Търси се сив мерцедес 0992 защото ме ужули и избяга!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Re: Търси се сив мерцедес 0992 защото ме ужули и избяга!
Точно бай Ганьовщина е това което е направил мерцедеса. Вместо да остане и да направят един двустранен протокол той е избягал. Каквото почукало такова се обадило... Може да съм малко краен но като знам полицията как си върши работата...san4o написа:b0bituy написа:Видяло се е, че пари сигурно няма да се вземат от него. Другия вариант е да имаш познати в кат и да ти кажат къде живее въпросния индивид. Отиваш о му режеш/къртиш огледалото например или му взимая някоя част. Застрахователите плащат единствено ако частта е счупена но има някаква част от нея останала. Ако липсва гъзара с мерцедеса ще трябва да си купува сам частите а както се сещате не са никак евтини. Само по този начин хората ще се научат на отговорност, защото той ще се сети, че си ти и ще го е яд, че заради една щета за 50-100 лева примерно ще трябва да си плаща щети за 2х повече.
Цялото ти мнение ми звучи като една истинска бай Ганьовщина ... Може на мене да не ми е добре ама и на Вутре няма да му е добре. Що за глупост е това да ходи да му чупи нещо по колата? Има си полиция, има си ГО, от там нататък да си му правят протокол и си взима парите по ГО ....
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колеги, мисля че.... всички след като имаме шофьорски книжки, се предполага, че сме чели ЗДП. А там си пише- че след ПТП се изчаква да дойде някой от КАТ и да напише квото си требе и те така..
Щом оня е напуснал местопроизшествието, ще му бъде съставен акт и ще бъде глобен поне със стотина кинта. А относоно получаването на суми от застрахователите-... трудна работа, но не и невъзможна. А ще не ще, някой ще издаде протокол, щом се е случило произшествие- няма начин. Просто трябва да се обадиш в полицията или на спешният телефон. Нищо повече.
Саморазправата е за в краен случай, недейте да ставате като ТЯХ, боклуците...
Почти всеки са го ожулвали с колата. Ако вземем всички да се саморазправяме, докъде ще стигнем?
Поздрави и безаварийно на всички
Щом оня е напуснал местопроизшествието, ще му бъде съставен акт и ще бъде глобен поне със стотина кинта. А относоно получаването на суми от застрахователите-... трудна работа, но не и невъзможна. А ще не ще, някой ще издаде протокол, щом се е случило произшествие- няма начин. Просто трябва да се обадиш в полицията или на спешният телефон. Нищо повече.
Саморазправата е за в краен случай, недейте да ставате като ТЯХ, боклуците...
Почти всеки са го ожулвали с колата. Ако вземем всички да се саморазправяме, докъде ще стигнем?
Поздрави и безаварийно на всички

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
То тука или колата ти или трябва да е над 1 млн, та никой да не смее да я доближи, щото не знае на какъв психопат е или трябва да е някоя дето да не ти пука изобщо за нея.
Аз не мога да ги разбера тия дето се вталяват по колите си и после някой такъв идиот ги отнесе и ония получават сърдечен удар и не могат да спят(не че има нещо лошо някой да си пази колата де, но тука е абсурд).Като иска някой супер пазена кола прави си я и не я кара ако иска да я запази, та или както казаха преди мен я карай така или земи мечето и блажната боя и вапцай .Няма смисъл иначе, ще ти отидат и пари и време на вятъра.
Аз не мога да ги разбера тия дето се вталяват по колите си и после някой такъв идиот ги отнесе и ония получават сърдечен удар и не могат да спят(не че има нещо лошо някой да си пази колата де, но тука е абсурд).Като иска някой супер пазена кола прави си я и не я кара ако иска да я запази, та или както казаха преди мен я карай така или земи мечето и блажната боя и вапцай .Няма смисъл иначе, ще ти отидат и пари и време на вятъра.

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Колегата беше чукнал някакъв чичка на заден ход.И естествено си е заминал простотия, но шанс дето се вика.Видели са на колегата номера все пак е било посред бял ден и точно пред КАТ Русе до магазините там.Та на чичката по колата щетите бяха откъртена лайсна /счупени щипки и нищо повече/ Та оня в Кат протокол и след 2 дена колегата му звънят на следващият ден да отиде в кат.И аз отидох за кураж с него дойде и чичката и на колегата му писаха АКТ, а на чичката са му изплатили после от застраховката.Няма съдилища няма дела няма такива неща.Ако е за голяма щета да, но за дреболии не.Интересното е че работя в автоморга и чичката идва да си търси лайсна 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
eekset написа:фани си некой приятел, пишете си един двустранен протокол и сичко е ток... само се обадете на застрахователите за всеки случай. те оттам няма да пратят екип най-вероятно за една врата.
+1
Не е най-съвестното, ама държавата ни като е калпава...

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
а аз честно не мога да разбера защо се занимавате с глупости
случвало се е да ожуля кола и да се разкарам - щета за малко вакса и парцал, може би трябва да си оставя телефона и да стоя да чакам собственика?
на един Лукойл се случи да ми забършат калника (излизам от колонката, той дава на задна и не гледа в огледалото) и чичкото имаше претенции, макар да беше виновен и просто си тръгнах за работа ...
не знам как не ви е ясно, че ежедневка няма как да не е ожулена и мърлява ... дръжте си лъскачките по гаражите просто ...

случвало се е да ожуля кола и да се разкарам - щета за малко вакса и парцал, може би трябва да си оставя телефона и да стоя да чакам собственика?
на един Лукойл се случи да ми забършат калника (излизам от колонката, той дава на задна и не гледа в огледалото) и чичкото имаше претенции, макар да беше виновен и просто си тръгнах за работа ...
не знам как не ви е ясно, че ежедневка няма как да не е ожулена и мърлява ... дръжте си лъскачките по гаражите просто ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Абе как да ти кажа, има хора които са дали по една торба пари за колите си точно за да не карат нещо "мърляво и очукано". Според тебе да си ги държат в гаражите ли, щото има малоумници които не могат една маневра като света да направят.
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Точно една седмица след като изкарахме колата от бояджийницата някакъв и осурка предната броня. След 1 месец някой като си е отварял вратата е направил 2 леки вдлъбнатини на задната врата... Не ми се иска да изброявам, защото почва да ме хваща яд колко пари изръсихме за боята и селяните да не пазят. Веднъж пред мола се развиках на някаква лелка, защото явно и беше доста тясно и реши да подре огледалото с нейната врата ( това добре за сега ) но като видях, че почва да го натиска за да си отвори вратата и още малко ще се откачи и ми кипна... 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Walter Röhrl

Walter Röhrl

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
влизаш в твоя си филм
парите, които съм дал за моята също са "много" като за мен и не е като да не ми е скъпа
в единия филм някой е супер-герой в лъскава кола за една торба пари, но в съседния друг просто отива на работа или си кара детето на училище ... и НЕ, торбата пари и лъскавата кола не значат, че другите да си съобразяват маневрите с тях
а точно за шофирането в София да говориш по тоя начин ... маса народ паркира както и където намери за добре (голяма част все с лъскави коли) и в целия процес по обиколянето им взема материални жертви ...

в единия филм някой е супер-герой в лъскава кола за една торба пари, но в съседния друг просто отива на работа или си кара детето на училище ... и НЕ, торбата пари и лъскавата кола не значат, че другите да си съобразяват маневрите с тях

а точно за шофирането в София да говориш по тоя начин ... маса народ паркира както и където намери за добре (голяма част все с лъскави коли) и в целия процес по обиколянето им взема материални жертви ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- aston_mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 07'
- Мечтае да кара: самолет
Звънниш на дежурния в КАТ, ако има наблизо патрул идват, пишат акт попълваш и заявление, в което упоменаваш, избягалия извършител кой е бил 

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
aston_mm написа:Звънниш на дежурния в КАТ, ако има наблизо патрул идват, пишат акт попълваш и заявление, в което упоменаваш, избягалия извършител кой е бил
Извинете за теоритичният въпрос: Какво става ако извършителят каже,че изобщо не е бил там и това е измислица и в същото време е бил в Лом,например?
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ми трябва да има надрано и по неговата кола.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2