Любовен триъгълник уби един и вкара друг в кома
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Любовен триъгълник уби един и вкара друг в кома
леките жени не са от вчера, просто са се намерили наивни момчета да й се връзват на глупостите. не се иска много за да разбереш, че финансовото състояние на една жена, ако се определя само от задните й части, то горе няма да е мн развита. емоционална постъпка, жалко за момчето тръгнало да се доказва, пред жена, която едва ли е заслужавала толкова мн внимание... казвам едва ли, понеже всяка жена на място не би допуснала, да се карат за нея
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аре бре,какво е виновна жената,като има подобни идиоти,се жената е виновна на некой дето мисли с оная си работа,и аз мисля с оная си работа,ама като ме отреже некоя да не мислите че тичам да се погубвам, тичам да удушим смока или тичам към следващата,дето ше е в пияно състояние и съмнителен морал и шансовете ше са на моя страна.
Ебаси и сериозните "мъжки" постъпки,зел пистолет и отишъл да трепа опонента си...па после и себе си...
Ебаси и сериозните "мъжки" постъпки,зел пистолет и отишъл да трепа опонента си...па после и себе си...
PIONEER написа:Познавам го момчето с Ладата и съм потресен.Никога не съм предполагал,че е способен на такова нещо.Щом е взел незаконен пистолет и са си уговорили среща за мен си е хладнокръвно умишлено и планирано най-вече убийство.Не даваше вид на такъв човек ама на...![]()
И двамата са ми колеги от Техническия ... а до колко Мартин беше със всичкия си е друга тема .. а и това не му е първия път дето посяга на човек!
Жалко за Георги беше свестен пич,правеше застраховки и имаше много приятели!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Ех, на времето преди 20-25 години не правихме такива изпълнения. В любовен триъгълник между двама мъже и една жена, само най-агресивните си разменяха но някой тупаник, после в кръчмата на по едно питие и ставаха приятели. Мадамата може и да отнесе по един шамар, но в повечето случаи когато става въпрос за мъже, просто я зарязваха и двамата, щом си позволява лукса да ги разиграва. Други като мен си даваха сметка, че няма никакъв смисъл да си показваме чувствата и простотията един на друг, когато провокацията от страна на мадамата да ни скара е явна. Най- много да си разменим няколко гневни но не обидни думи и да се разделим не като приятели, но не и като врагове. Имаше и "мъже" разбира се, които без грам чувство на достойнство и чест, бяха съгласни да се търкалят в леглото на избраницата си, въпреки че знаеха за многобройните й забежки, бяха жалки в очите на останалите и като цяло обект на подигравки. Случилото се на бул. "България" е повече от трагедия, вероятно враждата е тлеела още преди да се развие любовната драма, двамата са били съперници и в други области, а поводът за драстичното решение се е оказала искрата, поднесена към буре с барут.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
boksioraE39 написа:е написал че въпросият убиец си е написал на фейсбука "Martin Grigorov 06.03.1989 - 22.08.2011" Пазете се колеги..
ти представяш ли си

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
А.Марчев написа:boksioraE39 написа:е написал че въпросият убиец си е написал на фейсбука "Martin Grigorov 06.03.1989 - 22.08.2011" Пазете се колеги..
ти представяш ли си![]()
стига това найстина е ужасноо а на момичето кой знае какво и е
Това ако е вярно, как някои които знае че не е много наред с главата и му е добър приятел не го е спрял, бил с него или нещо от сорта .....
А на момичето нищо не и е

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
не знам кой успя да изтрие толкова бързо коментарите, само искам да кажа едно голямо евала на Явор! за това, което написа преди малко /с което малко се отклонявам от темата/
И за да не съм пас, освен "жалко"... не зная какво повече да напиша...един човешки живот приключи прекалено рано, за другия ... не се знае... Със сигурност не е било това начина, но вече е станало.... дано това да е последният такъв случай..... жалко за роднините и близките на починалото момче...
И за да не съм пас, освен "жалко"... не зная какво повече да напиша...един човешки живот приключи прекалено рано, за другия ... не се знае... Със сигурност не е било това начина, но вече е станало.... дано това да е последният такъв случай..... жалко за роднините и близките на починалото момче...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Шибаното в случая е как некъв пикльо се е сдобил с незаконен боен пистолет...да бяха се понабили малко-хем ти минава по-бързо,хем ти остава случката като обица-дали ше си битият или биещия-по-добре живи спомени,отколкото мътрви души
Жалко и за двете момчета,но според мене единият от двамата отдавна е бил поел по пътя на самоунищожението

Жалко и за двете момчета,но според мене единият от двамата отдавна е бил поел по пътя на самоунищожението

не стига че всеки ден млади умират по пътищата, ами сега остава и да почнат да се избиват заради една фуста! Имаше един случай в Габрово преди половин година пак една мома ходи с двама и единия вече е полужив и без пенис, а другия в панделата а на момата хич не и пука кара си работата! 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Ronka написа:Абе тея хора нормални ли са![]()
![]()
![]()
Мамка му, нищо не си заслужава човешки живот ... особено ЖЕНА
И то каква.

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
zvetiko написа:Ronka написа:Абе тея хора нормални ли са![]()
![]()
![]()
Мамка му, нищо не си заслужава човешки живот ... особено ЖЕНА
И то каква.http://deskata007.snimka.bg/
Колега, ти сериозно ли

Имам много да кажа, ама нямате толкова червени точки

На 16 ...

Много като тебе вече плакаха ...
- titimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: през ями и окопи...
- Мечтае да кара: LEXUS
Заради 16 год
те 20- 25 год не знаят вече пишка ли им се идва ли им, тия за тази пикла се избиха

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Аз бях убеден че е някоя 15 годишна кифла, ама не познах с 1 година. Но възрастта няма значение, просто не си струва такива простотии да се правят заради момиче. Защо убийство, не мога да разбера по дяволите. Има си толкова други начини - хвани пребий другия 'конкурент' за момичето, или пребий направо момичето, пак ще си 'отмъстил' един вид, и пак ще ти е мирно на душата. Ама да убиеш другия и да се самоубиеш след това....ужас, не искам да знам на родителите на тези момчета какво им е в момента 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е кво,не е толкова зле.в края на краищата не тя е убила момчето а болният мозък на единия младеж.щеше да е яко 2мата претенденти да си бяха спетнали един честен дуел с тея бойни пистолети на тва му се вика ромнтика 
а сега дано да оцелее лудия ромео да си голежи момчето цял живот

а сега дано да оцелее лудия ромео да си голежи момчето цял живот
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Пак питам аз,що момичето да е виновна???
Виновни са олигофрените дето мислят с оная си работа
Виновни са олигофрените дето мислят с оная си работа
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4