като бях с ис ката една алфа 147 1,9 jtd ме мина все едно аз съм спрял 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе аз едно време си мислех че гранд чероки,5.9 върви много,ама един ден настигам едно ламбо,и понеже го гледам от далече,викам -чеи да го настигна да го видя-,пък той пича караше бавно,нстигнах го,по едно го настигнах,ония покара бавно,по едно време даде газ и аз за малко да слеза да видя дали не съм спрел,така ми даде бинокела че след около минута се чудех имаше ли такава кола пред мен или не,просто се усети че може много...Същото,само че малко по скоро,преди около 2 години,бех с на един приятел БМВ 740Д,та един вайпър,така около 2003-4 година,и той така,мота се ,мота се и се телепортира у друг окръг за секунди,имам една колежка,тая как кара,направо нема настигане,с еди и същи коли,викам и че аз не мое да карам така,който има уста за свирки на милицията-да кара по тоя начин...казвам и го щото,чудо,нема ни един акт 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Каква точно е идеята на темата? Щото гледам, че мненията почти нямат общо със заглавието, та да хвърлям катинара...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Mollov написа:Каква точно е идеята на темата? Щото гледам, че мненията почти нямат общо със заглавието, та да хвърлям катинара...
Може би идеята е тъкмо таката,"презентация" на сериозни автомобили...
Винаги ми е било чудно...що се произвеждат невероятно мощни автомобили от по над 300+++ коня,като максималната скорост ( с изключение на някой немски аутобани) е 130км/ч

- А.Марчев
- ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Mollov написа:Каква точно е идеята на темата? Щото гледам, че мненията почти нямат общо със заглавието, та да хвърлям катинара...
Може би идеята е тъкмо таката,"презентация" на сериозни автомобили...
Винаги ми е било чудно...що се произвеждат невероятно мощни автомобили от по над 300+++ коня,като максималната скорост ( с изключение на някой немски аутобани) е 130км/ч
много добър въпрос

Е.Димитров написа:...
вероятно щото у белите държави има писти, на които можеш без да си опасен за другите да се насладиш на възможностите на колата

не навсякъде хората с 300+++ коньови коли се считат за длъжни си избиват комплексите по магистралите, както е в БГ...

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
аз с 325 купе такъв МЛ ама 320 цди от 90 до към 200км/ч вървях на едно после пътя свърши , та си мисля ,че 420 ще те нахрани доволно
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3