пиянски спорове..
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: пиянски спорове..
alx написа:ms написа:Ако сложиш вариант "Готин, с кинти (с малки излишъци- колкото да ми е спокойно), без жена (но пък с 2-3 хубави деца дето да си обича човек) и живот до 60-65г." ще гласувам с всичките крайници
ааа, лесни заучни положения не предлагам... така и баба знае...
що бе, много ли искам

- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Шегувам се разбира се, но детето си е сериозна отговорност, малко да кривнеш при възпитанието и става лошо. Като знам 15-16 годишните момичета какво правят за едно кръгче с БМВ-то или за 2 цигари...трябва да си много отговорен родител, за да опазиш детето си от всичко, и в същото време да не го ограничаваш.
Защото познавам и такива деца- пазени от всичко, и сега са на по 25-30 и още са девствени, щото излизат от къщи веднъж седмично под строгия родителски контрол.
Защото познавам и такива деца- пазени от всичко, и сега са на по 25-30 и още са девствени, щото излизат от къщи веднъж седмично под строгия родителски контрол.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
alx написа:Spit-Fire написа:Самотата си е нещо доста ужасно като цяло... предпочитам да нямам пари отколкото да съм самотен, щото може хем да нямам пари и да съм самотен. Тогава сигурно ще си купувам пистолет.
не и ако ще се отпишеш на 40... до 40 с приятна вънщност, пари и известност ще си поживееш доста добре... и точно когато ще трябва да плащаш за гъзарията си- чао...
Всеки сам избира за себе си, но според мен най-хубаво е нещата да са балансирани. Щото като дойде време за плащане дето викаш - според зависи в коя крайност си, ще си плащаш бая или ще се гърмиш направо.
Най-добре да има и 4-ти вариант - готин за себе си и за човека до теб както и за приятелите ти, да имаш пари от които накрая да ти остават малко излишни за някоя глезотийка, весел и спокоен живот и да завърши когато ти е отредено, ами не в някакви граници определени от годините.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Leudi написа:Шегувам се разбира се, но детето си е сериозна отговорност, малко да кривнеш при възпитанието и става лошо. Като знам 15-16 годишните момичета какво правят за едно кръгче с БМВ-то или за 2 цигари...трябва да си много отговорен родител, за да опазиш детето си от всичко, и в същото време да не го ограничаваш.
Те тези изобщо нямат възпитание ...
Последното е болно вече...
Ако не намериш баланса при възпитанието на детето се получават много фалове ...
Не ме стряскай така повече

Много като тебе вече плакаха ...
Spit-Fire написа:alx написа:Spit-Fire написа:Самотата си е нещо доста ужасно като цяло... предпочитам да нямам пари отколкото да съм самотен, щото може хем да нямам пари и да съм самотен. Тогава сигурно ще си купувам пистолет.
не и ако ще се отпишеш на 40... до 40 с приятна вънщност, пари и известност ще си поживееш доста добре... и точно когато ще трябва да плащаш за гъзарията си- чао...
Всеки сам избира за себе си, но според мен най-хубаво е нещата да са балансирани. Щото като дойде време за плащане дето викаш - според зависи в коя крайност си, ще си плащаш бая или ще се гърмиш направо.
Най-добре да има и 4-ти вариант - готин за себе си и за човека до теб както и за приятелите ти, да имаш пари от които накрая да ти остават малко излишни за някоя глезотийка, весел и спокоен живот и да завърши когато ти е отредено, ами не в някакви граници определени от годините.
както казах- анкетата не предлага компромисен вариант

иначе всеки знае хубост и кинти до към 35 (за мъжа) и после пак кинти и готино семейство с готини деца и накрая щастливи старини (пак с кинти) и любов и грижи от семейството...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Spit-Fire написа:Най-добре да има и 4-ти вариант.....
alx, подлъжи ги тази вечер да засядате пак и прокарай новата идея

Мишел написа:Spit-Fire написа:Най-добре да има и 4-ти вариант.....
alx, подлъжи ги тази вечер да засядате пак и прокарай новата идея
не може... мноо се омазахме снощи и сега ни е срам от нас самите ...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Айде добре гласувах за 2, ама вече го променям на 3 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
alx написа:
както казах- анкетата не предлага компромисен вариант...
е тогава гласувам за децата- ебал съм ти и парите, майната и на жената...
ПС: Що не може да гласувам за две неща, та да цъкна и "3"

никога не съм бил по изхвърлянията
аз лично съм за втория вариянт на алх, няма смисъл да се бяга от универсалните човешки ценности
аз лично съм за втория вариянт на алх, няма смисъл да се бяга от универсалните човешки ценности

No bling at the Ring
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Абе нито съм хубав, нито пари имам, абе нищо нямам, па и 40 години са ми много.Парите да са точно...това на много малко българи се случва.Деца не желая да имам, не и ако са като мене, а за успешното семейство не знам какво да кажа, поне моето не беше такова и не искам при мен да се повтаря същото...
все пак гласувах за т.3
все пак гласувах за т.3

ясно.. само доутвърди усещането ми че всички дето са гласували за 3 просто ги е срам да гласуват за 1... 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
alx написа:ясно.. само доутвърди усещането ми че всички дето са гласували за 3 просто ги е срам да гласуват за 1...
Бе за другите не знам, аз се колебаех м-у 1 и 3, ма ми е ясно, че 1 няма да стане(2 също) и затова съм за 3

alx написа:ясно.. само доутвърди усещането ми че всички дето са гласували за 3 просто ги е срам да гласуват за 1...
ако го нямаше ограничението от годините щяха да са по-смели