Facebook въпрос
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Facebook въпрос
На една приятелка са и хакнали профила във фейсбук и пощата.
Нахалника/нахалницата дори и прие приятелство от новия й профил и си пишат.
Въпросът ми е как се процедира - ясно е че всички докладваме профила, но трябва някаква определена бройка ли да се събере или да се пише на администрацията. А всъщност на местно ниво има ли администратори във фейсбук. Някой ако знае как се процедира в такъв случай да каже, че доста "лични" неща има във въпросния профил
Нахалника/нахалницата дори и прие приятелство от новия й профил и си пишат.
Въпросът ми е как се процедира - ясно е че всички докладваме профила, но трябва някаква определена бройка ли да се събере или да се пише на администрацията. А всъщност на местно ниво има ли администратори във фейсбук. Някой ако знае как се процедира в такъв случай да каже, че доста "лични" неща има във въпросния профил
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
Re: Facebook въпрос
Пробвахте ли със забравена парола? 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
И майла е хакнат, няма достъп до него

- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
Тогава няма кой друг да ти помогне, освен админ. 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Ако е оставила телефона си в профила за смяна на парола и ако не са го сменили "хакерите", може чрез него....
ПП: То 100% първо пощата е хакната и от там профила, така че да си има едно наум следващия път в пощата да не ли слага истинската рожденна дата и отговора на тайния въпрос да не го знае никой и да не може да се налучка
И да си направи да не й се вижда от никой в профила коя й е пощата 
ПП: То 100% първо пощата е хакната и от там профила, така че да си има едно наум следващия път в пощата да не ли слага истинската рожденна дата и отговора на тайния въпрос да не го знае никой и да не може да се налучка

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На мен ми бяха хакнали скайпа преди време. Не ставаше със забравена парола, защото ми бяха сменили мейла. С мейла нямах проблем. Пуснах оплакване в сайта на скайп, обясних им проблема. Онея ми върнаха стария мейл (демек моя си) за 24 часа, колкото да си сменя паролата и се оправих. Ако проблема е същия, просто да каже какво е станало и ще го оправят. Ама ако е хакнат и фейсбук, и имейл... лоша работа.

А как се прави пощата да не се вижда? Аз всичко друго успях да си скрия без нея...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Влизаш на настройки.Оттам най-долу "Информация за контакти" и можеш да направиш мейла да се вижда от всички,само от приятели,само от самия теб и по избор,което не знам какво значи 

8.32
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Решението е да нямаш паролата за фейсбук в пощата и като цяло паролата да е сложна-моята парола е от 20 цифри,букви и символи мешано,нека да ми я хакнат
Иначе трябва с някои админ да се свържеш,до колкото знам не се случва за 1ви път...

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
BMWACSCHNITZER написа:....
Колега, нали не мислиш, че някой ти "хаква" паролата наистина

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Ако пощата е абв.бг отиваш при администраторите,мисля някъде на Черни Връх с лична карта и т.н и след малко разправии става номера,имах подобна случка 

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- kriso85
- старши ентусиаст
-
Gqbriel написа:Ако пощата е абв.бг отиваш при администраторите,мисля някъде на Черни Връх с лична карта и т.н и след малко разправии става номера,имах подобна случка
Мерси много за съвета колега.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
kriso85 написа:Gqbriel написа:Ако пощата е абв.бг отиваш при администраторите,мисля някъде на Черни Връх с лична карта и т.н и след малко разправии става номера,имах подобна случка
Мерси много за съвета колега.
Ако се заядат,пиши ми едно лично ще им обясна нашия случай,те помнят кво са правили (надявам се) ,за да повторят процедурата.Естествено и човека сосбтвеник е най-добре да има неща които само той знае - просот е по-лесно

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
ако не е проблем ще се възползвам от темата че е за фейсбук - изчезна ми сайдбара - тоя който стои в дясната част и показва всички приятели (или поне колкото може) независимо дали са онлайн или не.обаче няма и бутон да го възстановя, сега се показват само приятели на линия в лявата част както си беше преди - някакви идеи 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
пак вдясно, но най-долу трябва да ти пише колко абоната имаш на линия - там щракаш два пъти с левия бутон на мишката.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2