Кой къде сипва бензинец? :)
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Кой къде сипва бензинец? :)
Поради покачилите се цени на бензина искам да пусна една анкета тай като виждам че въпроса къде да заредим е често срещан.Идеята е да разбера къде е наи изгодно да се сипва бензинец.Отнася се само за тези които карат на бензин!!!
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
От 1 година и нещо само на Лукойл сипвам и съм доволен преди това само на Шел сипвах ама от БМВ сервиза казаха да не сипвам там че бил много кофти бензина

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Пичове, не знам, колко са ви любими Лук-четата, аз сипвам, където ми падне, ама... пенсиите на бабите ви и осигуровките на майките ви, за същите, отиват за да покрият, супер ефтиния внос на гориво от Лук... щото производствената му цена, тая, без транспорта, акцизите и митата, на която БГ купува от Лук-човци, е 2 пъти по-висока от най-скъпите европейски производители... Преди някой да ме оплюва, пак щото Лук-четата са му супер пичове, нека спомена, че при интерес, мога да покажа цифрички, дето, щяха да са известни на всички, ако, дори, прочитаха по някой и друг вестник, нямам предвид жълт такъв;-)
"...едните философи смятат, че животът в основата си е прост, но се подчинява на сложни закони, другите, твърдят, че в основата си животът е сложен и се подчинява на прости закони, от трета страна идвам аз и твърдя, че животът в основата си е смахнат и пиенето никога не стига..."
- LaByBaMaPa
- Потребител
-
Лукойл
Да споделя и аз моите впечатления от Лукойл. Доволен съм от бензина, който сипвам, но има разлика дали зареждате в Лукойл и Лукойл Петрол поне във Варна. Бензиностанциите на франчайз към Петрол с марката на Лукойл са 3 и цените им винаги са 8-10 стотинки по-високи от тези на Лукойл. Освен това Луиойл България имат подписан меморандум с правителството промените в цените на едро да не се отразяват на цените на дребно в търговската мрежа http://www.investor.bg/?cat=5&id=34389.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз съм фен на OMV, но сипвам от време на време и от Лукойл, защото във Видин са една срещу друга бензиностанциите, на 10 метра буквално. Където няма опашка:) Гледам само от тях да сипвам, защото слагат добавки в бензина (уж). А преди време имаше един приятел дето даваше бензин за левче, но не е истина мергела по онова време как присецваше:)
BMW only!
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
1. ОМВ
2. Лукойл
3. Рядко на Шел
Пазете се от Лукойл - Петрол - по-скъп е бензина там и няма разплащане с карти (дебитни или кредитни).
Абе въобще аз бягам видя ли Петрол някъде.
2. Лукойл
3. Рядко на Шел
Пазете се от Лукойл - Петрол - по-скъп е бензина там и няма разплащане с карти (дебитни или кредитни).
Абе въобще аз бягам видя ли Петрол някъде.
Touring & windsurf club
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Tempo
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2