пиянски спорове..
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: пиянски спорове..
лошрайдър написа:още малко ще кажете, че не се кефите на чичо чарли
Аааа, кефим се разбира се

това обаче не пречи на съм на друго мнение и да имам други приоритети в живота- ядене, пиене и к**ва са до време...
- zxsport
-
Хаос написа:1
въпреки, че вечер понякога ще е доста самотно
на отговор 2 му липсват минуси и перспективи
идеята на живота е не да оставим поколение след себе си, а да оставим нещо значимо след себе си
например аз вярвам, че имаме еди-колко си милиона години да се измъкнем от Земята преди Слънцето ни да се превърне в там каквото джудже ще става и да се разшири до около орбитата на Марс
от тази гледна точка всички икономисти, филолози, теолози и прочее са сбирщина от консуматори, които не генерират никакъв полезен продукт
оставянето на поколение мисля не е най-важното, от гледна точка на това, че така и така Земята е пренаселена и изнемогва
ние като я тровим не само че тровим себе си и поколенията след нас, ами и фактически правим най-страшното, което може да си причиним - залагаме си бомба със закъснител - болести, деформации, малформации, нежелани изменения итн.
съвсем друга тема е помията, която ни залива от повечето билбордове, телевизията, вестниците и списанията, жалката пропаганда на тези или онези политически и икономически идеи и домогвания
в този ред на мисли, семейството въобще не ми се вижда като приоритет, имаме толкова други неща за оправяне
а семейството и кариерата, крупните цели в живота са две взаимноизключващи се неща, както добре знаем
Баце, да нямаш в семейството някой полу-американец да ти е промил мозъка? Прочети си отново поста и открий /ако, не сам, то с някой нормален човек/ острите противоречия!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
а какъв е смисъла да имаш семейство, ако за да можеш да го отгледаш нормално, цял живот ще се трепеш и накрая ще доживееш старини без да си живял въобще ? естествено, че крайностите са прекалени, но така зададено опция 2 си е точно това.
нима този живот е много по-смислен ? клишето къща, жена и кола е прекалено изтъркано.
нима този живот е много по-смислен ? клишето къща, жена и кола е прекалено изтъркано.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
steeN написа:а какъв е смисъла да имаш семейство, ако за да можеш да го отгледаш нормално, цял живот ще се трепеш и накрая ще доживееш старини без да си живял въобще ? естествено, че крайностите са прекалени, но така зададено опция 2 си е точно това.
за къщата и колата съм съгласен,но това за жената ми е странно ..
или си на крехка възраст и не те гнети да си сам,а само се радваш на свободата-лошо няма

но да живееш като куче (сам) изкривява негативно психиката..
Аз разбрах идеята на колегата Хаос и съм съгласен,че не е в никой случай задъллжително да имаш деца,ако не искаш-както и да оставиш друг вид освен генетична следа пак може да ти остойности живота-примери много..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
не знам защо се хвана за това. просто имах предвид, че живота не се изчерпва с тези неща 
и все пак да не забравяме, че разсъждаваме върху 2 екстремни случая не върху нещо, което реално някои иска да постигне.
но ако ми опрат дулото на пистолета и кажат или това или това... ще взема опция 1.

и все пак да не забравяме, че разсъждаваме върху 2 екстремни случая не върху нещо, което реално някои иска да постигне.
но ако ми опрат дулото на пистолета и кажат или това или това... ще взема опция 1.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Bogat-Beden
-
-
@ steen -
на колко си години,ако е удобно да попитам?
на колко си години,ако е удобно да попитам?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
с 2 думи
къщата, жената и колата не носят нищо на никого, след 100 години никой няма да си спомни за вас...
къщата, жената и колата не носят нищо на никого, след 100 години никой няма да си спомни за вас...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Bogat-Beden
-
-
Хаос написа:с 2 думи
ааа,жена-деца-пра-деца

Bogat-Beden написа:...
ааа,жена-деца-пра-деца-ще имаш твоя ъпдейтната и миксирана генетично версия ...
я твоя версия, я на комшията....

- Bogat-Beden
-
-
zazomazo написа:Bogat-Beden написа:...
ааа,жена-деца-пра-деца-ще имаш твоя ъпдейтната и миксирана генетично версия ...
я твоя версия, я на комшията....
3ти вариант
Влиза в бара доволен мъж:
- Черпя всички по едно! Роди ми се син!!
- Колко килограма?
- Четири.!!
- Ръст?
- 52см.!!
- А как се чувства жена ти?
- ...Тя още не знае...

- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
гласувах с 2, защото имам във фамилията примери и в двете крайности ... единият ми дядо беше в първата категория и историята му от един момент натам (може би малко след 40-така всъщност) е от най-жалките истории, които познавам лично ... някак в един момент и недобро семейство е достатъчно добро ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
Твърдо гласувам за 1 - е..м ти жена и семейство. Само "леки" жени докато съм си в силата и на 40-аре чао 

картината не е само черна и бяла! може да си берлускони!! може и да си поживееш до 35!!! и после пак да направиш семейство и да си адски заможен!! не е като да не е правено-примери бол! малки са шансовете, освен ако не си амбициозен на ниво чък норис!
а, ако си и късметлия можеш да попаднеш на жена, дето да разбира, че мъжката изневяра и женската нямат нищо общо!! за мъжа разнообразието е биология! все едно 30г да се храниш от един и същ хляб! е може, ама вървиш против себе си.. имам един познат на 51, има плочки, гледа си семейството, кара 7-ца от последните, ходи си по 20 годишни (жена му знае) и всички са щасливи
жените мн мн не го разбират тва, ама те нямат тестостерон не се събуждат с палатка всяка сутрин ! 

Последна промяна acer на 17 Сеп 2011, 21:12, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:тостерон и не се събуждат с палатка всяка сутрин !
те и мъжете нямат тостерон...
освен ако тва не е някой хормон, дето се освобождава от стомаха при ядене на бял хляб и тестени изделия
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!