червени мигачи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- t.i.p
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Детайли за колата: 520i
Re: червени мигачи
колега,има спрейове водят се за стакло,има разли4ни цветове,от порядака на 8-10 кинта е малката опаковка,която стига за няколко коли
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
nightdriver написа:така колеги...работите при мен стават бавно , но сигурно ! Илко инсталира фейсовите стопове , а на мен остана по-леката задача , да им направя мигачите червени ! За целта , червено фолио за един лев и после облепването и малко снимки
Много добре е станало

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
nedkoo написа:nightdriver написа:така колеги...работите при мен стават бавно , но сигурно ! Илко инсталира фейсовите стопове , а на мен остана по-леката задача , да им направя мигачите червени ! За целта , червено фолио за един лев и после облепването и малко снимки
Много добре е станалоБраво Димо
...хаха , като си дойда на живо е по-добре

- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Re:
bera написа:BMW-E39 написа:няма нужда да си сменяш целите стопове само заради едни червен мигач, аз така карах лятото и целите стопове ги боядисах със специялен шпреи на дупли колор в червено !
само че аз пръсках целите стопове а трябваше само мигача както ида е
ако пръскаш само мигача отгоре ще ти стигне 1 шпреи /те са много малки/ но ако пръскаш целите стопове си вземи 2 шпрея
продават ги в бриколаж цена 1бр. 9 лв
във самия шпреи има и лак така че само с него пръскаш и няма проблем
и ако решиш че не ти харесва, са корселин пада всичко без проблем
и аз си ги направих така със този спрей от бриколажа.....но пръснах само жълтата част -мигача не целия стоп....стана добре, харесва ми....умно е измислено...вместо да сменяш целия стоп за един жълт мигач...браво....ама отпред не знам как да го маскирам жълтия стоп....може след време да и смяня целия фар, ще видим.
Успех на всички.
Колега, дай снимки от близък план , как са станали задните мигачи. Хареса ми като идея, стига да не изглежда като "циганска баница".
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Mога да ти снимам моите не са правени с спрей или фолио и вече втора година държат
само трябва да сляза до колата
само трябва да сляза до колата
Последна промяна cls6666 на 25 Авг 2011, 19:40, променена общо 1 път
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Не ми казваи че сложихте бели фейсови стопове и ти ги направи червени?! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Може и да има критики за това ми мнение но все пак е въпрос на вкус. Незнам какво им харесвате на червените мигачи ако просто желаете да са различни слагайте бели да речем все са различни от оранжавите. От една страна стои въпроса за видимостта на подадения от Вас светлинен сигнал към останалите участници в движението, все пак и те трябва да знаят на къде ще ходиш (караш)
. Другата страна е законовата, до колкото знам този цвят за мигачи е толкова разрешен колкото и затъмнените предни стъкла. А като и мигача е червен има голяма вероятност някой заблеян шофер или пешеходец да не му обърне внимание или просто да не го види и хоп габаритите на колата се смаляват
Скоро един такъв тунингован гоУф щях да го направя Тико защото стоповете му бяха "професионално" затъмнени със спрей толкова че изобщо не се вижда че му светел стопа
В случая аз бях заблеяния (все пак е лято и разни притежателки на къси полички постоянно щъкат насам натам
). В крайна сметка нямаше никакви последици, единствено майката на голфаджията го отнесе 

Скоро един такъв тунингован гоУф щях да го направя Тико защото стоповете му бяха "професионално" затъмнени със спрей толкова че изобщо не се вижда че му светел стопа

- cls6666
- ентусиаст
-
boksioraE39 написа:Не ми казваи че сложихте бели фейсови стопове и ти ги направи червени?!
Не колата ми е с жълта оптика ако въпроса е към мен ,фаровете са с бяла оптика само ,че старите бяха различни,а за бели нямаше лев
а иначе са транспарентни и се вижда ясно мигача през деня ,ако се направи с какъв да е спрей започват да не се
виждат през деня ,че и през вечерта а тва е за съд

- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
Re:
El Diablo написа:няма нужда да си сменяш целите стопове само заради едни червен мигач, аз така карах лятото и целите стопове ги боядисах със специялен шпреи на дупли колор в червено !
само че аз пръсках целите стопове а трябваше само мигача както ида е
ако пръскаш само мигача отгоре ще ти стигне 1 шпреи /те са много малки/ но ако пръскаш целите стопове си вземи 2 шпрея
продават ги в бриколаж цена 1бр. 9 лв
във самия шпреи има и лак така че само с него пръскаш и няма проблем
и ако решиш че не ти харесва, са корселин пада всичко без проблем
]
пръскай само мигачите, няма смисъл от целите стопове, тъй като така или иначе мигачите добиват цвета на стоповете и никога не може да кажеш, че са боядисвани. Пръскай ги отдалеч, за да не станат на капки и ги пръскай на 6-7 етапа, за да добият гланц и блясък. Моята я карам така вече 2 години. Ако стои на слънце 6 месеца и трябва пак да ги пръскаш.
Със тези червени лепенки за левче става много циганско и се личи, след месец избледняват, докато със спрея не се личи изобщо, че е пръскан и през деня се вижда перфектно, за това се нарича транспарентен спрей. 1 спрей ми стига за годината, пръскам ги на 6 месеца веднъж.
- cls6666
- ентусиаст
-
Е моите не са с спрей,не са и с фолио а с висококачествен автолак с проценти червен пигмент по мой избор и вкус така както ги виждаш в момента (не са измити) така бяха и преди две години 

- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
cls6666 написа:Е моите не са с спрей,не са и с фолио а с висококачествен автолак с проценти червен пигмент по мой избор и вкус така както ги виждаш в момента (не са измити) така бяха и преди две години
Това е по-добрият избор разбира се, аз говорих за фолиото, че не стои добре.
Колко пари ти излезна за 2-та мигача и къде и как стана?
- cls6666
- ентусиаст
-
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
и с оранжеви мигачи не беше лошо , но аз предпочитам червените , а колкото до фолио или спрей , се спрях на фолиото , понеже става почти едно към едно с останалата част , и от близо да гледаш , не може да разбереш че е лепено , много транспарантно и по-практично от спрея , където се искат бояджийски умения и резултата не е гарантиран , а тука ако ти омръзне , дърпаш фолиото и ставаш оранжев

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2