Ел. багажник не се затваря добре
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Ел. багажник не се затваря добре
Здравейте колеги,
след дълго ровене из бравите и т,н не успях да го оправя и реших да се допитам до вас. Проблема е че багажника преди време си работеше нормално, а сега като го затварям си поема на вътре както трябва да е и после се вдига леко нагоре - пак стои затворен но е нагоре все едно че е отворен... да не се е получило поради вадене на акомулатора или нещо от сорта нямам идея...колата е 750 ако има някакво значение макар че и на 735-цата ми беше еднакъв механизма.
Благодаря предварително
Поздрави
след дълго ровене из бравите и т,н не успях да го оправя и реших да се допитам до вас. Проблема е че багажника преди време си работеше нормално, а сега като го затварям си поема на вътре както трябва да е и после се вдига леко нагоре - пак стои затворен но е нагоре все едно че е отворен... да не се е получило поради вадене на акомулатора или нещо от сорта нямам идея...колата е 750 ако има някакво значение макар че и на 735-цата ми беше еднакъв механизма.
Благодаря предварително
Поздрави
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
Re: Ел. багажник не се затваря добре
ако съм разбрал парвилно багажника ти е с помпа и с копче се отваря и затваря,и след като се затвори ключалката си го прибира за да уплътни напълно,а при теб всичко работи но когато се затвори остава открехнат! на мен ми се е случвало ако това ти е проблема разглобяваш ключалката и нй-вероятно вътре има една пружинка която вече се е скъсала.само да кажа че когато я слобиш е хубаво да я оставиш малко хлабава и да затвориш така за да се намести на място за да се саморегулира и после я стягаш.даже помня че аз влизах вътре да я гледам дали ляга както трябва,
но задължително трябва да има някой от вън да ти отвори че иначе ства много лошо !!!
но задължително трябва да има някой от вън да ти отвори че иначе ства много лошо !!!Re: Ел. багажник не се затваря добре
Да колега мисля че е такъв както ти го описваш просто не уплътнява добре и стои леко открехнат явно трябва да го отворя отзад този механизъм да видим какво става вътре с тази пружинка.
Благодаря
Поздрави
Благодаря
Поздрави
3 мнения
• Страница 1 от 1