ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)

Мнение от uCnaHeTcA » 29 Авг 2011, 17:26

batesasho написа:аз пък ще бъда пичага и ще дам вторият куплет да си го изпее човека от вас които направи най-якият текст и вие го одобрите! Безплатен запис, безплатно миксиране, безплатен жест към някой които гори за хип хопа и бийймата!

Spit-Fire е твоят човек :bowdown: :yes:
Успех и чакаме с нетърпение :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от lubitel » 29 Авг 2011, 17:45

Колеги давайте идейки за клипа!!!Бате Сашо е единственият които дойде тук и показа неговата идея,затова трябва да получи пълна подкрепа!!! :yes: :wave:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 29 Авг 2011, 18:05

що не си го оставите бате сашо да си направи песничката, който не разбира от черно и хип хоп просто да подмине тая тема :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 29 Авг 2011, 22:55

batesasho написа:.....

Бате,надявам се нямаш нищо против да се обърна към теб по този начин по очевидни причини ,усещам че си се засегнал от заигравката ми с омегата в мнението ми ,но то далеч не е израз на хейтърство ,а аз просто си пиша така ... както и ти по твоя начин . Далеч не претендирам ,че разбирам от музика ,още по-малко от хип-хоп,р&б и т.н. течения в музиката в която ти си корифей ,за да ти давам наклони на творчеството . Нещото ,което ме провокира да пиша изобщо в темата ти ,без да имам намерение да я усирам ,са думите в заглавието химн и идея. Идея не мога да дам нито за музиката,нито за текста ,но от това което прочетох в мненията ти разбрах ,че BMW за теб е нищо повече от готина марка коли ,която има адски много фенове и ще се опиташ да я възпееш по твой си начин и разбиране.Ама така набързо да се вникне в една идея ми се струва ,че резултата би бил по-скоро повърхностен...Затова и мнението ми беше леко хапливо. От друга страна, шапка ти свалям ,че изобщо се допитваш до въпросните фенове и търсиш мнения от тях ,а не както обикновено се случва,някой прави нещо и ефекта е да стане за посмешище или песента му я чуват само близките приятели и някой заблуден потребител на в-бокса.Силно се надявам този път ефекта да не е баш такъв ;)

И понеже аз съм от тези средностатистически фенове на марката,които не са се качвали в ///М6, както сигурно 90% от хората във форума ,като чух демото ,просто разбрах ,че аз не съм в таргета от слушатели ,който си си поставил и това няма да бъде моя химн. Том и Джери ,няма изобщо да ги коментирам ,те и без тва отпаднаха като лирически герои :mhihi:

Та така, изинявам се за разводняването на темата и за това ако някой се е засегнал от ламерското ми мнение на тема музика и пожелавам стотици хиляди гледания на клипа по сайтовете и още повече даунлоудване на файла с песента :yes:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 29 Авг 2011, 23:09

plradev написа:...

абе колега ти за е30-ки и M20b20 или за 20ка с чип очакваше да се пее, че и да се чуеш в "таргет групата" :mhihi:
я слезте на земята, че говорите пълни тъпотии.
бате сашо има предвид, че прави песен насочена за бмв клуба извинявай ма ако се пее за некви такива тъпотии, къде само ние си ги разбираме, мене даже няма да ми харесва, предполагам и на повечето хора. идеята е ясно обеснена още в мнение #1, че се прави готина хип хоп песен, надъхваща за каране.
Последна промяна b00st на 29 Авг 2011, 23:13, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 29 Авг 2011, 23:19

Аре дайте някви по градивни мнения по темата, вместо да се карате, щот яко се излагаме и не ви прави чест. :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 29 Авг 2011, 23:20

batesasho написа:BMW SWAQ

ПРИПЕВ:

Синьо бяло в черен кръг и три букви главни!
На шосето сме без бъг, в модели славни!
Дълга база или компакт - серий 3,5,8!
Моят swag e факт - твоя виси на косъм!
Burnoutttt! 600 коня под капака звяр! (да ти кажа,няма бмв 600 коня,500 е по-реално)
Get da fuck out! Магистрален цар!
Дори не се хабя да свалям твоята крива bitch!
Щот когато я приспя сънува моя beama пич!

Bridge:

Един beamer, Два beamer, Три beamer - КВОРУМ!
Натисни педалите докрай за нашият ФОРУМММ!!!

Куплет:

Под капака рев! А ТЕ-ДЕ-ЕСА фъска! (ТДС-а не е точния модел за възпяване :mhihi: )
Умирам си от кеф, щом изключвател блъска! (прекъсвача е по-използван термин ;) )
Балъка лъска, пички коментират моят swag (гъзария)!
Двигател пръска! Всичко живо вее тоя флаг!
Емблемата блести - баварско потеклото!
Нашите коли са от на БОГ реброто!
Не се прави бейби! На задна дай бедрото!
Че иначе на ОМВ ще ми миеш стъклото!
Стрелки треперят бясно! С М-пакет е шпера! (това не го разбрах)
Около мене чувам ясно: " Лелее!! Ебати дзвера!"
Планините са декор! Асфалта сцена!
От мене по-добър шофьор е само Айртон Сена!
С баварка нагласена дрифт-вам по завоите!
Намигам с халогена - "Май ше треа си хо(д)ите?!" хахаха (с ксенона по би било по-реално)
По погледа хладен разбираш, пич, коя е колата!
За скорост толкова гладен, че ми се виждат ребрата!

!

Значи,малко разяснения,ако не си наясно.Шпера е блокируем диференциал и няма нищо общо с М пакета,дето толко се чува по рап хитовете :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 29 Авг 2011, 23:28

zBoost написа:
plradev написа:...

абе колега ти за е30-ки и M20b20 или за 20ка с чип очакваше да се пее, че и да се чуеш в "таргет групата" :mhihi:

Карам е36 и далеч не съм отявлен тунер или мапър :winky:
Kакто и да е , казах каквото мисля по въпроса на автора на темата и далеч нямам намерение да навлизам в спорове относно хип-хоп културата и ценностите,които засяга тя ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 29 Авг 2011, 23:34

Следващия пост,който не е по-темата,ще бъде изтрит без предупреждение!

Ще ви помоля най-учтиво да спазвате добрия тон и да давате конструктивни предложения,а не
да се джавкате по между си !
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 29 Авг 2011, 23:42

нищо лично към бате Сашо, ама текста ми се струва леко детински..
в тоя ред на мисли парчето може би ще се хареса на подрастващите във Ви-бокса и на феновете на БГ хип-хопа във форума....но за химн на клуба все си мисля, че текста трябва да е на друго ниво

иначе идеята за химн на БМВ-феновете не е лоша :yes:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 29 Авг 2011, 23:44

Относно онова за М пакета на шпера, подозирам, че се е объркал от моя текст който е нещо от сорта "М пакет със шпер"
Та, нали идеята ми беше, че колата е хем със М пакет, хем със шпер, та така, малко объркване стана. Но М-пакета са броните, а Шпера е диференциал, нищо общо нямат. Това за Бате Сашо го казвам :yes:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Потребител
Аватар

Мнение от batesasho » 30 Авг 2011, 0:11

Взимат се предложенията конструктивните никакви проблеми! За шпера казвам че има и двете, същото което изрази и другия пичага! Ако бмв ми беше просто нещо си, нямаше при вас да дойда да ви споделя тази идея! Халогена просто се връзва с предната фонетична рима от другото изречение, може и това да се поправи също! Конете също сигурно ще ги пипна да са по малко, да не се изхвърляме и тва е! Правим го за всички които се кефят! Химнове няма да мейкваме, мисля че се разбрахме!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 30 Авг 2011, 0:15

относно текста на песента - може да поискате съдействие от нашумялата звезда Джорджано :lalala:
never drive faster, than your guardian angel can !

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 30 Авг 2011, 0:31

Евала на Бате Сашо! :yes:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Авг 2011, 0:57

Бате Сашо е машинка! Каквото и да сътвори ще си го слушам с кеф в ... Голфа 8)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата