пиянски спорове..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...

1
21
10%
2
127
63%
3
54
27%

Общо гласове : 202
русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: пиянски спорове..

Мнение от Ronka » 13 Сеп 2011, 1:14

Bogat-Beden написа:
:OT: ако ще пускаш пиянски анкети,пускай ги в петък/събота - да е по-оживена и автентична :mhihi: дискусията :mrgreen:

Че кво не му е пиянско на понеделника :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Сеп 2011, 1:24

Ronka написа:
Bogat-Beden написа:
:OT: ако ще пускаш пиянски анкети,пускай ги в петък/събота - да е по-оживена и автентична :mhihi: дискусията :mrgreen:

Че кво не му е пиянско на понеделника :mhihi:
за някои фигури от плебса (ерго-аз) :mhihi: е работен ден :|
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 13 Сеп 2011, 1:28

Leudi написа:
vicho написа:нали човек за ДЕЦАТА СИ ЖИВЕЕ!!!

не оставиш ли деца след себе си (по възможност да са нормални, разбирай не крадци и убиици), заеби и живота!

Абе ти си направи дете и друго ще говориш. Само да ти реве и после ще почне да смуче яко кинти, после ще влезе в пубертета, ще почне да се еве наляво и надясно, после ще порастне, ще стане наркоман и алкохолик и ще те забрави, само ще те обижда и няма да те уважава, накрая ще завършиш в старчески дом, а детенцето ще пърпори с E60-ката (или както там ще се казва) пред теб и ще се смее. Евал съм му и децата, тва за едно M3 E92 тамън парите ще ти изсмуче, да не говорим за нервите и загубеното време.

Всичко зависи от възпитанието....аз съм на 16 е не "ева" наляво на дясно :shock: Ти като не можеш да си възпиташ децата тва си е твой проблем.А колкото до парите... хмм... :kuku: :kuku: Може да не ти стане приятно, че някъв 16 годишен пикльо ти го казва, но тва си е чистата истина :winky: :|
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Сеп 2011, 9:12

seven-eight написа:има ли значение кое предпочитаме, като ще стане това, което е писано :bchug:

според мен това не е "какъв искам да стана като порастна", а какво би избрал ако имаш само тези две възможности.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Сеп 2011, 10:46

alx написа:1. да сте привлекателен(а) физически, да имате пари, положение, известност... но да нямате семейство и на 40 години да умрете сам?
2. или да сте симпатичен(а), парите да са точно (значи леко да не достигат), но да имате успешно семейство, деца и да живеете до към 75 примено

Е ти са кво - да се подложа на операция за загрозяване или да си утепам децата - тва ли ме питаш?! :lol: :D

Иначе:
vicho написа:успешно семейство, ебем ти и парите
нали човек за ДЕЦАТА СИ ЖИВЕЕ!!!
не оставиш ли деца след себе си (по възможност да са нормални, разбирай не крадци и убиици), заеби и живота!

Leudi написа:Абе ти си направи дете и друго ще говориш. Само да ти реве и после ще почне да смуче яко кинти, после ще влезе в пубертета, ще почне да се еве наляво и надясно, после ще порастне, ще стане наркоман и алкохолик и ще те забрави, само ще те обижда и няма да те уважава

Уесно нема :winky: Ти ако мислиш, че за да възпиташ дете е достатъчно да му повтаряш "Тате, бъди добро дете и слушай" (или го водиш на "Планьета Пайаньер" концерти, на които въртиш гюбеци, а то попива култура) - по-добре н'дей почвай :P

Ronka написа:Така или иначе след 40 няма да съм особено симпатична, поне да не съм сама :mrgreen:

Ми аааааайде тогаа! :winky: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 13 Сеп 2011, 11:40

magareto_yori написа:тея де са гласували за едно сигур са 15 годишни :roll: аз съм за две

Факт.
Ако не бях вече в 30-те, ами в началото на 20-те, сигурно и аз щях с "1" да гласувам. :mhihi:
Ама като гледам, как лети времето и колко малко ценности наистина са останали у хората - отоговрът е "2". Майната им на парите, те не са всичко. :)

П.П.
В отговор "2", парите не са проблем всъщност, така че трудно бих избрал "1", дори и да бях на 18-20 години. ;)

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 13 Сеп 2011, 15:26

гласувам за 1
а на 40 умира6 наистина или просто умират средтствата
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 13 Сеп 2011, 17:42

Естествено че 2 :yes:
Айде пусни една анкета Cohiba vs. Montecristo :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Сеп 2011, 18:32

deyan-enchev написа:Естествено че 2 :yes:
Айде пусни една анкета Cohiba vs. Montecristo :mhihi:

нито едното... много отдавна кубинските семейства- производители се изнесоха от куба... и кубинците сега просто използват методиката, но нещата се променят и си трябва талант за това... ако сляпо се повтаря всяка година- крайния резултат страда...

затова и сега като погледнеш класациите за пури- в първите 10 почти няма кубински. "кубинските пури" лежат на стара слава и са "най-добрите" предимно и само за хора неразбиращи от пури. ценителите много отдавна не се избиват за продуктите на острова...

друга тема... мога сигурно цял ден да пиша по нея ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 13 Сеп 2011, 18:51

Vra4anin написа:Махни ти пурите, кажи докато си пиехте с компанията, твоята гледна точка коя беше :)

E как коя, не си ли ги представи тримката на масата... alx, негов меги гига готин мускулест богат, известен приятел-връсник, винаги с някоя фиешън гърла и все по-често сам и умен амбициозен, вероятно служител или близък роднина на alx, около 25-те, всеки с гледната си точка :lol: А познай коя на кой е :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Сеп 2011, 19:41

alx написа:
acho.rs написа:Аз гласувах с три , щот така наречената анкета е всъщност риторичен въпрос , а мен ми е тъпо да отговарям на риторични въпроси :smoke:

кое й е риторичното? предлагам два коренно различни варианта за прекарване на живота на човек.... най-късо казано #1 е купон без усложнения а #2 е по-трудно и със усложнения... аз мисля, че и двата варианта са оферти, но просто за различен тип хора.

Анкетата ти е риторичен въпрос , защото първия тип НЕ УМИРА на 40 , освен ако не говорим за типична БГ мутра/наркобос . Ако беше питал - охолен живот но самотни старини , можеше и да се получи някаква дискусия . В този си вид , хората ще (вече го правят) спукат да обясняват , че семейството е най-голямата ценност . Тва го знаем всички и сме съгласни , няма смисъл да го повтаряме .
Това е моята теза и за това съм галсувал точка 3 ... а и ме кефи самоиронията :yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Сеп 2011, 21:48

абе ачко- аз те питам какво би избрал- да живееш със 200 и точно като трябва да почнеш да плащаш за това и да усещаш че остаряваш да се чекираш на терминала или да се бориш цял живот и да имаш семейство ... ти го изби на реторика.. нищо реторично няма тука- въпроса ми е толкова черно/бил и екзистенциален че просто няма повече накъде ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 13 Сеп 2011, 22:03

Аз си мисля, че ако тук пишещите /за една бройка да напиша ПИЕЩИТЕ :)/ сте на една и съща фаза, т.е. "N" на брой големи питиета, всички ще изберете 1 ... като се замисля ... и аз бих се присъединил.
Иначе гласувам за 2 ...

Аватар

Мнение от Хаос » 13 Сеп 2011, 22:07

1
Последна промяна Хаос на 14 Сеп 2011, 1:01, променена общо 3 пъти
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 13 Сеп 2011, 22:12