Любовен триъгълник уби един и вкара друг в кома
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Любовен триъгълник уби един и вкара друг в кома
Binev_OuT написа:Почти си представям какво е станало.
Едното момче е ходило с нея 1 2 години примерно,влюбил се е.Било им е хубаво,правили са си планове за бъдещето и т.н. и т.н.
И в един момент се появява другото моче(жертвата).В този момент се започват един лъжи едни изневери.Момчето(убиецът) и виждал,че нещо става с нея видял е промяна в нея,но го е било страх да разбере и е умирал от ужас само при мисълта,че тя се тъпче с друг.
Това са месеци на агония и мъчения за него.Променил се е избягва приятелите си и тя не му излиза от главата.
Вероятно е забелязал рязка промяна в сексуалния им живот,после се започва със "Ами извинявай,че цял ден не вдигах телефона" или "бях с приятелки" и т.н. и т.н.
В един момент тя го зарязва и тръгва с друг.Момчето буквално е откачило и не е знаело какво прави.
Всички сме минали през това.Вярно рядко се стига до убийства,но ако като по-малък е преживял нещо което го е накарло да изгуби вяра във всичко и е разклатило психиката му още тогава се стига до такива ситуации.
Решава,че си е намерил другар в живота и в един момент се оказва,че на нея не и дреме.
Замислите се всяко момче рано или късно се влюбва в някоя за която дава всичко и тя накрая го изоставя по възможно най-гадния и долен начин.
Трябва да имаме жени,трябва да имаме деца и семейство НО НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ОБИЧАМЕ!!!Любовта е най-лошото нещо което може да се случи на един човек - мъж или жена!
Само ги вижте по какъв начин се обличат когато излизат навън - от всички крещи - ела ми го ...
Не и пука,че има някой който мисли за нея,тя си мисли само за оная работа.
Филмите със "Докато смъртта ни раздели" са свършили преди 20-тина години!
Малко ме шокира това изречение,че не трябва да обичаме децата,жените и семействата си.Именно заради подобни глупости се трепят тиинове,ако родителите не показват любов естествено,че огромен процент от младежите ще са със разклатена психика и без вяра в нищо.За тези работи си има акъл,ако е някоя пикла която изобщо не я слуша главата има ли смисъл да се влюбваш в нея обаче е друг въпрос.Специално за този случай не го знам как е момичето с акъла си,но какво можеш да очаквай от едно 16 годишно дете,сериозна връзка ли?! По днешния начин по който порастват повечето момичета (младежи като цяло) не е хич трудно да се досетиш,че не са баш верни повечето.Жалко за момчетата и близките им.
- csx
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Facelift touring 2004
- Детайли за колата: E46 Facelift touring
Нищо ново и нищо странно.
- Разбра ли за Веско Маринов?
- Не,какво?
- Ми нападнал човек в парка и му изпял "химна" на МВР!
Ама човека е горе-долу в добро състояние , май ще живее!
-Слава богу.
- Не,какво?
- Ми нападнал човек в парка и му изпял "химна" на МВР!
Ама човека е горе-долу в добро състояние , май ще живее!
-Слава богу.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Еле, майкоу! Какво го оправдавате този убиец, бе?
Вие нормални ли сте, въобще?
Днеска казвате - е, случва се на всекиго да откача заради любов...Утре ще кажете - е, случва се всеки да откача, ако му убият кучето, вдругиден ще кажете - случва се всеки да откача, за дето са му надраскали колата или са го засекли!
Не, това не е нормално! Този пич е психопат. Не виждам защо трябва да се пише за него каквото и да било! Завинаги да се забрави неговото име, и името на рода му, да ходят цял живот с погледи надолу, задето са отгледали убиец!
В лада форума даже има и мнения - ние го подкрепяме, добро момче е, да правим група във Фейсбук.
А какво ще кажете за убитото момче? От 20 мнения, един няма да каже - Лека му пръст. А за очерненото му семейство?

Вие нормални ли сте, въобще?
Днеска казвате - е, случва се на всекиго да откача заради любов...Утре ще кажете - е, случва се всеки да откача, ако му убият кучето, вдругиден ще кажете - случва се всеки да откача, за дето са му надраскали колата или са го засекли!
Не, това не е нормално! Този пич е психопат. Не виждам защо трябва да се пише за него каквото и да било! Завинаги да се забрави неговото име, и името на рода му, да ходят цял живот с погледи надолу, задето са отгледали убиец!
В лада форума даже има и мнения - ние го подкрепяме, добро момче е, да правим група във Фейсбук.
А какво ще кажете за убитото момче? От 20 мнения, един няма да каже - Лека му пръст. А за очерненото му семейство?
Без страх, без спирачка!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ей хора, опомнете се. Прочетете си писанията и преценете колко вие сте нормални?
Нека почиват в мир момчетата и дано близките им намерят сили да продължат.
Като гледам какво се случва всеки ден, май животът става все по труден
Нека почиват в мир момчетата и дано близките им намерят сили да продължат.
Като гледам какво се случва всеки ден, май животът става все по труден

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Стряскащ е факта, колко лесно човек може да си набави незаконно оръжие.
Като цяло крайно неадекватна ми се стрyва изнесената информация в медиите,.. най- вече относно попyляризирането името на момичето, правейки сензация от една трагедия.
Да ги канят по телевизията, да им зяпат всички профилите във фейса, явно е някаква мода да напишеш прощални слова и да си осъществиш плановете.. за да е пълна драмата. Тази тенденция е плашеща..
Като цяло крайно неадекватна ми се стрyва изнесената информация в медиите,.. най- вече относно попyляризирането името на момичето, правейки сензация от една трагедия.
Да ги канят по телевизията, да им зяпат всички профилите във фейса, явно е някаква мода да напишеш прощални слова и да си осъществиш плановете.. за да е пълна драмата. Тази тенденция е плашеща..

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Е.Димитров написа:Пак питам аз,що момичето да е виновна???
Виновни са олигофрените дето мислят с оная си работа
Щото както излиза от тая тема, половината форум страда от недоеб..

Иначе по темата - за мен и двамата са педофили. Толкоз.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Binev_OuT написа:.
Всички сме минали през това !
Аз не съм минавал през това...с изключение на един път,когато мъжо на една жена ми се обади да ме пита що се размотавам с жена му и тогава чистосърдечно си признах че съм пеерас и сме се мотали по магазините за дрешки....и още един случай,когато бягах от 1 вия етаж,посред зима,ама като казвам първи етаж,имам в предвид че беше високо щото от долу имаше магазини и аз бех по гащи...пък долу сняг,ама не бех виновен,тя била женена,ама ми беше и съученичка на времето,па се оказа,след като ме покани у тех на кафе,че още се харесваме...ама мажо и на една снимка-щото не го познавах лично и се радвам за това-та на една снимка у тех го видех на плажа,един левент,прегърнал жена си,тя по-висока леко от мен (като се замисля,аз съм 1,70,ама всички са по-високи от мен...може би щото са ми къси краката

Вече съм голем и не праа такива неща!
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Има хора, които си мислят, че могат да си играят с чувствата на другите, но не осъзнават, че ревността е чувство, което може да замъгли и най-здравия разум. Да не ни застига подобна ситуация..
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е.Димитров написа:...
Eмо, вземи пусни една тема с твойте разкази, половината форум ще изпопада под масите от смях

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Benedetto написа:Иначе по темата - за мен и двамата са педофили. Толкоз.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
простреляното момче Георги, е държал ключовете за колата си и явно изобщо не е очаквал "смъртната присъда" Мир на праха му 

6>4
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
krystal написа:Стряскащ е факта, колко лесно човек може да си набави незаконно оръжие.
Жърналистите винаги търсят сензация. У нас са готови дори да си продадът душите за да правят сензаций, дори и преекспонирани че дори и силно пресилени и с невярно съдържание

По темата... кво да кажа... за 16 годишна... все едно не им е било ясно и на двамата че момичетата на тая възраст толкова йм се ебе че някой две-три думи по-така да йм каже и са готови... пък и тя явно е била осъзната к**ва и си ги е въртяла доста добре
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Mahadeva написа:...такъв, който кара Лада и налива всяка изкарана/подарена от мама и тати стотинка в нея, да я "тунингова". Кой нормален кара 2011 година Лада, освен циганите и нередовните.![]()
Сори, звучи като черен хумор, ма си е самата истина.
Колега ако мога да те нарека така,ще ти кажа че нередовния си ти да си правиш сметка за някой само от това че кара Лада примерно..

П.П Иначе шанса въпросния Мартин да оцелее бил около 1%.подържали го изкуствено..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Benedetto написа:Щото както излиза от тая тема, половината форум страда от недоеб..![]()
Иначе по темата - за мен и двамата са педофили. Толкоз.
Не само страда от недоеб, ми има и сериозни проблеми в комуникацията с жените. То двете са взаимно свързани де...
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4