БИОМЕТ-мнения?
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
БИОМЕТ-мнения?
Здравейте!Понеже ми предстои пътуване с автобус на фирмата "BIOMET", София-Варна ; Варна-София,искам да попитам някой ползвал ли е услугите им и какво да очаквам от пътуването? 

Speed?

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: БИОМЕТ-мнения?
Аз пътувах по този маршрут с тази фирма, смея да кажа, че не съм се возил по-комфортно
Пускат едни и същи филмчета, но всичко друго е 6 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
На тези новите им автобуси не съм се возил, но преди като съм патувал Варна-София помня, че беше ужасно тясно. Като слязох в София направо ме боляха колената дето опираха в предната седалка.
- bojanski
- Потребител
-
Аз за новите им автобуси съм чувал добри неща.А за впечатления от самото пътуване? 

Speed?

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
bojanski написа:Аз за новите им автобуси съм чувал добри неща.А за впечатления от самото пътуване?
Еми пътуването е интересно,гледаш филм (ако ти пуснат) гледаш през прозореца гледката,ще спрете за почивка да хапнете и пийнете,може да се запознаеш с някой в рейса,бе само хубави неща и после да не забравиш да споделиш впечатленията от возенето на автобус че да знаят и другите колеги!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
boksioraE39 написа: после да не забравиш да споделиш впечатленията от возенето на автобус че да знаят и другите колеги!

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Nikito_nn написа:На тези новите им автобуси не съм се возил, но преди като съм патувал Варна-София помня, че беше ужасно тясно. Като слязох в София направо ме боляха колената дето опираха в предната седалка.
ти колко си дълъг, че не се събираш- аз съм близо 1,90+ и се събирам спокойно... че не е особено удобно в автобус 6 часа е друг въпрос...
bojanski написа:Аз за новите им автобуси съм чувал добри неща.А за впечатления от самото пътуване?
Скорошни наблюдения нямам, но пътуването е нормално- където може карат бързо, където има дупки се лашкаш, филмите са нищо особено и спирате за почивка в Търново... Зареждаш се с търпение и се качваш...
Ако можеш да ползваш влака по-добре се мятай на него- поне няма да си закован на седалката 5-6 часа...
- bojanski
- Потребител
-
Yanko Petrov написа:boksioraE39 написа: после да не забравиш да споделиш впечатленията от возенето на автобус че да знаят и другите колеги!
![]()
![]()
На базик ме ударихте...

Speed?

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
И аз съм долу горе толкова ама тогава незнам какъв беше този автобус, но колената ми опираха в седалката пред мен.ms написа:Nikito_nn написа:На тези новите им автобуси не съм се возил, но преди като съм патувал Варна-София помня, че беше ужасно тясно. Като слязох в София направо ме боляха колената дето опираха в предната седалка.
ти колко си дълъг, че не се събираш- аз съм близо 1,90+ и се събирам спокойно... че не е особено удобно в автобус 6 часа е друг въпрос...
А за влака не съм сигурен че е добра идея

- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Редовно пътувам с тях и мога да заведа, че са с едни от най-удобните автобуси. Все пак и те не издържат на българските пътища и си подрусват от време на време. Като си взимаш билет от тях искай да не бъдеш най-отзад, че там не е много хубаво да се пътува. 

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Ако този пред теб си е спуснал облегалката докрай..Nikito_nn написа:И аз съм долу горе толкова ама тогава незнам какъв беше този автобус, но колената ми опираха в седалката пред мен.ms написа:Nikito_nn написа:На тези новите им автобуси не съм се возил, но преди като съм патувал Варна-София помня, че беше ужасно тясно. Като слязох в София направо ме боляха колената дето опираха в предната седалка.

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- bojanski
- Потребител
-
пич, аз също ще пътувам с рейс по тази дестинация този уикенд и също много се вълнувам
по отзиви чух, че биомет е с най-нови рейсове, за това реших да разчитам на тях
малко дългичък ми се струва прехода, моя рейс тръгва в 8:30 и чак в 2:30 ще е във варна, но предполагам, че се презастраховат с тази прогноза
дано да са готини рейсовете, че хич не ми се лашка в некои неоплан
по отзиви чух, че биомет е с най-нови рейсове, за това реших да разчитам на тях
малко дългичък ми се струва прехода, моя рейс тръгва в 8:30 и чак в 2:30 ще е във варна, но предполагам, че се презастраховат с тази прогноза
дано да са готини рейсовете, че хич не ми се лашка в некои неоплан

No bling at the Ring
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Ползвал съм го 5-6 пъти. Спира за 20 мин на В.Търново. След като тръгне, ако назад има свободни места може да се преместиш за да не сте 2ма един до друг, че е тясно!
- bojanski
- Потребител
-
Благодаря за досегашните отговори.А понеже ще пътувам за 1ви път с рейс до морето искам да попитам (може да ви се стори глупав въпрос
),но как стоят нещата с багажа (чекира ли се като на летищата,обозначава ли се с нещо,че е само и единствено твой и т.н., направо ти го взимат от ръцете и го хвърлят в багажното ли?)

Speed?

70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5