Проблем с Глобул ,моля за съвет
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Проблем с Глобул ,моля за съвет
Имам сметка за 250лв. от глобул за няколко телефона който обаче бяха спряни през този периот,изчислих ,че е трябвало да платя 140 лв само за такси ,защото не съм говорил понеже бяха спряни ,къде мога да подам жалба или да се оплача за да се види от къде те ми търсят още 110лв за разговори и СМС-и който аз не съм направил... ? също така искам да ви попитам мога ли да спра един номер който не го ползвам и само му плащам таксата и ми надписват отгоре разбирасе някой лев..към номера не съм зел телефон или нещо такова само той си е?
Последна промяна Bmw325is на 10 Сеп 2011, 19:15, променена общо 1 път
- k_garchev
- Потребител
-
- Кара: VW
- Мечтае да кара: BMW 330XI
Re: Проблем с Глобул ,моля за съвет
В най-близкият им офис!Един съвет,избери колкото се може по-голям офис!Искай разпечатка за този период!
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Не си само ти и мен предния месец нещо искат да ме прекарат, проверявам си сметката на 24.08. 37 кинта телефона ми е спрян и на следващия ден ми пращат смс, че имам сметка 57 лв. при положение че няма как да навъртя и 5 стотинки поради факта, че ми е спрян тела ама за тая сума едвали някои от глобул ще си мръдне и пръста за мен и ще трябва да си платя.
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Имах подобен случай преди 7 години.При лимит 80лв и зануляване на сметката на 15-то число,на 14-ти вечерта имах 3-4лв до лимит!!!На 15-ти сутринта получих СМС,че телефона е изключен и сметката ми е 135лв
...

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Bmw325is написа:...също така искам да ви попитам мога ли да спра един номер който не го ползвам и само му плащам таксата и ми надписват отгоре разбирасе някой лев..към номера не съм зел телефон или нещо такова само той си е?
Можеш разбира се- плащаш накуп всички такси до края на договора и го спираш...
За другото си вземи разпечатка за разговорите и ще видиш защо ти е такава сметката... После ще го мислиш кое е редно и кое не в сметката ти...
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Преди време забавих малко плащането на фактурата към глобул и след като я платих каква изненада. Без да разбера педерасчетата ми понижили лимита на 30 лева и след като направих текуща сметка 8 лева и за дето съм имал фактура за 27 лева съм си минал лимита и ми спряха телефона.
Това нормално ли е според вас? Според мен не е нормално. Спряха ми телефона точно когато най-много ми трябваше. Поне м-тел нямат такива глупости. Може да имаш фактура за 1000 лева и да направиш 30 лева текуща няма да ти пратят смс, че си надвишил лимита...

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
idrive написа:Имах подобен случай преди 7 години.При лимит 80лв и зануляване на сметката на 15-то число,на 14-ти вечерта имах 3-4лв до лимит!!!На 15-ти сутринта получих СМС,че телефона е изключен и сметката ми е 135лв...
това се получава защото разговорите не се отчитат веднага а след време
Oплаквания към глобул се подават само и единствено през сайта им онлайн ! А не по магазинчета и офисчета 

Не Мы такие, Жизнь такая
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
PaCk0o написа:Не си само ти и мен предния месец нещо искат да ме прекарат, проверявам си сметката на 24.08. 37 кинта телефона ми е спрян и на следващия ден ми пращат смс, че имам сметка 57 лв. при положение че няма как да навъртя и 5 стотинки поради факта, че ми е спрян тела ама за тая сума едвали някои от глобул ще си мръдне и пръста за мен и ще трябва да си платя.
Колега, когато не ти е излязла фактурата и си проверяваш сметката тя е без ДДС и без месечна такса, а когато излезе фактурата тя е с ДДС и месечна такса. Глобул не изпращат смс за текуща сметка, а само когато излезе фактурата, т.е. за да се случи това което на теб се е случило трябва да си проверил сметката си в деня преди да ти излезе фактурата

До автора: имаш лс
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Разпечатка на разговорите задължително,но хората са прави текущото ти потребелние е без месечната такса и без ддс-то 

http://globul.bg/bg/contact.html
Ей тук бях написал жалба - по памет имат едномесечен срок да ти отговорят. Жалбата, която аз пуснах беше уважена на 100% и ми бяха приспаднати всички сгрешени суми.
Ей тук бях написал жалба - по памет имат едномесечен срок да ти отговорят. Жалбата, която аз пуснах беше уважена на 100% и ми бяха приспаднати всички сгрешени суми.
Селото се оказа точно във града
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
paxaH написа:http://globul.bg/bg/contact.html
а как го доказа
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Хайде пак се почна, някой си бил изчислил нещо си.
Пък онези му надписали сметката, обаче той познавал един дето и на него му се било случило.
Абе хора, вие фактури по един или друг начин не получавате ли?
Не можете ли първо да си извадите по едно сметало и да я проверите щом се съмнявате?
Пък онези му надписали сметката, обаче той познавал един дето и на него му се било случило.
Не можете ли първо да си извадите по едно сметало и да я проверите щом се съмнявате?
Alien написа:Хайде пак се почна, някой си бил изчислил нещо си.

Не Мы такие, Жизнь такая
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2