Стара игра

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Стара игра

Мнение от Elesar74 » 16 Сеп 2011, 22:03

Аааа, боулинга в Слънчев бряг. Не съм бил сам значи. Определено си мисля, че играта е Commando, макар и да не съм съвсем сигурен. Играта беше на военна тематика и това заглавие много й приляга.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 16 Сеп 2011, 23:33

Прегледах ромовете от '80-те. Има няколко игри с подобен геймплей, но само Commando ми е позната.
Mighty Guy
Soldier Girl Amazon (веднага след като зареди страницата пуска силен звук, малко по-надолу има панел с контроли, откъдето може да се спре)
Guerilla War
Heavy Barrel
Time Soldiers
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 17 Сеп 2011, 13:17

Играта определено е Commando. Само дето ще си счупя клавиатурата от тази стрелба.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 17 Сеп 2011, 13:42

GKuzmanov написа:винаги ми е било странно защо я наричаха МУСТАФАТА

щото не са знаели английски може би...ние й викахме КАДИЛАЦИТЕ - най-великате 2D EVAAAR! :guitarist: :box:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 17 Сеп 2011, 14:27

Commando-то което играех партийно с един съученик не беше съвсем същото сякаш , може да има различни версии , но определено на шкафа беше мания !!! :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 17 Сеп 2011, 17:19

породено от темата и линка на колегата в замундата, пак там намерих торент с емулатори на игрите от дискетите за нинтендо и терминатор. още помня едно време колко исках от мама и тате такава игра и една вечер ме заведоха и ми взеха... нямаше такъв кеф... :D ....които са набор 85-88 сигурно помнят игри като танкчетата, контрата, костенурките нинджа, батман и капитан тсубаса. На последната днес намерих и английска версия и се зарибих яко. иначе си спомням как съм записвал на листи 30-тина символа на китайски за да мога да си продължавам нивото до което съм стигнал... яко си беше... :D

ето и торента:
http://zamunda.net/details.php?id=3654&hit=1

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 17 Сеп 2011, 17:30

Don_Emilio написа:породено от темата и линка на колегата в замундата, пак там намерих торент с емулатори на игрите от дискетите за нинтендо и терминатор. още помня едно време колко исках от мама и тате такава игра и една вечер ме заведоха и ми взеха... нямаше такъв кеф... :D ....които са набор 85-88 сигурно помнят игри като танкчетата, контрата, костенурките нинджа, батман и капитан тсубаса. На последната днес намерих и английска версия и се зарибих яко. иначе си спомням как съм записвал на листи 30-тина символа на китайски за да мога да си продължавам нивото до което съм стигнал... яко си беше... :D

ето и торента:
http://zamunda.net/details.php?id=3654&hit=1

:yes: + Марио :mhihi: изтеглих си някой игри ама .... не е като застанал на 1м от телевизора и с джойстик и като ти се наложи да даваш бързо наляво надясно да го размахваш :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 17 Сеп 2011, 20:40

Ще използвам темата на колега, за да пусна още малко класики. Няма нужда от емулация, играят се направо на сайта.
http://pica-pic.com/#/nu_pogodi/ - около 25 игри стоят прикрити в долната част на екрана (може и само в Opera да е така)
http://www.15kop.ru/ - тук не всички игри могат да се играят, но дори снимките на автоматите ме връщат успешно много години назад
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 20 Сеп 2011, 0:58

Във този сайт има любимите за всички телевизионни игри:
http://nintendo8.com/
аз най-обичах "king master" "legend" и танковете чип и дел и др... :)
:)

Предишна

Назад към Извън Темата