България-Русия (Волеибол)
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: България-Полша (Волеибол)
няма значение как играят- щом имат 6-ма живи да излязат на терена лошо ни се пише...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Предлагам футболните песимисти на форума да не пренасят песимизма си и тук.Достатъчно четем оттатък.Дайте да дойде утре и да видим.В крайна сметка има 2 положение.Или ще бием или ще паднем.То не може постоянно да печели даден отбор.Досега се представяме достойно.За да си в 8-цата на Европа определено не си аутсайдер.Тук един път да ни бият и се почва с плюенето.В случая даже и предварително се почна.
Вземете пример от естонците.Напукахме ги с 3:0 и запалянковците им ги аплодираха на крака.
Т'ва българина е страшно нещо.Като губи недоволен...като печели пак
Вземете пример от естонците.Напукахме ги с 3:0 и запалянковците им ги аплодираха на крака.
Т'ва българина е страшно нещо.Като губи недоволен...като печели пак

8.32
- ms
-
-
не бъркай "песимизъм" и "реализъм"- руснаците ни убиват от бой както и когато си искат...
и как няма да ги плюя като губят- да губят от Русия, Куба и другите силни отбори (5-6 на брой общо) го разбирам и приемам... в първите 8-10 отбора в света сме все пак, а не в тройката... Обаче да падаш от Долно Уйно е прекалено и ще ги плюя с чиста съвест...
Естонците ги аплодирали казваш- явно това им е максимума който могат да постигнат и хората са доволни...
Аз също утре ще съм доволен ако покажат нашите добра игра и загубим геймовете с по 2-3 точки разлика... Ако спечелим и гейм вече ще е идеално...
и как няма да ги плюя като губят- да губят от Русия, Куба и другите силни отбори (5-6 на брой общо) го разбирам и приемам... в първите 8-10 отбора в света сме все пак, а не в тройката... Обаче да падаш от Долно Уйно е прекалено и ще ги плюя с чиста съвест...
Естонците ги аплодирали казваш- явно това им е максимума който могат да постигнат и хората са доволни...
Аз също утре ще съм доволен ако покажат нашите добра игра и загубим геймовете с по 2-3 точки разлика... Ако спечелим и гейм вече ще е идеално...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Не не ги бъркам.Ти си песимист,а не реалист.Още не е дошъл мача,а вече си ги отписал.Ето това е дразнещо.А естонците са реалисти и оптимисти за отбора си.Разцепиха ги здраво и хората не ги оплюха.Следващия път вероятно ще покажат повече.Ако ние бяхме на тяхно място не 100% ами 1000000000000% половината форум щеше да се е "изплюл" върху отбора без да им дреме,че и те са хора.Никога не може да са на върха и да трупат успехи при положение,че такива "фенове" като теб предварително въртят като латерна,че ще ни убият утре.Някой дава ли си сметка,че на игрището не е като пред телевизора.Винаги съм казвал който смята,че може да се справи по-добре нека иде и го покаже.Аз не мога,така че седя,гледам и се надявам на най-доброто.Дори и да паднем отборът по волейбол се е доказвал многократно за разлика от футболния ни и заслужава малко уважение.Те и Барселона мачкаха наред ама им треснаха 2 мокри парцала от Милан в първата и последната минута и ги оставиха с 1 вместо 3 точки 

8.32
Ето че дойде денят на истината.Днес ще видим дали сме били подготвени за медал или всичко пак е било само приказки.Аз съм на мнение,че ние този път трябваше да си направим сметката както го правят много големи отбори,но както и да е за да направим нещо голямо трябва да минем и през Русия.Успех на момчетата днес от 19.00 българско време!!!!
- ms
-
-
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34

Много като тебе вече плакаха ...
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Ronka написа::( Мааму пак изпускам...давайте подробно кво става
Кво да става... Почнаха да ги бутат

- ms
-
-
Ronka написа::( Мааму пак изпускам...давайте подробно кво става
Нашите играят прилично...
Руснаците явно са махмурлии щото правят левашки грешки...
водим с 2-3 точки
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
- ms
-
-
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
бях изтръпнал, че ще го изпуснем тоя гейм ...
евала на момчетата, един за нас
евала на момчетата, един за нас

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Баси..накараха ме да си изтрия мнението с тия 4-ри поредни точки за руснаците. И явно имаше ефект