Крадците пак удариха.........

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Крадците пак удариха.........

Мнение от shalashaska » 13 Сеп 2011, 21:42

Един приятел ми звъни днеска и вика снощи са ми разбили колата и са взели само air бега,викам не са имали време за другото,той вика поне няма да е много скъп викам провери пак и говори(отделно дали ще се намери лесно)....незнам хора тука в пловдив особено на центъра кражбите толкова зачестиха,че ме е страх да си оставя колата през деня пред блока.. Навсякъде ли е така из Пловдив или само отделни райони?

P.S сега като чета не е изгорял само той :banghead: :banghead: :banghead:

http://news.plovdiv24.bg/286951.html
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Крадците пак удариха.........

Мнение от oci » 13 Сеп 2011, 22:32

shalashaska написа:Един приятел ми звъни днеска и вика снощи са ми разбили колата и са взели само air бега,викам не са имали време за другото,той вика поне няма да е много скъп викам провери пак и говори(отделно дали ще се намери лесно)....незнам хора тука в пловдив особено на центъра кражбите толкова зачестиха,че ме е страх да си оставя колата през деня пред блока.. Навсякъде ли е така из Пловдив или само отделни райони?

P.S сега като чета не е изгорял само той :banghead: :banghead: :banghead:

http://news.plovdiv24.bg/286951.html

Гаранция волана е бил или цепнатия лъч или пък М-ков на тях беговете вървят по 300 лв втора ръка и много трудно се намират затова нищо друго не са взели от колата понеже това е част която ще се продаде веднага на добра цена.
Винаги съм си мислил като се прибирам да има късмет да видя някой да се върти около колата ама засега само дебна :bang: е това е такава ни е държавата в която живеем има ли глад за хората почват кражбите.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 15 Сеп 2011, 7:59

Те в България са за по 300лв, но като съм пращал айрбези за е34-е36 дето в форума са по 50-60лв макс .... а там ги пращаме по 250-300лв, какво остава за тия айрбези.Кофти за колегата, но каското би трябвало да покрие щетите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 15 Сеп 2011, 10:48

Точно такъв бег(м-ков за е46) откраднаха на приятел преди месец във Варна. Каското поема само ключалката...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shalashaska » 15 Сеп 2011, 16:07

Днеска от Армеец му казали да пие една студена вода и на него само ключалката :nono:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 15 Сеп 2011, 16:13

Добре де, в застраховката не се ли посочва какво има по колата?
На мойта в полицата й пише абсолютно всичко с модел, номер и тн.
what a helluva ride

Потребител
Аватар

Мнение от rocco325 » 15 Сеп 2011, 16:27

и това не е най-грозното при авто-кражбите, ако не са дребните уж така наречени "демонтиращи се части" - фарове, стопове, волани, м-брони, джанти, огледала, навигации заради колата ви струва реално парите на които сте я купили, то това са още по бруталните застрахователи, които също са в криза и са пуснали хора като не безизвестния - Марин Магарето да прибират цели ценни коли от конкуренти фирми за да подронват имената им, да си докарват допълнителни доходи и бърза реализация на откраднати коли на които туко що е изтекло авто каското. Няма нищо случайно в това да Ви изчезнат така целите коли, били те голф 4, бмв е46, е39, х5 и много други модели от Фоксваген груп и мерцедес. На ML също се крадът огледала халогени и фарове от феис-лифта 2003-2004 година, да не изброявам колко още марки и модели са потърпевши. Но войната с авто мафиотите няма край, решат ли изгаряш ако ще в районното поделение на МВР вътре да е паркирана. И кво е39-ка за 12-15к изведнъж крадът части за 8к от нея, продават ги за 3к и минават на следващата, щото застрахователи са си вързали гащите с вратичката от демонтиращи се части и не ги интересува че ти си даваш хляба да имаш нещо хубаво... Решенията са много, газ в колата, ток по купето, 9мм и аларма с смс, или просто да си караме жигулите с феис лифт и да се правим че невиждаме какво става....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320D

Мнение от Amatior4o » 15 Сеп 2011, 16:36

лошрайдър написа:Добре де, в застраховката не се ли посочва какво има по колата?
На мойта в полицата й пише абсолютно всичко с модел, номер и тн.

То и да ти е описано пак няма да ти го плататят. За съжаление част която сам можеш да си свалиш и да искаш пари от застрахователите не се плаща. Ако има счупени парчета от този детайл тогава може да се заплати.

Дано не ти се налага да се уверяваш :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от txe » 15 Сеп 2011, 16:38

Дано, със сигурност не е приятно, а и мразя да ходя при застрахователя
what a helluva ride

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shalashaska » 15 Сеп 2011, 16:43

той имал отчупени парчета от дупките където се мушка шилото да се сфалят тези кръглите бегове,и то доста вика супер надрано вика парчета ги няма от гумата,вика личи си че е свалян нарочно..но застрахователите за най малкото ако може да се заядат го правят.. за инфо 999лв чисто нов бег от германия с поръчка :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от txe » 15 Сеп 2011, 16:56

не знам.. в гараж и това е, макар че на бащата е30ката я бяха свили малко след като излязъл от гаража.. та късмет и очите на 4..
what a helluva ride

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 15 Сеп 2011, 23:03

ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Назад към Извън Темата