Любовно писмо :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: Любовно писмо :)

Мнение от deyan-enchev » 12 Сеп 2011, 18:15

Аз също гласувам за ПЕТИТЕ ... това е топ лафа според мен !!!
Да ви кажа колеги добре, че омекват а не са напукани !

Казвай на твоя човек да чака докато стане на 18 и да я кара за малини на някой поляна в гората.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 12 Сеп 2011, 19:24

deyan-enchev написа:Аз също гласувам за ПЕТИТЕ ... това е топ лафа според мен !!!
Да ви кажа колеги добре, че омекват а не са напукани !

Не е това... и аз, като много други, съм пленена от ..
"Твоя невзрачен поглед ме докара да ти пиша писма."

..и ми е много чудно какво може да я откара обратно в часовете по български език..

Като цяло, писмото не е за смях. Тъжно е. На 17 години ... ТО скоро ще ходи на матури и ще кандидатства за университет.. Ах, горките преподаватели...

А на младежа, който го е постнал - и ти, и приятелят ти сте още по-кухи манерки и от момата, писала писмото... Но нищо де, то всичко се връща един ден ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 12 Сеп 2011, 19:38

Е, все пак не са я показали и да я посочат - "е тая го написа" :winky: Някоя си писала там на някой си нещо, дето заслужава да се види :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 12 Сеп 2011, 19:42

Yanko Petrov написа:Е, все пак не са я показали и да я посочат - "е тая го написа" :winky: Някоя си писала там на някой си нещо, дето заслужава да се види :mhihi:

Днеска в тоя форум, утре в още 2, другиден - в още 3, в сеир.бг и т.н. и т.н.
Ако девойката го види наистина доста ще се засегне..гадно е!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 12 Сеп 2011, 19:49

Знам, ама и аз ще се почувствам гадно, ако съм на мястото на момъка :!: На мен ако някоя ми напише подобно нещо, ще се обидя... чесТно.... Така че си го заслужава :!:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 12 Сеп 2011, 20:07

M2PR написа:... доста ще се засегне....

И би трябвало. На 17 да не можеш да напишеш два реда, като хората си е жив резил. Утре вдругиден тая кифла(имаща се за кроасан) ще завърши някой университет с 3.50(или отличен, ако се пуска на доценти и професори) в идеалния случай и ще настоява за 2к чисти за стартова заплата в някоя "престижна" компания.
Колегата, който е пуснал темата не виждам кво го нападате. Пуснал е темата не защото й се присмива на разкритите чувства в писмо, а заради "завидният" й правопис. Ако е искал да й направи сечено и телефона щеше да разкрие, и името, че и снимки.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 730d

Мнение от KONN » 12 Сеп 2011, 22:32

А на младежа, който го е постнал - и ти, и приятелят ти сте още по-кухи манерки и от момата, писала писмото... Но нищо де, то всичко се връща един ден ;)

Колега ще те помоля без тъпи коментари !
Пуснал съм писмото защото така съм преценил. За мене това е голяма глупост не е никакво любовно обяснение и трябва да се правят забележки и даже подигравки ако искате. И може би е ще е добре тази тема да достигне до въпросното момиче за да разбере къде е сгрешила и ако има малко мозък в главата да се поучи а не да се обижда.
Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!

Аватар

Мнение от xpl0d » 12 Сеп 2011, 22:40

KONN написа:Колега ....

M2PR написа:... съм пленена от ...

Оттук трябваше да ти стане ясно, че е колежка, а не колега :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 12 Сеп 2011, 22:41

Трявало е да го напише писмото с латински букви и щеше да й се получи правописа :mhihi: Така като гледам не е намерила копчето за излизане от Кирилица и нещата са приключили със сериозна катастрофа. :banghead:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 730d

Мнение от KONN » 12 Сеп 2011, 22:49

Оттук трябваше да ти стане ясно, че е колежка, а не колега :mhihi:

Не съм обърнал внимание. Извинявам се.
Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 12 Сеп 2011, 22:50

E "колега" се използва и за женски род, като говорим за правопис... Колкото до момичето, жалко, но да се "поучи" и пр... съмнявам се - на 17 да пишеш по този начин :shock: :help: За нея всичко е изгубено :lol: и донякъде си заслужава подигравките :confused: Но поне нещо "смело" е направила... Интересно ми е вие, младежите около нейната възраст какво любовно писмо бихте написали :D Или "Мноу си яка", "Ае се видим", "Искаш ли те повоза с Баварията" на SMS вършат работа :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 12 Сеп 2011, 22:57

Apassionata написа:E "колега" се използва и за женски род, като говорим за правопис... Колкото до момичето, жалко, но да се "поучи" и пр... съмнявам се - на 17 да пишеш по този начин :shock: :help: За нея всичко е изгубено :lol: и донякъде си заслужава подигравките :confused: Но поне нещо "смело" е направила... Интересно ми е вие, младежите около нейната възраст какво любовно писмо бихте написали :D Или "Мноу си яка", "Ае се видим", "Искаш ли те повоза с Баварията" на SMS вършат работа :mhihi:

Бе да ти кажа не беше чак толкова отдавна га бяхме на 17, ма никви писма и смс-и не сме писали, директно фейс ту фейс пък квото дойде :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Сеп 2011, 0:17

Apassionata написа:E "колега" се използва и за женски род, като говорим за правопис... Колкото до момичето, жалко, но да се "поучи" и пр... съмнявам се - на 17 да пишеш по този начин :shock: :help: За нея всичко е изгубено :lol: и донякъде си заслужава подигравките :confused: Но поне нещо "смело" е направила... Интересно ми е вие, младежите около нейната възраст какво любовно писмо бихте написали :D Или "Мноу си яка", "Ае се видим", "Искаш ли те повоза с Баварията" на SMS вършат работа :mhihi:

аз на 25 съм писал,че и с примитивни картинки и апликации го донагласях :lol: ,
въпросната адресатка (звучи малко кат патка) :mhihi: каза ,че било стра'отно и т.н.но беше в пратка с 2 стека цигари и няма да се учудя да го е ползвала за разпалка и да се е зарадвала на цигарите всъщност :mhihi:

(така и не я видях повече,така че писмата малко кат народните избраници-депутати чок,файда йок!) :mrgreen:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 13 Сеп 2011, 1:23

петите ми омекват :wtf:? хахаха
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е46/E61 touring
Мечтае да кара: Е21

Мнение от kalin4o0o_ » 13 Сеп 2011, 4:08

"Твоя невзрачен поглед..." :dummy:

:++ потресен съм ...
писмото предизвика каша от емоции в мен... смешно ли ми е :roll: не е ли ... Не зная момчета... :dunno: Не пише... :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата