:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: :: Случаи на некоректност ::
Ogi написа:gelev написа:Некоректен продавач/измамник- Тихомир от Вършец, 0887027547, продаде ми джанти. Каза,че едната била заварявана и била направена доста добре. При монтиране гуми на джантите, въпросната джанта започна да изпуска. --> Ново заваряване на джантата и за сега е ок.
Има ли ник във форума?
viewtopic.php?f=134&t=235729&p=2582287&hilit=0887027547#p2582287
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
zariat написа:...
1. Обеща ли че ще поемеш куриера?
2. Ходи ли до куриера изобщо?
3. В колко часа се обади да откажеш пратката?
Супер съмнително ми е това което си написал... докажи правотата на думите си или се оправи с колегата, в противен случай ще напуснеш форума завинаги! Имаш 2 дни!
В разговора с продавача беше зададен въпроса- съвмести ми ли са с моя размер задните казах, че са с 285 а не 255 , оригиналният размер е такъв от негова страна отговора беше,че стават и е сигурен.Да ама не ако разбирах от гуми щях да стана вулканизатор,точно затова беше зададен въпроса. 420лв за гуми 2006 година които на всичкото отгоре не стават никой няма да даде,продавача каза ако нещо не ти хареса ми ги връщаш и така стана ,каза гумите са немски и са от там внос щом не сме говорили от каде знам коя година са произведени. След като ще пускаш снимки пусни и дота и страничните бордове.След като знам, каде са произведени от каде знам и за бордовете.Не съм обещавал да поема куриера.В 7 разбрах ,че гумите не стават и се обадих на продавача,а той продължаваше да държи ,че стават.Само факта, че сме се разбрали ако нещо не ми хареса е достатъчен да се върнат гумите.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
zariat написа:В разговора с продавача беше зададен въпроса- съвмести ми ли са с моя размер задните казах, че са с 285 а не 255 , оригиналният размер е такъв от негова страна отговора беше,че стават и е сигурен.Да ама не ако разбирах от гуми щях да стана вулканизатор,точно затова беше зададен въпроса. 420лв за гуми 2006 година които на всичкото отгоре не стават никой няма да даде,продавача каза ако нещо не ти хареса ми ги връщаш и така стана ,каза гумите са немски и са от там внос щом не сме говорили от каде знам коя година са произведени. След като ще пускаш снимки пусни и дота и страничните бордове.След като знам, каде са произведени от каде знам и за бордовете.Не съм обещавал да поема куриера.В 7 разбрах ,че гумите не стават и се обадих на продавача,а той продължаваше да държи ,че стават.Само факта, че сме се разбрали ако нещо не ми хареса е достатъчен да се върнат гумите.
Как не те е срам да лъжеш.Как в 7 часа си се обадил като беше тъмно вече почти половин час.Вижа какво-тука е сервиз за гуми има 5 свидетеля на това което беше-Дотовете ти бяха казани-даже ме попита немаш ли по нови и аз ти казах че нямам-а това че искам на гумите 420лв това си емоя работа при положение че нови са 2400лв -а ти помниш ли че ми поиска коментар и ти намалех 20лв от цената-ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ-ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША ТУКА-ОМРЪЗНА МИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТОЯ СЛУЧАЙ.КАКВИ СА ТИЯ ВНОСОВЕ И ЧУДЕСА-колегата е майстор на късия разказ.
Ти снимките видя ли ги на гумите-кажи на всички тук-беха ти снимани.Пусни изтритите бордове да ги видят-защото утре аз пускам
снимките....
При първото позвъняване на куриерите си казал че на другия ден ще минеш да ги вземеш.Утре ще дам тел на ДНД куриер Габрово-хората там в офиса да го потвърдят.После вече неква жена е вдигала и е казала че ще ти предаде-после аз ти звънях и нема вдигане.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Фена, пусни нсимките, ако гумите са ОК, горепосочения изгаря.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
LiTtLeRoCk написа:Фена, пусни нсимките, ако гумите са ОК, горепосочения изгаря.
още утре сутрин

Даже си спомних че въпросния ТАРИКАТ ме накара да огледам хубаво гумите и да напиша на тях кои да сложи предни -кои да сложи задни.Надписите си седят на гумите даже.
Много нагъл лъжец-дано не изгори некой друг колега-дано

След като аз съм лъжец пусни снимки с дота,ти лично ми каза че са 2006 ,а казваш че не сме говорили за произвотство на гуми също ми каза ,че са немски и са внос от германия напиши от каде са внос след като не сме говорили.След като 7 години работиш това как до сега не си разбрал какъв е оригиналния размер на джанти и гуми за х5 и ме лъжеш ,че кадето влиза 285 там влиза и 255 и какво щеше да стане ако случайно този ден не минах през сервиз случайно и хората се исмяха на твоето твърдение.Ако ти беше минал номера сега аз ли трябваше да пиша че си измамник,при положение ,че пет пъти те попитах стават ли и ти гарантира че стават това не го отричаш,също не отричаш че се разбрахме че ако нещо не ми хареса ги връщам.Специално тема за размера съм пуснал в форума и хората след тази случка са го написали.Гумите имаше възможност да ги вземе мой приятел, можеше да ги вземе но му бяха много стари и се отказа затова казах, че ще мина през куриерите,а ти си звънял един път и тел. не беше този ден в мен.Проверих си и тел в 7,18 съм ти звънял.Продал съм толкова неща в интернет и до сега никой не е казал ,че съм некоректен и в този форум съм продавал. Трябваше да ги взема и сега ти щеше да си пишеш обясненията по форумите,като некоректен потребител.Не е коректно да заблуждаваш хората и ако мине номера мине.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
ето и снимките намерих
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
zariat написа:След като аз съм лъжец пусни снимки с дота,ти лично ми каза че са 2006 ,а казваш че не сме говорили за произвотство на гуми също ми каза ,че са немски и са внос от германия напиши от каде са внос след като не сме говорили.След като 7 години работиш това как до сега не си разбрал какъв е оригиналния размер на джанти и гуми за х5 и ме лъжеш ,че кадето влиза 285 там влиза и 255 и какво щеше да стане ако случайно този ден не минах през сервиз случайно и хората се исмяха на твоето твърдение.Ако ти беше минал номера сега аз ли трябваше да пиша че си измамник,при положение ,че пет пъти те попитах стават ли и ти гарантира че стават това не го отричаш,също не отричаш че се разбрахме че ако нещо не ми хареса ги връщам.Специално тема за размера съм пуснал в форума и хората след тази случка са го написали.Гумите имаше възможност да ги вземе мой приятел, можеше да ги вземе но му бяха много стари и се отказа затова казах, че ще мина през куриерите,а ти си звънял един път и тел. не беше този ден в мен.Проверих си и тел в 7,18 съм ти звънял.Продал съм толкова неща в интернет и до сега никой не е казал ,че съм некоректен и в този форум съм продавал. Трябваше да ги взема и сега ти щеше да си пишеш обясненията по форумите,като некоректен потребител.Не е коректно да заблуждаваш хората и ако мине номера мине.
Сега аз ще пусна снимки на гумите и ти ще ми покажеш на тях изтритите бордове.И само не ми говори че си ми се обаждал в 7 часа защото от това по смешно няма.Дота също ти беше казан -не са прай на луд-пак ти повтарям.
Не съм ученичка да ти се обяснявам повече-НЕ ТИ ИСКАМ ПАРИТЕ А ИСКАМ ДА ТЕ БАННАТ -ЗАЩОТО ПАК ПОВТАРЯМ СИ НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ.
ТОВА МИ Е ПОСЛЕДНОТО МНЕНИЕ ПО ТОЯ СЛУЧАЙ-ОСТАВЯМ СНИМКИТЕ КОЛЕГИТЕ ДА ВИДЯТ ИЗТРИТИТЕ БОРДОВЕ

ето снимките
http://bmwfena.snimka.bg/details/255-50-19.620758

Горните снимки не са ли твоите, ръба не е ли изтрит, не отговори на нито един мой въпрос до момента доказах ,че ти си некоректен щом не държиш на думата си и пак повтарям не е 7 а 7.18 но това последното е от най-голямо значение.И две от гумите странично са добре и ти си използвал този факт и си снимал под добър ъгъл само тях ,а останалите.Пак питам горните снимки твои ли са,казали ако не ми харесат гумите ги връщам,казали този размер може да се сложи,казали ми за дота,казали че гумите са внос от германия и са произведени там.Не знам какво повече може да се напише по темата всеки човек може да прецени ,кой е прав и кой крив,след като смятате, че аз не доказвам правотата си и ти не оспори нищо писано от мен,освен часа нямам нищо против да ме махнат от форума.Но ако продължи работата ти по този начин много скоро ще си в некоректните ти ,а ти изкарваш парите си с това.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
zariat написа:Горните снимки не са ли твоите, ръба не е ли изтрит, не отговори на нито един мой въпрос до момента доказах ,че ти си некоректен щом не държиш на думата си и пак повтарям не е 7 а 7.18 но това последното е от най-голямо значение.И две от гумите странично са добре и ти си използвал този факт и си снимал под добър ъгъл само тях ,а останалите.Пак питам горните снимки твои ли са,казали ако не ми харесат гумите ги връщам,казали този размер може да се сложи,казали ми за дота,казали че гумите са внос от германия и са произведени там.Не знам какво повече може да се напише по темата всеки човек може да прецени ,кой е прав и кой крив,след като смятате, че аз не доказвам правотата си и ти не оспори нищо писано от мен,освен часа нямам нищо против да ме махнат от форума.Но ако продължи работата ти по този начин много скоро ще си в некоректните ти ,а ти изкарваш парите си с това.
Пак ме караш да пиша
Ти отиде ли до куриера да си платиш разноските и да ги върнеш-затова ти пуснах опция да ги видиш.След като си ги видял и не си платил разноските след малко отивам в Куриерската служба да ми платят разноските тогава те-след като не са изпълнили каузата по пратката.За мойта коректност не ми казвай щото в тоа форум имам вече 1000ди гуми продадени-гумите са в много добро състояние-най хубавите ти ги писах предни-нали така се разбрахме.
Постоянно ти се преплитат показанията не усещаш ли-човек ако прочете по назад-един път си казал че не сме се разбирали да ги пращам-другия път казваш че си звъннал в 19.15 което е най голямата ти лъжа тук щото ако беше в това време пратката щеше да си остане тук-забрави ли като ти звъннах вечерта по тъмното когато бех пред ДНД куриерите и ти казах че офиса е тъмен и пратката е тръгнала да си поемеш куриера и гумите си ги взимам обратно-ти ми каза че утре да ти дам Банкова сметка -аз ти отговорих-чисто и просто иди до куриера и си плати разходите-ти ми каза ок.
Закълни се -ей тука пред всички -ако не е така ти си чисто и просто-немам думи.
Филма е свършил чисто и просто.

На нито един въпрос не си ми отговорил по горе.Покажи каде съм писал, че сме се разбрали да не ги пращаш няма никаде писано такова нещо-лъжа.Това дали е било тъмно ти го казваш,аз съм се обадил в 7,18ч а защо си ходил до там ,колко време си е твой проблем,можеше просто да им се обадиш предполагам имаш тел.
Само факта ,че сме се разбрали да върна пратката ако нещо не ми хареса и гарантираше, че гумите стават като размер а не е така не стават е достатъчен да прекратиш спора.
Оставяме всичко останало на страна борд(има снимки моите),какво производство са и всички твои лъжи че не сме говорили за година на произвотствоо от каде са внесени,колко часа съм ти звънал и т.н. Аз приключвам спора пиши каквото искаш смятам ,че доказах правотата си.
Само факта ,че сме се разбрали да върна пратката ако нещо не ми хареса и гарантираше, че гумите стават като размер а не е така не стават е достатъчен да прекратиш спора.
Оставяме всичко останало на страна борд(има снимки моите),какво производство са и всички твои лъжи че не сме говорили за година на произвотствоо от каде са внесени,колко часа съм ти звънал и т.н. Аз приключвам спора пиши каквото искаш смятам ,че доказах правотата си.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
zariat написа:На нито един въпрос не си ми отговорил по горе.Покажи каде съм писал, че сме се разбрали да не ги пращаш няма никаде писано такова нещо-лъжа.Това дали е било тъмно ти го казваш,аз съм се обадил в 7,18ч а защо си ходил до там ,колко време си е твой проблем,можеше просто да им се обадиш предполагам имаш тел.
А ти на последния ми въпрос ще отговориш ли.
И пак лъжеш за часа на обаждането.Престани вече-нагъл си.Каза ли че ще си поемеш куриера-каза ли.
И как като не харесваш гумите ми ги поръчваш-виж как се омотаваш сам.
викаш не си писал да не ги пращам а
ето ти цитатче от твое писано
Публикувано на: 13 Сеп 2011, 13:36 Заглавие: Re: :: Случаи на некоректност ::
Потребител
1.при разговора ми с гумаджията каза ,че гумите произведени в германия а те са чешки
2.две от гумите нямат страничен борд изтрит
3.в първоначалния разговор с него го попитах този размер става ли за моя размер джанти той каза да постояно слагам такива в последствие се оказа ,че не е така
4.беше предупреден да не пуска гумите

Назад към Авточасти и аксесоари