Любовно писмо :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Любовно писмо :)

Мнение от Е.Димитров » 13 Сеп 2011, 9:23

Да се самоцитирам отново-Ако дамата написала писмото изглеждаше по начин от предишната страница-постинга дето пуснах,щеха май вашите пети да се напукат,да зарежеш де що има,жена,гадже и тн,ама предполагам е "невзрачна" девойка и станахте "големи".
Лично аз пожелавам на младежите дето хулят и се подиграват на девойката-ей така да им се случва,да залитнат по некоя девойка,ама здраво-с 2 та крака у батака и девойката да ги натири,защото нямат висше образование или коефициент на интелигентност клони под 100!
Ама какво обяснявам,едва ли повече от 5% в тоя форум биха ме разбрали,тука е важното как правилно да се изпише на стена "дрифт" и как правилно се пастира кола :mhihi: :bchug:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Сеп 2011, 11:03

стига ве бате Емо-това да го четеш е като да слушаш футболист на пресконференция :mhihi:
колкото и да е хубава,едното не компенсира другото -това не пречи на креватното джудо :mhihi: ама не вярвам някой средно интелигентен мъж да иска такава майка на децата си,която ще се подписва с "Х" ,или с наплюнчен палец :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 13 Сеп 2011, 11:10

Bogat-Beden написа:стига ве бате Емо-това да го четеш е като да слушаш футболист на пресконференция :mhihi:
колкото и да е хубава,едното не компенсира другото -това не пречи на креватното джудо :mhihi: ама не вярвам някой средно интелигентен мъж да иска такава майка на децата си,която ще се подписва с "Х" ,или с наплюнчен палец :lol:

Абе брат'чет,говоря за друго,в кратка версия-присмял се хърбел на щърбел,значи ако беше некоя красавица,туй писмо щеше да стои до сърцето на младежа и нощно време тихичко да плаче от щастие,ама понеже предполагам че е грозна -и аре на пангара.
Освен това -човек се учи докато е тъп-ше се оправи момичето и това е.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Сеп 2011, 11:47

Bogat-Beden написа:колкото и да е хубава,едното не компенсира другото -това не пречи на креватното джудо :mhihi: ама не вярвам някой средно интелигентен мъж да иска такава майка на децата си,която ще се подписва с "Х" ,или с наплюнчен палец :lol:

:yes: Или ще слуша чалга :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 13 Сеп 2011, 12:10

"петите ми омекват..." Изображение

и "чуварка" накрая ме вкара под масата...

Изображение

и за край - неграмотността не бива да се толерира.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 13 Сеп 2011, 12:55

Е.Димитров написа:Да се самоцитирам отново-Ако дамата написала писмото изглеждаше по начин от предишната страница-постинга дето пуснах,щеха май вашите пети да се напукат,да зарежеш де що има,жена,гадже и тн,ама предполагам е "невзрачна" девойка и станахте "големи".
Лично аз пожелавам на младежите дето хулят и се подиграват на девойката-ей така да им се случва,да залитнат по некоя девойка,ама здраво-с 2 та крака у батака и девойката да ги натири,защото нямат висше образование или коефициент на интелигентност клони под 100!
Ама какво обяснявам,едва ли повече от 5% в тоя форум биха ме разбрали,тука е важното как правилно да се изпише на стена "дрифт" и как правилно се пастира кола :mhihi: :bchug:

:yes: + че ако е някоя като от поста ти въпросното момче дори няма да обърне такова внимание на грешките които прав,а да не говорим да се стигне до слагането на писмото по форуми :mhihi:... ама нали е ordinary или дори грозновато момиченце,дай да и се посмеем малко...

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 13 Сеп 2011, 13:50

eekset написа:"петите ми омекват..." Изображение

и "чуварка" накрая ме вкара под масата...

Изображение

и за край - неграмотността не бива да се толерира.

еййй , колега от къде извади тази подскачаща луда емотикона :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 13 Сеп 2011, 16:35

sean-john написа:
Е.Димитров написа:Да се самоцитирам отново-Ако дамата написала писмото изглеждаше по начин от предишната страница-постинга дето пуснах,щеха май вашите пети да се напукат,да зарежеш де що има,жена,гадже и тн,ама предполагам е "невзрачна" девойка и станахте "големи".

:yes: + че ако е някоя като от поста ти въпросното момче дори няма да обърне такова внимание на грешките които прав,а да не говорим да се стигне до слагането на писмото по форуми :mhihi:... ама нали е ordinary или дори грозновато момиченце,дай да и се посмеем малко...

+1 :yes:

За писмото и момичето не мога да коментирам и не желая. Искам да обърна внимание на останалите участници в темата: Замислете се колко книги сте прочели последните 5 години? Не знам дали сте чували и за болест наречена "ДИСЛЕКСИЯ" (сигурен съм, че не сте чели за нея). Брат Пит по когото 90% процента от жените в света им "омекват петите" страда от тази болест и въпреки перфектната си дикция и правоговор, едно изречение не може да напише като за бял свят. Не твърдя, че въпросното момиче страда от дислексия, но хайде да започнем да се разграничаваме от максимата "По циците посрещат, по ума изпращат." Останалото е казано в цитатите отгоре.

ПП: Извинявам се за :OT: , но за n-години една тема не видях: "Почетох книгата Х и я препоръчвам на всички." и много ме подразниха масата от коментарите. :ranting:
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eekset » 13 Сеп 2011, 16:51

щях да пиша нещо, но просто няма смисъл...

т'ва писмо ме скърши от смях и хич не ми е мъчно за автора...

:lalala:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 13 Сеп 2011, 16:58

Абе може и да не е кой знае колко грамотна ама поне е искрена девойката, доста смелост се иска да напише такова писмо пък било то и с грешки.
Сега 90% от вас ще излъжат, ако кажат, че не искат да получат такова макар и грешно :mhihi:

M2PR написа:Не е това... и аз, като много други, съм пленена от ..
"Твоя невзрачен поглед ме докара да ти пиша писма."

..и ми е много чудно какво може да я откара обратно в часовете по български език..

Като цяло, писмото не е за смях. Тъжно е. На 17 години ... ТО скоро ще ходи на матури и ще кандидатства за университет.. Ах, горките преподаватели...

Доста си права, както и за невзрачния поглед така и за часовете по български език.
Лошо е, че децата не се учат добре, но проблема не се ограничава само до езика. Те не знаят кой е Ботев, какво е Източна Румелия, и какво е Къкринското ханче - съд за правене на сос за дюнери или име на нов наркотик.

Лошо е и че някой ден такъв човек ще е шеф на детето ми ... тъжно не само лошо, ама какво пък ще я накара тая мома да научи езика, да научи историята и да стане пълноценен Българин - еми и аз не знам какво.

Като цяло всяко 1 поколение казва, еееее ние не бяхме така на времето, туй новото поколение е тотален дроп. Сякаш обаче нещата се нареждат някакси - с 2-3 кредитни карти, някой друг заем и нека робуването започне сега.
Последна промяна deyan-enchev на 13 Сеп 2011, 17:03, променена общо 1 път
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eekset » 13 Сеп 2011, 17:02

deyan-enchev написа:Абе може и да не е кой знае колко грамотна ама поне е искрена девойката, доста смелост се иска да напише такова писмо пък било то и с грешки.
Сега 90% от вас ще излъжат, ако кажат, че не искат да получат такова макар и грешно :mhihi:

е как ше не искат, вееее... ем жена на готово, ем и малко смях

:mhihi:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 13 Сеп 2011, 17:10

Как ще искат, тук само красиви, интелегентни мъже с бе-ем-ве-та, пиещи 3в1 и фанти с френдове по кафета и наоколо заобиколени със сьомги на поразия! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 13 Сеп 2011, 17:40

deyan-enchev написа:Лошо е, че децата не се учат добре...

ама това в по-голямата част от случаите не е резултат от лошо преподаване, а от възпитанието на детето. Не може като му кажеш "не се гримирай в час" да ти каже "бе ще си правя квото си искам". За да седи и да учи тва дете нали трябва и да е възпитано малко, а това е резултат от работата вкъщи. Така че вижте се кви родители сте първо. Това поколение е разглезено до безбожност - айфончета, парцалки от мола, лаптопчета,екскурзиийки, джобни да има и за цигари и за бяло...мен не са ме възпитавали така......цел->успех->награда е формулата. Не да го лишаваш, а да го поущряваш :bchug:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Сеп 2011, 19:10

ineedmoney написа:

ама това в по-голямата част от случаите не е резултат от лошо преподаване, а от възпитанието на детето
...
цел->успех->награда е формулата. Не да го лишаваш, а да го поущряваш :bchug:

Евала, докторе! :yes:
В единия случай: "да се учиш добре в училище!" -> "тате, имам шестица в даскало" -> "браво! ето ти един скромен подарък - нокиа с фенерче (айфон за над 5.50 за годината :mhihi: )"
В другия случай: "бе дъ съ управя в живота дитету, ако е умно шъ успее" -> "оправяне" и пробив в живота (в сексуално-социалния смисъл на думата) -> "ауууу, тъмън - то хем дитету дубре, че има кой да го издържа (срещу свирки - бел.ред.) - пък и аз шъ имам повечко пари за ракия и чалга вместо за части уроци" :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 13 Сеп 2011, 20:24

flame написа:
ineedmoney написа:

ама това в по-голямата част от случаите не е резултат от лошо преподаване, а от възпитанието на детето
...
цел->успех->награда е формулата. Не да го лишаваш, а да го поущряваш :bchug:

Евала, докторе! :yes:
В единия случай: "да се учиш добре в училище!" -> "тате, имам шестица в даскало" -> "браво! ето ти един скромен подарък - нокиа с фенерче (айфон за над 5.50 за годината :mhihi: )"
В другия случай: "бе дъ съ управя в живота дитету, ако е умно шъ успее" -> "оправяне" и пробив в живота (в сексуално-социалния смисъл на думата) -> "ауууу, тъмън - то хем дитету дубре, че има кой да го издържа (срещу свирки - бел.ред.) - пък и аз шъ имам повечко пари за ракия и чалга вместо за части уроци" :bowdown:

Свирки,свирки,ама имам една позната-гейша у япония,толкова пара има че мое да те купи и продаде,там бачка в заведение дето я викат за компания на маса и и плащат,без "консумация",изчела е повече книги от колкото може да побереш в мазето си,написала е 6 пиеси от които 1 се е играла в лондон (някакъв малък театър верно ама...),знае японски,англииски и руски перфектно...Мислим че повечето не могат да и стъпят на лакирания и нокът ...обаче нали сте гоЛуеми ,била "свиркаджийка и не заслужава внимание :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата