Нова измама,внимавайте като пращате по еконт!
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Re: Нова измама,внимавайте като пращате по еконт!
Vra4anin написа:Всичко е добре, когато свършва добре![]()
А Еконт поискаха ли да им върнеш ментето на Н8 което е при теб или не са ти го искали (т.е. остава си за теб) ?
Колега,телефона не беше менте!Оригинална финландска нокийка си беше само дето и бяха зели тока и ограбили-нямаше камера и изобщо кво ли имаше?!И все пак до колкото разбрах като подавах рекламация пакета остава в мен докато вземат решение и после трябва да го предам на куриера като гушна парите,въпреки че аз телефона след като видях че не е моя изобщо не си направих труда да го взимам.

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Преди час си прибрах кинтите и даже ми покриха разноските които платих като си получавах телефона! 

vlad0 написа:© написа: истината този път е възтържествувала и колегата ще си получи парите
и да, и не ... :s
онова лайно сигурно вече е продал апарата, а минуса от цялата работа най-вероятно е отишъл в куриера!
всъщност всичко е точно както трябва да бъде и този които е направил грешката (куриера) най-вероятно е платил. ако си беше гледал работата нямаше да се набута а щеше да види онзи като сменя телефона и щеше да се обади (на полицията) и му направят на келеша най-малкото проблем.
така че- всичко е точно както трябва да бъде.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- mirosk
- Потребител
-
колега аз съм работил там...искай си докрай правата ако трябва върви(обади се) до централния офис (където е представителството гр.Русе да ти направят рекламация и да си проверят нещата ...ти не се отказвай една рекламация ще отнеме не повече от 30 дена но щети платят тел . еконт и после те да си търсят тоя тарикат ...ГРЕШКАТА СИ Е ТЯХНА ..НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ТИ ДА ХОДИШ ПО ПОЛИЦИИ НИЩО НЯМА ДА СТЕНЕ пуска се проверка на тел и след 2 месеца излиза после полицай отива даго иска и ако оня благоволи даго даде дадеако не пак се пуска за търсене В БГ НЯМА ОПРАВИЯ
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Колега, май пропусна да прочетеш, че колегата си е взел парите и всичко е точно.mirosk написа:колега аз съм работил там...искай си докрай правата ако трябва върви(обади се) до централния офис (където е представителството гр.Русе да ти направят рекламация и да си проверят нещата ...ти не се отказвай една рекламация ще отнеме не повече от 30 дена но щети платят тел . еконт и после те да си търсят тоя тарикат ...ГРЕШКАТА СИ Е ТЯХНА ..НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ТИ ДА ХОДИШ ПО ПОЛИЦИИ НИЩО НЯМА ДА СТЕНЕ пуска се проверка на тел и след 2 месеца излиза после полицай отива даго иска и ако оня благоволи даго даде дадеако не пак се пуска за търсене В БГ НЯМА ОПРАВИЯ

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
mirosk написа:колега аз съм работил там...искай си докрай правата ако трябва върви(обади се) до централния офис (където е представителството гр.Русе да ти направят рекламация и да си проверят нещата ...ти не се отказвай една рекламация ще отнеме не повече от 30 дена но щети платят тел . еконт и после те да си търсят тоя тарикат ...ГРЕШКАТА СИ Е ТЯХНА ..НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ТИ ДА ХОДИШ ПО ПОЛИЦИИ НИЩО НЯМА ДА СТЕНЕ пуска се проверка на тел и след 2 месеца излиза после полицай отива даго иска и ако оня благоволи даго даде дадеако не пак се пуска за търсене В БГ НЯМА ОПРАВИЯ

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Аз ако ходя към столицата ще мина нагости на едно брато да го питам къв е и от къде е и закво тела дето ми звъня тоя дето е сменил телефона е регистриран на негово име,пък знае ли се и телефончето може да си върна
Ако стане така съм длъжен един колега от тука да го удавя от едини и пиини 

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Все пак това е БМВ форум, тука само агенти има.uCnaHeTcA написа:Разузнавателни служби ли си имаме във форума![]()

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Walter Röhrl

Walter Röhrl

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
На този горе който ми беше написал, че ако имало много хора всеки щял да си чака реда и т.н, вчера бях в Еконт в 17.55 беше някаквъ кошмар поне 20 човека всеки влачи някакви боклуци, последните бусове се товарят, търчат хора с бележки, некъпани българи с мангалско самосъзнание се бутат и дърпат каквото намерят, направо ми стана жал за двете момичета, едно българо-мангасарян от 2 метра хвърли едни пакет от поне 10кг върху кантара като почти го обърна, направо е готов за олимпядата тласкане на гюле, съответно теглих им една майна на всички и днеска по обяд в жегата ще се промъквам да си земам пратките!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Някои колега каза че тоя в които ме прецакаха е забутан и едва ли е имало толкова калабалък и то в 10 часа сутринта!?Ама вече няколко примера ми дават как може да стане това без куриера даже да се осети 

- lovelyangel.d
- Потребител
-
- Кара: bmw 318i
- Мечтае да кара: Каквото Бог отреди само да е БМВ :)
BMWACSCHNITZER написа:Та колеги гледам че има интерес по темата-днес сутринта ми се обадиха от Еконт и обичайното разговора се записвал...както и да е!Направили разследването както ми бяха обещали и остановили че телефона наистина е бил сменен(верно ли бе?!) и ще ми възстановят сумата от 5по100!Жената с която говорих беше много учтива и с нея говорих и предишния път като се дооточняваше кое кво как станало и ми се молеше да не ме загубили като клиент и така.Утре отивам да си прибера пачката и общо взето еконта са 500лв. назад тъй като от полицията им дреме на п*****е че лъжат хората и чак дежурния ми вика сплаши ги че ще ги съдиш и си бил в полицията?!На тях не им беше нужно да ги сплашвам за да ми върнат парите щото явно си държат на името хората и за вбъдеще пак ще използвам услугите им щото знам че са коректни и ако направят грешка си отговарят!Колкото до въпросния мошенник за свещи да не му стигнат и тревата от към корените да гледа!
П.С Темата може да НЕ се заключва ако модераторите така предценят за да може повече хора да я виждат и да имат едно на ум или да споделят какво от този род измами ги е сполетяло!
Евала!!! Много се радвам че така са се развили нещата и си си получил паричките за телефона

Колега, радвам се че са ти върнали парите. Но принципно лесно можеш и да го намериш, като му знаеш имена, като гледам тук май доста могат да помогнат в намирането му. Аз същ мога да ударя едно рамо. А като идваш насам, мини през офиса им в кв. Овча купел, ще останеш очарован 

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
stoevro написа:Колега, радвам се че са ти върнали парите. Но принципно лесно можеш и да го намериш, като му знаеш имена, като гледам тук май доста могат да помогнат в намирането му. Аз същ мога да ударя едно рамо. А като идваш насам, мини през офиса им в кв. Овча купел, ще останеш очарован
Аз телефона не си го искам ама един як маган може да му фърлим

74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5