Нова измама,внимавайте като пращате по еконт!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Re: Нова измама,внимавайте като пращате по еконт!

Мнение от BMWACSCHNITZER » 31 Авг 2011, 13:59

Vra4anin написа:Всичко е добре, когато свършва добре :yes:

А Еконт поискаха ли да им върнеш ментето на Н8 което е при теб или не са ти го искали (т.е. остава си за теб) ?

Колега,телефона не беше менте!Оригинална финландска нокийка си беше само дето и бяха зели тока и ограбили-нямаше камера и изобщо кво ли имаше?!И все пак до колкото разбрах като подавах рекламация пакета остава в мен докато вземат решение и после трябва да го предам на куриера като гушна парите,въпреки че аз телефона след като видях че не е моя изобщо не си направих труда да го взимам. 8) Тия от еконт чак ми предложиха куриер да дойде до нас да ми донесе парите но тъй като ме няма по цял ден в нас и офиса ми е наблизо реших сам да си ги взема.Със здраве! :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWACSCHNITZER » 31 Авг 2011, 16:42

Преди час си прибрах кинтите и даже ми покриха разноските които платих като си получавах телефона! :smoke:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Авг 2011, 17:07

vlad0 написа:
© написа: истината този път е възтържествувала и колегата ще си получи парите

и да, и не ... :s

онова лайно сигурно вече е продал апарата, а минуса от цялата работа най-вероятно е отишъл в куриера!

всъщност всичко е точно както трябва да бъде и този които е направил грешката (куриера) най-вероятно е платил. ако си беше гледал работата нямаше да се набута а щеше да види онзи като сменя телефона и щеше да се обади (на полицията) и му направят на келеша най-малкото проблем.

така че- всичко е точно както трябва да бъде.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от mirosk » 31 Авг 2011, 17:14

колега аз съм работил там...искай си докрай правата ако трябва върви(обади се) до централния офис (където е представителството гр.Русе да ти направят рекламация и да си проверят нещата ...ти не се отказвай една рекламация ще отнеме не повече от 30 дена но щети платят тел . еконт и после те да си търсят тоя тарикат ...ГРЕШКАТА СИ Е ТЯХНА ..НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ТИ ДА ХОДИШ ПО ПОЛИЦИИ НИЩО НЯМА ДА СТЕНЕ пуска се проверка на тел и след 2 месеца излиза после полицай отива даго иска и ако оня благоволи даго даде дадеако не пак се пуска за търсене В БГ НЯМА ОПРАВИЯ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 01 Сеп 2011, 0:57

mirosk написа:колега аз съм работил там...искай си докрай правата ако трябва върви(обади се) до централния офис (където е представителството гр.Русе да ти направят рекламация и да си проверят нещата ...ти не се отказвай една рекламация ще отнеме не повече от 30 дена но щети платят тел . еконт и после те да си търсят тоя тарикат ...ГРЕШКАТА СИ Е ТЯХНА ..НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ТИ ДА ХОДИШ ПО ПОЛИЦИИ НИЩО НЯМА ДА СТЕНЕ пуска се проверка на тел и след 2 месеца излиза после полицай отива даго иска и ако оня благоволи даго даде дадеако не пак се пуска за търсене В БГ НЯМА ОПРАВИЯ
Колега, май пропусна да прочетеш, че колегата си е взел парите и всичко е точно. :lol:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 01 Сеп 2011, 1:58

mirosk написа:колега аз съм работил там...искай си докрай правата ако трябва върви(обади се) до централния офис (където е представителството гр.Русе да ти направят рекламация и да си проверят нещата ...ти не се отказвай една рекламация ще отнеме не повече от 30 дена но щети платят тел . еконт и после те да си търсят тоя тарикат ...ГРЕШКАТА СИ Е ТЯХНА ..НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ТИ ДА ХОДИШ ПО ПОЛИЦИИ НИЩО НЯМА ДА СТЕНЕ пуска се проверка на тел и след 2 месеца излиза после полицай отива даго иска и ако оня благоволи даго даде дадеако не пак се пуска за търсене В БГ НЯМА ОПРАВИЯ

:shock: Ти изобщо четеш ли нещо преди да пишеш? :shock:
Изображение

I wanna leave you far behind....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWACSCHNITZER » 01 Сеп 2011, 3:41

Аз ако ходя към столицата ще мина нагости на едно брато да го питам къв е и от къде е и закво тела дето ми звъня тоя дето е сменил телефона е регистриран на негово име,пък знае ли се и телефончето може да си върна :mrgreen: Ако стане така съм длъжен един колега от тука да го удавя от едини и пиини :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 01 Сеп 2011, 3:47

Разузнавателни служби ли си имаме във форума :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 02 Сеп 2011, 6:35

uCnaHeTcA написа:Разузнавателни служби ли си имаме във форума :mhihi: :paranoid:
Все пак това е БМВ форум, тука само агенти има. :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 02 Сеп 2011, 11:32

На този горе който ми беше написал, че ако имало много хора всеки щял да си чака реда и т.н, вчера бях в Еконт в 17.55 беше някаквъ кошмар поне 20 човека всеки влачи някакви боклуци, последните бусове се товарят, търчат хора с бележки, некъпани българи с мангалско самосъзнание се бутат и дърпат каквото намерят, направо ми стана жал за двете момичета, едно българо-мангасарян от 2 метра хвърли едни пакет от поне 10кг върху кантара като почти го обърна, направо е готов за олимпядата тласкане на гюле, съответно теглих им една майна на всички и днеска по обяд в жегата ще се промъквам да си земам пратките!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWACSCHNITZER » 02 Сеп 2011, 13:29

Някои колега каза че тоя в които ме прецакаха е забутан и едва ли е имало толкова калабалък и то в 10 часа сутринта!?Ама вече няколко примера ми дават как може да стане това без куриера даже да се осети :evil:

Потребител
Аватар
Кара: bmw 318i
Мечтае да кара: Каквото Бог отреди само да е БМВ :)

Мнение от lovelyangel.d » 02 Сеп 2011, 15:07

BMWACSCHNITZER написа:Та колеги гледам че има интерес по темата-днес сутринта ми се обадиха от Еконт и обичайното разговора се записвал...както и да е!Направили разследването както ми бяха обещали и остановили че телефона наистина е бил сменен(верно ли бе?!) и ще ми възстановят сумата от 5по100! :D Жената с която говорих беше много учтива и с нея говорих и предишния път като се дооточняваше кое кво как станало и ми се молеше да не ме загубили като клиент и така.Утре отивам да си прибера пачката и общо взето еконта са 500лв. назад тъй като от полицията им дреме на п*****е че лъжат хората и чак дежурния ми вика сплаши ги че ще ги съдиш и си бил в полицията?!На тях не им беше нужно да ги сплашвам за да ми върнат парите щото явно си държат на името хората и за вбъдеще пак ще използвам услугите им щото знам че са коректни и ако направят грешка си отговарят!Колкото до въпросния мошенник за свещи да не му стигнат и тревата от към корените да гледа! :angel:
П.С Темата може да НЕ се заключва ако модераторите така предценят за да може повече хора да я виждат и да имат едно на ум или да споделят какво от този род измами ги е сполетяло! 8)

Евала!!! Много се радвам че така са се развили нещата и си си получил паричките за телефона :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compakt 323 i

Мнение от stoevro » 02 Сеп 2011, 16:42

Колега, радвам се че са ти върнали парите. Но принципно лесно можеш и да го намериш, като му знаеш имена, като гледам тук май доста могат да помогнат в намирането му. Аз същ мога да ударя едно рамо. А като идваш насам, мини през офиса им в кв. Овча купел, ще останеш очарован :mhihi:
В Света има само три букви за автомобил: B M W
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWACSCHNITZER » 03 Сеп 2011, 18:42

stoevro написа:Колега, радвам се че са ти върнали парите. Но принципно лесно можеш и да го намериш, като му знаеш имена, като гледам тук май доста могат да помогнат в намирането му. Аз същ мога да ударя едно рамо. А като идваш насам, мини през офиса им в кв. Овча купел, ще останеш очарован :mhihi:

Аз телефона не си го искам ама един як маган може да му фърлим :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата