Бъдещето на една история...
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Re: Бъдещето на една история...
Благодаря колеги за хубавите постове! 
Всичко е въпрос на добър маркетинг!
И на мен ми е ясно че става въпрос за милиони,и дума не съм обелил,че утре трябва да има музей!
Но според мен е добре някои от самолетите да бъдат запазени за бъдещ музей,при едни по-добри финансови времена.
А когато един музей бъде направен с мисъл,повярвай, може да носи и приходи.
И накрая бих казал,че музеят е не само печалба,а и историята на един народ и държава.
Миналата година имах късмета да посетя техническият музей Синсхайм в Германия,направо ми падна ченето.
http://sinsheim.technik-museum.de/en
А ние дори не искаме да си запазим по един екземпляр от самолетите на коите сме летели,за един бъдещ музей

Всичко е въпрос на добър маркетинг!
И на мен ми е ясно че става въпрос за милиони,и дума не съм обелил,че утре трябва да има музей!
Но според мен е добре някои от самолетите да бъдат запазени за бъдещ музей,при едни по-добри финансови времена.
А когато един музей бъде направен с мисъл,повярвай, може да носи и приходи.
И накрая бих казал,че музеят е не само печалба,а и историята на един народ и държава.
Миналата година имах късмета да посетя техническият музей Синсхайм в Германия,направо ми падна ченето.
http://sinsheim.technik-museum.de/en
А ние дори не искаме да си запазим по един екземпляр от самолетите на коите сме летели,за един бъдещ музей

Ото фон Бисмарк e бил прав, че ние сме си само едни конкрадци от долен Дунав. Не зная народ по Света, който целеустремено и методично да е унищожавал своята история, при това така се прави с години. Багери и флексове ...
Унищожаваме историята, унищожава се образованието, кадърните се гонят навън, какво бъдеще се задава? Всеки да си отговори сам.
Унищожаваме историята, унищожава се образованието, кадърните се гонят навън, какво бъдеще се задава? Всеки да си отговори сам.
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Имаме велика история, примерите са в по-горните постове - и много жалко настояще..........
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2