Тема относно боклуците които ядем, и какво да не купуваме!
Модератор: Общи модератори
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: Тема относно боклуците които ядем, и какво да не купуваме!
Просто споделям колега,че на другите места имаш избор,а тук дори и скъпо да си купиш пак е гадно...просто от определени групи храни ,качество неможеш да си купиш.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
черен хляб със 6 семена, шпек салам и кетчуп...
нека ми е гадно
нека ми е гадно

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Бахти тука по ваще сметки сигурно ми остават 5 год живот.
Кремвирши и маргарин мразя. Ама месо ям на поразия, като си правя барбекю омитам по над половин кило мазни тлъсти свински гърди и врат..и да с много майонеза, кетчуп, горчица и лютиви сосове. Джънк фууд постоянно предимно Бъргър кинг . Боб, картофи, тесто също.Суджуци и сушеница особено "орехите" много обичам, а пък ако всичко е + стабилно вино, бира или кола направо супер.
А всичко това много ми харесва, обичам да прекарвам по 2-3 часа пред печката да си готвя някаква свръх калорична манджа, на барбекюта готвя месо за по 15 човека. А най-странното ,че не съм някакъв дебел тюфлек даже напротив.
Кремвирши и маргарин мразя. Ама месо ям на поразия, като си правя барбекю омитам по над половин кило мазни тлъсти свински гърди и врат..и да с много майонеза, кетчуп, горчица и лютиви сосове. Джънк фууд постоянно предимно Бъргър кинг . Боб, картофи, тесто също.Суджуци и сушеница особено "орехите" много обичам, а пък ако всичко е + стабилно вино, бира или кола направо супер.
А всичко това много ми харесва, обичам да прекарвам по 2-3 часа пред печката да си готвя някаква свръх калорична манджа, на барбекюта готвя месо за по 15 човека. А най-странното ,че не съм някакъв дебел тюфлек даже напротив.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
И ако подхванем и темата за "качествения алкохол" и безалкохолни напитки които се предлагат в големите вериги Хипермаркети и не само там, а пък цигарите които се предлагат на нашия законен пазар май няма смисъл даже да коментираме... 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Повечето от нещата които изреди въобще не са боклуци , даже напротив 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
vicho написа:черен хляб със 6 семена, шпек салам и кетчуп...
нека ми е гадно
темата не е "кой кво яде "
Ще те помола да не споделяш с нас какво ядеш, кога и как
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Маргарин от години не ям,прави се от най-гадните мазнини,голямо количество химия и е канцерогенен.Майонеза от време на време,но най-вече горчица.Черният хляб,който се произвежда в днешно време,всъщност изобщо не черен,просто бял хляб леко овкусен и оцветен.
Последна промяна Greaddy на 09 Сеп 2011, 19:18, променена общо 1 път
- Bobi
- кандидат ентусиаст
-
Може да се яде всичко и да се неотрализира вредното влияние на всички лоши храни.Колко от вас постят поне един път в годината.Има алое, хранителни добавки,програми за детоксикиране.Яжте си всичко.Дайте ми едно прасе и каца вино па ме чекай да умра.......
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап

Няма по-добър детоксикант от МЕДА домашния, добре че е баба както и киселото мляко, прави се лесно домашно, да не влизаме в детайли.
Гледам повечето маргарин не ядете и това е правилно - масълце Домлян ! класика
Кисели млека на Хармоника както и Сиренцето не са зле.
Друго Кренвиршите на ТАНДЕМ са супер яки, обикновените с малко самардала и хляб от Курило ... незнам голям кеф е.
Друго за наденичките саламчета и т.н по-добре НЕ ама са вкусни да го ева. Купувайте си месо от магазини за МЕСО не от Карфур, Кауфланд била и т.н, тези вериги НАГАзини репресират производителите и ги карат умишлено да занижават качеството с цел висока печалба.
После за хляба, изпечен на ФУРНА хляб се купуване, не пълен с набухватели Добруджа рязан !
Кво остана, а да боб-а крайно полезна храна и много важна за дебелото черво, смешно не смешно , ама предпазва от рак

Пълнозърнести и ръжени хлябове - ненужни при наличието на качесвен от хубаво брашно, пак повтярям има откъде, въпрос на средства е набявянето му, аз лично си ходя до Курило, имаме къща там с в съседния магазин хляба го доставят 4 пъти в деня и свършват 5 щайги за норматив ... изкарва по 4-5 дена като леко омеква коричката, но е супер плътен, ако някой е ял питка на Етъра в ресторанта вътре в комплекса е за такова нещо говоря.
Наденички, кайма и колбаси ОТ магазини които ги правят както и кифтенцъ и кибапчинцъ какви Българи сме ако не ядем такива ... на скара с вино червено ... пак от магазини за месо с транжорни техни, има в София има и по селата и в малките градове.
Като цяло от големите вериги НАГАзини пазарете, препарати, тоалетна хартия салфетки и други битови глупости, Храна НЕ.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bobi написа:Може да се яде всичко и да се неотрализира вредното влияние на всички лоши храни.Колко от вас постят поне един път в годината.Има алое, хранителни добавки,програми за детоксикиране.Яжте си всичко.Дайте ми едно прасе и каца вино па ме чекай да умра.......
Кой казва , че се мре от свинско и вино ?
И какъв е смисъла (с извинение) да се наядеш с фекалии и после да се чистиш от тях

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А бе най-качествено си е една бомбичка салам Камчия

- Bobi
- кандидат ентусиаст
-
искам да кажа че може да си ядеш това което ти се яде.
А по повод свинското нали уж висок холестерол 

При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!
не трябва да се купуват храни с много Е-та
това са съветите на жена ми, винаги се чете съдържанието, какво имало какво нямало ... и така
аз купувам всичко
това са съветите на жена ми, винаги се чете съдържанието, какво имало какво нямало ... и така
аз купувам всичко

Последна промяна © на 08 Сеп 2011, 21:28, променена общо 1 път
- Bobi
- кандидат ентусиаст
-
[quote="deyan-enchev"]:mhihi: ^ нещоооо от LR oблъчванията ми се виждаш ти нищо има време да се осъзнаеш без нищо лично ти го пиша може и да бъркам извинявам се ако е така
Няма по-добър детоксикант от МЕДА домашния, добре че е баба както и киселото мляко, прави се лесно домашно, да не влизаме в детайли.
Нищо от ЛР.А за меда съм напълно съгласна,както и за липовия чай
Нищо от ЛР.А за меда съм напълно съгласна,както и за липовия чай
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Здравейте колеги! Искате ли да Ви кажа какво ядем-пълни боклуци! Работих към една фирма,която се занимава с унищожаването на храни с изтекъл срок на годност от големите вериги магазини-Метро,Била,Карфур,Кауфланд,от скоро Лидл, и сега Фантастико! На седмица сигурно пристигаха по около 40 тона продукти общо! Това нещо трябва да се изчисти от всички опаковки и да се изгори на екарисаж! Познайте какво става-всичко качествено се отделя,товари се на бус и почти всеки ден отпрашва за Варна! Просто там шефа беше намерил пазар! Така че познаите какво ядем,а и варналии още си хапват от това! Вчера отпраши буса пак с 1100кг!