:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: :: Случаи на некоректност ::
zariat написа:...
3 важни въпроса!
1. Видя ли снимки на гумите преди да ги поръчаш?
2. Смяташ ли че е твое задължение да се осведомиш за нещо дали ще пасне когато го поръчваш? или си на принципа проба-грешка... като е грешка аз няма да се набутам...
3. Как успя да видиш гумите при куриера след като не си заплатил транспортните разходи?
1. Снимките съм ги видял с това качество с което и вие ги виждате.Не е проблема в състоянието на гумите трябваха ми за един сезон ,може и по малко.Намека за гумите беше ,че след това ако ги взема не много хора ще се съгласят да ги купят както и стана.След като разбрах ,че вече са изпратени наистина потърсих варианти за реализирането им.
2. Мислех ,че съм се осведомил по въпроса за гумите като съм се доверил на мнението и компетентноста на човек занимаващ се с това 7 години,сложил гуми на много х5,и продал над 1000 гуми в този форум.
3. На този въпрос няма да отговоря но все си мисля, че може би е възможно.
Аз само немога да разбера защо всячески се мъчите да му помогнете независимо всичко изписано по проблема.Разбирам бил е коректен ,но това не значи ,че човек не греши.Ако бях купил гумите от експерта, какво щеше да стане да пия една студена вода, че не съм се осведомил от 5 вулканизатора и един цял форум.Все пак водихме 2или 3 разговора по тел. и всеки път беше попитан стават или не стават.Когато човек не е достатъчно сигурен или компетентен би било добре да се поинтересува когато изпраща стоката си някаде.И ако бях такъв какъвто се мъчи да ме изкара щях ли да си губя времето да се обяснявам. Никого не задължавам с мнението си,това беше последното нещо което пиша по въпроса.
От такива професионалисти преди години бяха поставени гуми на джанти с посока обратна на зададената от производителя на мой служебен автомобил. Затова всеки е учил за това което работи.
2. Мислех ,че съм се осведомил по въпроса за гумите като съм се доверил на мнението и компетентноста на човек занимаващ се с това 7 години,сложил гуми на много х5,и продал над 1000 гуми в този форум.
3. На този въпрос няма да отговоря но все си мисля, че може би е възможно.
Аз само немога да разбера защо всячески се мъчите да му помогнете независимо всичко изписано по проблема.Разбирам бил е коректен ,но това не значи ,че човек не греши.Ако бях купил гумите от експерта, какво щеше да стане да пия една студена вода, че не съм се осведомил от 5 вулканизатора и един цял форум.Все пак водихме 2или 3 разговора по тел. и всеки път беше попитан стават или не стават.Когато човек не е достатъчно сигурен или компетентен би било добре да се поинтересува когато изпраща стоката си някаде.И ако бях такъв какъвто се мъчи да ме изкара щях ли да си губя времето да се обяснявам. Никого не задължавам с мнението си,това беше последното нещо което пиша по въпроса.
От такива професионалисти преди години бяха поставени гуми на джанти с посока обратна на зададената от производителя на мой служебен автомобил. Затова всеки е учил за това което работи.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ogi написа:zariat написа:...
3 важни въпроса!
2. Смяташ ли че е твое задължение да се осведомиш за нещо дали ще пасне когато го поръчваш? или си на принципа проба-грешка... като е грешка аз няма да се набутам...
3. Как успя да видиш гумите при куриера след като не си заплатил транспортните разходи?
Колега, взе да ми писва от тази история с тия гуми.

Този път ще ти задам въпрости АЗ, ако не отоговориш кратко и ясно на всеки един от тях, минаваш в режим четене на форума!
ЛИЧНО ТВОЕ ЗАДЪЛЖЕНИ Е ДА СЕ ОСВЕДОМИШ ДАЛИ ТОЗИ РАЗМЕР СТАВА НА ТВОИТЕ ДЖАНТИ
Как си разбрал, че не стават при положение, че не си ги пробвал, как си ги видял без да платиш куриера?
3 важни въпроса!
Темата е напълно изчерпана,спокойно може да направите каквото искате. 

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Биска,Бискааа некоректни сме бате да знаааш
чуя ли вече от БМВ форума съм и искам над 16цола гума викам - НЯМАМ и няма да имам
Мога да ВИ услужа с номерата на Маргел,Диана-Боряна,Аутогруп,Примекс,солекс,вебер и т.н.

чуя ли вече от БМВ форума съм и искам над 16цола гума викам - НЯМАМ и няма да имам

Мога да ВИ услужа с номерата на Маргел,Диана-Боряна,Аутогруп,Примекс,солекс,вебер и т.н.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
zariat написа:Темата е напълно изчерпана,спокойно може да направите каквото искате.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
madpetio написа:Биска,Бискааа некоректни сме бате да знаааш![]()
чуя ли вече от БМВ форума съм и искам над 16цола гума викам - НЯМАМ и няма да имам![]()
![]()
Петьо-немам лоши помисли към никой-ама да правят фирмата ни за смях-затова ли си залагаме името заради
некви 4 джипови гуми които струват 100лв бройката на старо и 600л като нови-и после ни правят на будали некви тежкарчета.Аз мисля че админите са достатъчно умни хора за да разберат що за човек е колегата от Габрово.Не го познавам момчето-вече не искам и да го познавам...ама да се бъзика така гадно-дой ми гуми -после иди ги върни по никое време-мисля че при него го нема тоа момент-да излезеш чист от ситуацията.
Аз знам че админите ще си свършат съвесто задачата да разберат кой крив кой прав.
За мен едно е ясно-поръчват гумите -не си ги вземат.От това по гадно има ли- да накараш някой да прати стока и да не си я вземеш.
Не ми е за първи път да ме будалкат-сигурно нема и да е за последен.
Ако решат че колегата не е виновен че не си е взел поръчаното-нека да е.Те си преценят.
За мен си е некоректен на 100%-и хората от куриерската служба могат да го потвърдят.Пожелавам му и него да го врътнат по същия начин да види колко боли.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Случая е приключен zariat отлетя.Няма да се моля на никой, в този форум дребни тарикати място нямат!
- driftxtreme
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 & e36
И аз да се запиша.Преди няколко дена колегата slavcho1 ми поръча маховик и поиска да му пратя снимки.Пратих му три снимки,и след като пратих маховика го е отказал защото майстора му го видял и казал,че не е демферен.Не каза,че му трябва демферен,а и видя снимките,но нищо не каза.Мисля,че от три снимки се разбира какъв е маховика ама.....нищо,ще се прежаля 10тина лева и разходката не е проблем,но другия път да пита майстора си какво му трябва и тогава да поръчва
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Писах му
очакваме отговор... не е въпроса с колко те е завлякъл... щом грешката е в него, той трябваше да си поеме разходите по еконта!

очакваме отговор... не е въпроса с колко те е завлякъл... щом грешката е в него, той трябваше да си поеме разходите по еконта!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
А пак да питам за моя въпрос, минаха две седмици и никой не взима отношение 

- Bawarco
-
-
- Кара: Само BMW
- Мечтае да кара: e30 M - POWER
- Детайли за колата: Ненормални
Дойде и моя ред. Ставаше въпрос за диф за е30, пич ми звънна че много спешно му трябвал.
Свалих му го и го изпратих по - най бързия възможен начин, и сега не го е взел от Еконта и си е изключил телефона. Много готина постъпка пичага браво, знам че ше го прочетеш.
Ник нямам.... Данните са : 0888303227 - Страцимир Димов
Свалих му го и го изпратих по - най бързия възможен начин, и сега не го е взел от Еконта и си е изключил телефона. Много готина постъпка пичага браво, знам че ше го прочетеш.
Ник нямам.... Данните са : 0888303227 - Страцимир Димов
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Аз моя отговор съм го написал вече казах му на колегата ще му сменя оплатненията и ако е само до тях би трябвало да се оправи колата. Не мога да обещя каквото и да е преди да се отвори колата и да се свали помпата, за да се установи каквото и да е било. За мен имаше проблем с шупла, след това е имало механичен ремонт по неговота помпата след моята намеса.
За да се направи това съм му казал цена 300лв. и няма как да обещя каквото и да преди да сваля помпата и да видя какво е. И аз установих че проблема е механичен или шупла.
За да се направи това съм му казал цена 300лв. и няма как да обещя каквото и да преди да сваля помпата и да видя какво е. И аз установих че проблема е механичен или шупла.
- Bawarco
-
-
- Кара: Само BMW
- Мечтае да кара: e30 M - POWER
- Детайли за колата: Ненормални
Малко помощ на модераторите
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a
Това трябва да е тариката

http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a
Това трябва да е тариката
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
milennyc написа:Аз моя отговор съм го написал вече казах му на колегата ще му сменя оплатненията и ако е само до тях би трябвало да се оправи колата. Не мога да обещя каквото и да е преди да се отвори колата и да се свали помпата, за да се установи каквото и да е било. За мен имаше проблем с шупла, след това е имало механичен ремонт по неговота помпата след моята намеса.
А какво ми каза като си вземах колата? Че има проблем в корпуса, спукан е. Защо не ми каза тогава дай да ти я оправя? Защо ми взе парите пък помпата си течеше? Оспорвал ли съм цената? Пазарил ли съм се? Каза ми 300 лв, добре! Дадох ти парите а нищо не си свършил. Да ти докарам ли колата да ми кажеш какъв механичен проблем има помпата? Като я откарах, пича ми вика имаш ли други проблеми защото хидравличната глава стои завъртяна от скъсания болт.

Пак казвам, не ми е до парите, казал си 300, толкова съм ти дал. Ама защо ми взимаш парите а проблема си стои?!? Дадох 300 лв за нищо, помпата си тече. Когато я правих нищо друго не е правено по нея освен смяна на уплътнения! Заявявам го най отговорно и стоя зад думите си!!! Това е евтин начин да се измъкнеш че има механичен проблем и аз съм го решил освен със смяна на уплътнения!
п.п. И какъв механичен проблем да има че да тече, как да се спука корпуса? Хайде обясни ми! Никой освен теб не е пипал помпата че да ми кажеш че тече от спукан корпус. Ако е бил спукан би трябвало ти да си виновен че както късаш болтове

Назад към Авточасти и аксесоари