Любовно писмо :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Любовно писмо :)

Мнение от Мишел » 13 Сеп 2011, 20:49

Нищо общо няма между японската гейша и нашите 14 годишнни парцальоци, моля ти се :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Сеп 2011, 21:07

Мишел написа:Нищо общо няма между японската гейша и нашите 14 годишнни парцальоци, моля ти се :lol:

Че ти не знайш ли?! Той само от гейши нагоре върти - за другите само е че :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 13 Сеп 2011, 21:13

swh_bmw написа:Как ще искат, тук само красиви, интелегентни мъже с бе-ем-ве-та, пиещи 3в1 и фанти с френдове по кафета и наоколо заобиколени със сьомги на поразия! :mhihi:

Друго си е да паркираш Бавареца до някой язовир да изкараш въдицата марка "АйФон" и да чакаш да се хване някоя скумрия... :mhihi:

И твоя френд дет седи до теб да показва захранка с опаковка М3 :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 13 Сеп 2011, 21:28

На вуйчо писарчетата :mhihi: И какво толкова е станало. Познавам една девойка която пише по същия начин, но в момента е сервитьорка в Лондон в пет звезден ресторант. Имам и приятел, който не знае бъкел английски, но изработва сайтове за американски клиенти. Защото е много добър дизайнер. Просто тази девойка няма да стане писателка или секретарка. Може да е добра в друга област. Може да стане перфектна майка и домакиня. Може да стане известна певица или актриса. Това е то комплексарщината българска. Дайте да нападаме всеки, който е по-лош в някаква област от нас. Така ще нахраним някой и друг комплекс. И ни става добре. А колко от тези дето се присмиват на девойката и са добри в правописа, си изкарват парите с писане? Ами аз пея много лошо, но и не се занимавам с музика. Та ако въпросната дама не е писателка или секретарка и не следва литература нищо не е станало според мен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 13 Сеп 2011, 21:42

Да можеш да пишеш грамотно не е дарба, а нещо задължително!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 13 Сеп 2011, 22:54

ukelichko написа:На вуйчо писарчетата :mhihi: И какво толкова е станало. Познавам една девойка която пише по същия начин, но в момента е сервитьорка в Лондон в пет звезден ресторант. Имам и приятел, който не знае бъкел английски, но изработва сайтове за американски клиенти. Защото е много добър дизайнер. Просто тази девойка няма да стане писателка или секретарка. Може да е добра в друга област. Може да стане перфектна майка и домакиня. Може да стане известна певица или актриса. Това е то комплексарщината българска. Дайте да нападаме всеки, който е по-лош в някаква област от нас. Така ще нахраним някой и друг комплекс. И ни става добре. А колко от тези дето се присмиват на девойката и са добри в правописа, си изкарват парите с писане? Ами аз пея много лошо, но и не се занимавам с музика. Та ако въпросната дама не е писателка или секретарка и не следва литература нищо не е станало според мен.

Няма значение дали ще е писателка,секретарка,мениджър,продавачка,сервитьорка или нещо такова.Може и да не може да пише грамотно,но поне да умее да се изразява,че стават доста комични ситуации и объркващи в същото време.
Последна промяна Bareck на 13 Сеп 2011, 23:29, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 13 Сеп 2011, 23:04

Е.Димитров написа:една позната-гейша у япония,толкова пара има че мое да те купи и продаде

еееххх тоя болен капитализъм от началото на 90-те ви е промил мозъците на цялото поколение. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Сеп 2011, 23:17

flame написа:
Мишел написа:Нищо общо няма между японската гейша и нашите 14 годишнни парцальоци, моля ти се :lol:

Че ти не знайш ли?! Той само от гейши нагоре върти - за другите само е че :mhihi:

Глупости,дадох ти само пример за разширяване на селски ти кръгозор,аре в личен план да ти кажа,аз също не умея да пиша правилно,старая се разбира се,в университета като напишех една лекция,после не можех аз самият да си разчета какво съм написал,да не съм по-ниска проба човек?
Не съм бил отличник,обаче се справям,очевидно имам аналитичен ум и умея да правя някой неща,имам няколко разработки в сферата на физиката и IT,това да не ме прави по-тъп от теб???
Освен това доста книги съм изчел (което мога да кажа че това също не би те направило лауреат на нобелова награда или за правилно писане)но не съм се научил да пиша нито красиво,нито с без грешки,но пък са ми помогнали да усетя кой е комплексар и задръстен тип с елементарно мислене и праволинейно действие.
Едно е очевидното,писах го и по-горе,не виждаш гредата в твоето око а сламката в чуждото,ти нали беше "защитникът на онеправданите" с постовете си за децата в сиропиталищата,дето всеки жест от твоя страна трябва да го отразиш със снимки и текст,не може иначе да си легнеш удовлетворен,що следващият път не подложиш децата на тест и след резултата не решиш че са прекалено тъпи за да им носиш жалките си поделяния...
Всичко в тоя пост което пиша е в намерението си да кажа че никой не е толкова безгрешен,велик и страхотен,както и да се подиграва с чувствата на другите,приятеля на автора,като е толкова велик,що не се срещне с девойката и като пич да и обясни къде греши,какви са неговите виждания и мисли.Щото май е по-никой от девойката...Ама какво ли обяснявам,то да е к@р да го набиеш ама акъл...
Нищо лично,никой не познавам,просто тъпи мисли написани във форум за автомобили :bchug:

Аватар

Мнение от Хаос » 13 Сеп 2011, 23:18

ineedmoney написа: а да го поущряваш :bchug:

поОщрявам...
Bareck написа:сервитьиорка

сервитьорка......
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 13 Сеп 2011, 23:22

п/п
Може пък девойката наистина да е впечатлена от невзрачните очи на лирическият герой дето му е писала,може да си пада по невзрачни типове,всякакви хора има по тоя свят :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 13 Сеп 2011, 23:31

Хаос написа:
ineedmoney написа: а да го поущряваш :bchug:

поОщрявам...
Bareck написа:сервитьиорка

сервитьорка......

:bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Сеп 2011, 9:59

Е.Димитров написа:
flame написа:

Глупости,дадох ти само пример за разширяване на селски ти кръгозор,аре в личен план да ти кажа,аз също не умея да пиша правилно,старая се разбира се,в университета като напишех една лекция,после не можех аз самият да си разчета какво съм написал,да не съм по-ниска проба човек?
Не съм бил отличник,обаче се справям,очевидно имам аналитичен ум и умея да правя някой неща,имам няколко разработки в сферата на физиката и IT,това да не ме прави по-тъп от теб???
Освен това доста книги съм изчел (което мога да кажа че това също не би те направило лауреат на нобелова награда или за правилно писане)но не съм се научил да пиша нито красиво,нито с без грешки,но пък са ми помогнали да усетя кой е комплексар и задръстен тип с елементарно мислене и праволинейно действие.
Едно е очевидното,писах го и по-горе,не виждаш гредата в твоето око а сламката в чуждото,ти нали беше "защитникът на онеправданите" с постовете си за децата в сиропиталищата,дето всеки жест от твоя страна трябва да го отразиш със снимки и текст,не може иначе да си легнеш удовлетворен,що следващият път не подложиш децата на тест и след резултата не решиш че са прекалено тъпи за да им носиш жалките си поделяния...
Всичко в тоя пост което пиша е в намерението си да кажа че никой не е толкова безгрешен,велик и страхотен,както и да се подиграва с чувствата на другите,приятеля на автора,като е толкова велик,що не се срещне с девойката и като пич да и обясни къде греши,какви са неговите виждания и мисли.Щото май е по-никой от девойката...Ама какво ли обяснявам,то да е к@р да го набиеш ама акъл...
Нищо лично,никой не познавам,просто тъпи мисли написани във форум за автомобили :bchug:

От далече си личи, че си широкоскроена личност, на която мнозина дълбоко се възхищават без каквато и да е нужда от самоизтъкване :ok:
Изводът ми е на базата на завидното чувство за хумор, което демонстрира по повод моята закачка, и на дълбокомислените, разбираеми и смислени коментари по този повод :mhihi:

Ама хайде стига толкова - нали хората са казали, че по-красивият отстъпва :mhihi: Или май не беше по-красивия... :lol:
Оффф, абе тъп, заядлив, грозен и неудачник в живота - къде ли съм тръгнал и аз да дискутирам каквото и да е с възвишени персони като теб :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 14 Сеп 2011, 10:20

flame написа: Оффф, абе тъп, заядлив, грозен и неудачник в живота - къде ли съм тръгнал и аз да дискутирам каквото и да е с възвишени персони като теб :ok:

Именно,не го прави повече

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 14 Сеп 2011, 10:32

Е.Димитров написа:
flame написа: Оффф, абе тъп, заядлив, грозен и неудачник в живота - къде ли съм тръгнал и аз да дискутирам каквото и да е с възвишени персони като теб :ok:

Именно,не го прави повече

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 14 Сеп 2011, 12:02

тая тема реве за катинар...
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата