Бъдещето на една история...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Re: Бъдещето на една история...

Мнение от pkaramitev » 30 Авг 2011, 16:43

Благодаря колеги за хубавите постове! :bowdown:
Всичко е въпрос на добър маркетинг!
И на мен ми е ясно че става въпрос за милиони,и дума не съм обелил,че утре трябва да има музей!
Но според мен е добре някои от самолетите да бъдат запазени за бъдещ музей,при едни по-добри финансови времена.
А когато един музей бъде направен с мисъл,повярвай, може да носи и приходи.
И накрая бих казал,че музеят е не само печалба,а и историята на един народ и държава.
Миналата година имах късмета да посетя техническият музей Синсхайм в Германия,направо ми падна ченето.
http://sinsheim.technik-museum.de/en
А ние дори не искаме да си запазим по един екземпляр от самолетите на коите сме летели,за един бъдещ музей :banghead:
Изображение
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Авг 2011, 18:01

Ото фон Бисмарк e бил прав, че ние сме си само едни конкрадци от долен Дунав. Не зная народ по Света, който целеустремено и методично да е унищожавал своята история, при това така се прави с години. Багери и флексове ...
Унищожаваме историята, унищожава се образованието, кадърните се гонят навън, какво бъдеще се задава? Всеки да си отговори сам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 30 Авг 2011, 20:56

Имаме велика история, примерите са в по-горните постове - и много жалко настояще..........
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Предишна

Назад към Извън Темата