Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d Sport '04
Мечтае да кара: 14 етажна панелка

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от aqa_boy » 17 Сеп 2011, 18:51

vicho написа:
BMW_1914 написа:преди фейса за 8 000 лв трябва да е самолет :mhihi:

е па тогава ще караме самолети :mhihi:

коли има, цени също, въпрос на търсене,време и късмет!

скъпото не винаги е хубаво и евтиното не винаги е лошо
:idea: ;)

100% съгласен!!!
От гъзария се умира!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 17 Сеп 2011, 19:20

BMW_1914 написа:
Gqbriel написа:
Zagy написа:Абе няма да е толкова постен... шефката ми си купи 318ка преди фейса за 8К и си има мултиволан, ел. пакет за джамовете, сензор за дъжд и рекаро салон. Май има и пакета осветление за цялото купе, но не съм много сигурен.

Нещо има тогава уловка :mhihi:

Вие гледали ли сте цените на е46 скоро :shock: срената цена преди фейса е около 7 500 лв, след фейса около 10 000 лв :idea:
комшия продаде е 46 фейс, 320 д, 2003 г. с мултиволан, шибедах, подгрев, кожа,ксенон, с хубава джанта за 9 500 лв.
преди фейса за 8 000 лв трябва да е самолет :mhihi:
така, че не ги плашете чак толкова хората с цените ;) все пак говорим за коли над 10 години :driving:

Мм бил е на зор комшията ти или не знае цената и според мен,както и да е..ама и аз мога да смятам и кола 2003 не е над 10 год :mhihi: :yes: ...и фейс с тези екстри които каза ми намери под 5-6k eur в mobile.de не включвам нищо друго като състояние ,някои дори и мулти нямат а цените не са паднали толкова много :yes: ако си взел фейс за 3к eur 5к e нормална цена да избиеш предвид търсенето им..а за 30-ка дори няма да коментирам :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 520dA

Мнение от BMW_1914 » 17 Сеп 2011, 19:49

Gqbriel написа:
BMW_1914 написа:
Gqbriel написа:
Zagy написа:Абе няма да е толкова постен... шефката ми си купи 318ка преди фейса за 8К и си има мултиволан, ел. пакет за джамовете, сензор за дъжд и рекаро салон. Май има и пакета осветление за цялото купе, но не съм много сигурен.

Вие гледали ли сте цените на е46 скоро :shock: срената цена преди фейса е около 7 500 лв, след фейса около 10 000 лв :idea:
комшия продаде е 46 фейс, 320 д, 2003 г. с мултиволан, шибедах, подгрев, кожа,ксенон, с хубава джанта за 9 500 лв.
така, че не ги плашете чак толкова хората с цените ;) все пак говорим за коли над 10 години :driving:

Мм бил е на зор комшията ти или не знае цената и според мен,както и да е..ама и аз мога да смятам и кола 2003 не е над 10 год :mhihi: :yes: ...и фейс с тези екстри които каза ми намери под 5-6k eur в mobile.de не включвам нищо друго като състояние ,някои дори и мулти нямат а цените не са паднали толкова много :yes: ако си взел фейс за 3к eur 5к e нормална цена да избиеш предвид търсенето им..а за 30-ка дори няма да коментирам :yes:

не ми се спами, но ето ти няколко 320 д след 2003 г
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
и това са обявените цени :smoke: смятай ги с поне 500 лв надолу ;)
тоя я пусна колата на 11 000 лв - 3 месеца никой не се обади даже :mhihi:
след това я смъкна на 10 000 лв и си стиснаха ръцете на 9 500 лв :yes:
така, че някой може да искат и 20 000 лв, ама дали има кой да ги даде :dunno:
не винаги цената определя качеството :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 17 Сеп 2011, 20:09

За първата нищо не мога да кажа,обаче втората няма даже 4 ел стъкла,пък 3-тата е обсъждана назад в темата... Даже някой колега се беше обаждал и на първо четене има изпуснал амортисьор...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 17 Сеп 2011, 20:40

Gqbriel написа:
BMW_1914 написа:Вие гледали ли сте цените на е46 скоро :shock: срената цена преди фейса е около 7 500 лв, след фейса около 10 000 лв :idea:

Според мен цените са паднали и още ще падат. Все пак колите остаряват.

Освен това, когато има сделка, тогава може да се каже, че цената е адекватна... Иначе така просто като си кисне в мобиле, не дава актуална представа за цената.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Сеп 2011, 21:45

BMW_1914 написа:
Gqbriel написа:
BMW_1914 написа:
Gqbriel написа:

не ми се спами, но ето ти няколко 320 д след 2003 г
и това са обявените цени :smoke: смятай ги с поне 500 лв надолу ;)
тоя я пусна колата на 11 000 лв - 3 месеца никой не се обади даже :mhihi:
след това я смъкна на 10 000 лв и си стиснаха ръцете на 9 500 лв :yes:
така, че някой може да искат и 20 000 лв, ама дали има кой да ги даде :dunno:
не винаги цената определя качеството :!:

Като изключим първата (щото е в най-ниския ценови клас - комби), ти показа най-големите кошници бе, бате :kuku: :no: Как да иска човек да са скъпи тогава :dunno: Чакайте нещо гледано на тия пари.... Ако някой си стиска парите у банката и има к'во да кара, може и да изскочи някой на зор, 'ма до тогава...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d Sport '04
Мечтае да кара: 14 етажна панелка

Мнение от aqa_boy » 17 Сеп 2011, 22:12

Според мен наистина ги плашите хората с парите...
Вярно е, че хубавото си е хубаво и си държи пари, но понеже от два месеца търся вече читаво и понеже за пръв път си купувам кола съм разпитал няколко човека подробно как е минал пазарлъка.
Извода до който стигнах:
От 4000 лева кола един е паднал с 600 + екотакса (нов внос, Алфа 15 и нещо си).
От 14000 лв. паднал един в автокъща с 2300 лв (бмв 323 кабрио 2000 или 2001).
Не казвам че всички ще свалят или пък че ще свалят по много, но на търговците тези коли като им пръхлясват по шоурумите не стават по-скъпи.
Затова ако си харесате някаква кола и е малко над бюджета, не се стискайте за 30 лева гориво, еми вземете парите и отидете да я видите и не забравяйте, че кола се купува на късмет
P.S.
Всички коли, които споменавам са в отлично състояние и досега не е излезнал нито един сериозен проблем.
От гъзария се умира!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 17 Сеп 2011, 22:23

Ей го след една диагностика като му лъснат проблемите, го спазарявате на 7к и :driving: !
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 520dA

Мнение от BMW_1914 » 17 Сеп 2011, 22:58

Bareck написа:За първата нищо не мога да кажа,обаче втората няма даже 4 ел стъкла,пък 3-тата е обсъждана назад в темата... Даже някой колега се беше обаждал и на първо четене има изпуснал амортисьор...

============================
За първата нищо не мога да кажа :mhihi:
втората няма даже 4 ел стъкла :ok:
не се обиждай ама почвате да търсите кусури ;) това не е нов автомобил все пак, а и хубавото наистина си струва пари :yes: ,но според мен излишно ги плашите хората ,че за около 8 к не могат да си купят читаво БМВ :roll: като гледате скъп автомобил гаранция ли е ,че е перфектен ? :dunno: а и някой коли стоят с месеците да се продават и все никой не ги взема :smoke:
голям фен съм си на БМВ, но за е46 истината е че почнаха доста да им падат цените, а и годините им порастват :roll:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 18 Сеп 2011, 7:40

BMW_1914, пич, не се излагай моля ти се...тея 3те дето си ги дал...ми те са голи като пушка, бе човек !?!
То по-добре да си вземат хората преди фейса но с екстри!
Хайде като си така убеден в цените на Е46ците - потърси в интернет кола със сходни екстри с тези на съседа ти - ксенон, кожа или рекаро, подгрев, мулти волан, шибидах, да изглежда добре на снимките и виж колко струва :lol:

Че падат цените - падат, но една читава, поддържана кола с екстри просто си държи цената и това е !
Хубава кола с доволно екстри за без пари...трябва повече да плаши, отколкото да радва мераклиите :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 18 Сеп 2011, 7:59

Че държат цени, държат, щот някоя баровела като се е набитала с 30бона за е46 и после да кажем 5 години го е скъсал от каране и иска да му вземе 25к, ми няма да стане, ей тази я гледам поне от 2 години в мобилето иска и пари не за 318-ка а направо за м3 е46 а даже и рекаро няма :mhihi: !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 04' 330ci M-sport 2

Мнение от jumjumski » 18 Сеп 2011, 9:31

Nukem написа:Че държат цени, държат, щот някоя баровела като се е набитала с 30бона за е46 и после да кажем 5 години го е скъсал от каране и иска да му вземе 25к, ми няма да стане, ей тази я гледам поне от 2 години в мобилето иска и пари не за 318-ка а направо за м3 е46 а даже и рекаро няма :mhihi: !

Не виждам нищо странно в цената,колата изглежда много чиста и поддържана,както каза колегата горе..евтино хубаво няма,а и тези м-ки по 25-30 бона ги дай за скрап по-добре.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Сеп 2011, 9:40

jumjumski написа:
Nukem написа:Че държат цени, държат, щот някоя баровела като се е набитала с 30бона за е46 и после да кажем 5 години го е скъсал от каране и иска да му вземе 25к, ми няма да стане, ей тази я гледам поне от 2 години в мобилето иска и пари не за 318-ка а направо за м3 е46 а даже и рекаро няма :mhihi: !

Не виждам нищо странно в цената,колата изглежда много чиста и поддържана,както каза колегата горе..евтино хубаво няма,а и тези м-ки по 25-30 бона ги дай за скрап по-добре.

:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 18 Сеп 2011, 9:56

uCnaHeTcA написа:
jumjumski написа:

:yes:

Момчета това ясно, но тази обява е пусната преди 1-2 седмици, същите снимки съм ги гледал за тази кола преси 2 години, дали сега ще е в същото състояние?!?
За М-те за 25-6к се намират добри екземпляри, не са "като нови", но стават!
Просто това с обявите и снимките е супер тъпе, ето ви пример:
Отиваме да гледаме една 330-ка дизел с едно приятелче което си търси такава, на снимките черна рекаро и т.н, отиваме там, рекаро няма???, волана съсипан, оказа се че и той друг, капака два тона по-различна боята, ужас, обявата я свалиха преди два дена искаха му 15к и нещо, така че тука си говорим по снимките супер чиста, поддържана и скъпа кола, но като идеш на живо е друго!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 04' 330ci M-sport 2

Мнение от jumjumski » 18 Сеп 2011, 10:46

За това със снимките няма спор,говорим ако наистина изглежда така,както на снимките.Нали се сещаш,че човек който разбира от коли са му нужни 5 мин. около колата и ще разбере дали е поддържана и чиста.На повечето обяви още от снимките им личи,че са удушени,като м-ките от 25-30 бона,не знам къде има добра за 25,тези в мобилето няма да ги коментирам,може би критериите ни за добра кола са различни.

ПредишнаСледваща

Назад към E46