:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
Re: :: Случаи на некоректност ::
много се извинявам на колегата но става в,прос за недуразумение от части сигурно аз сьм виновен защото от снимките не сьм разбрал че маховикака не е демферен просто не сьм очаквал да има втори варянт-колата е е39 520 с м52б20 мисля и така на снимките не сьм обьрнал внимание.колкото до 10-те лева няма проблем мога да ги вазтановя но просто как да го взема като не ми вьрши работа
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Съжаляваме за неактивноста от наша страна... сега се заемаме с всичките...
писах на sbstrachko очакваме отговор

- DRN
- Потребител
-
- Кара: Е39 М54B30
Внимавайте с тези хора: doc™ и Lunaticc 1 Обявата за Е36 328 на части
Търся диф голямо прасе от Е36 да го монтирам в диф за Е34.
Около 10-ти август се обаждам на doc™, че ми трябва диференциал 3.07 от въпросната обява за Е36, цена 80лв и на следващия ден да го взема. По-късно същия ден се обажда, че негов приятел Lunaticc 1 и той продава диф 3.07 и да го взема от него.
Отивам до Бистрица, диф-а няма табела, но ми е даден за 3.07 плащам, взимам. Не съм и предполагал, че може да е друг.
На следващия ден майстор го монтира за 60лв. Отивам да пробвам максималната скорост. 1-ва ~ 50км/ч, 2-ра 80км/ч. Аз не вярвам, сваляме. Броим зъбите на короната 41 на пиньона 11 -> 43:11=3.91.
Уговаряме се в неделя да ми даде наистина 3.07, идва неделя, но doc™ е зает. Звъня пак на Lunaticc 1, той предлага 2.93 с блокирал лагер.
Нося го за монтаж, отваряме, диф-а посинял, но след няколко дена заминавам в Хърватска и ми трябва колата.
Доста блъскане докато махнем блокиралия лагер. 60лв монтаж. Диф-а трака много.
Връщам 3.91-то без лагер, ползван в 2.93.
Колата така не може да се кара и се уговарям с doc™ да взема 3.07 от неговата кола, за да мога да пътувам.
Взимам го, не междувременно doc™ се чуди защо Lunaticc 1 ми е дал диф, който doc™ е карал без масло и го е прегрял.. Освен това колата от която свалили 3.91-то била с присаден М52Б28 а била 325 автоматик и затова бил 3.91. Тоест отначало явно са знаели, че не е 3.07. 3-та смяна на диф, 60лв. Всичко работи.
Връщам се от море и се обаждам за няква компенсация, първо Lunaticc 1 казва: връщаш ми 2.93-то и ще ти дам 90лв.
Бях зает и звъня след 2 седмици, този път вече ми иска фактура за ремонтите, защото може при приятел за без пари да съм ги сменял. И защо не съм си го сменил в неговия сервиз. Пожелах му приятен ден.
Равносметка: 3 смени на диф 180лв, навъртяни километри, многоминутни разговри, загубени няколко дни.
Парите съм ги отписа, но защо да си губя времето и нервите, точно когато бързам
Да имате едно наума като купувате от doc™ и Lunaticc 1
Търся диф голямо прасе от Е36 да го монтирам в диф за Е34.
Около 10-ти август се обаждам на doc™, че ми трябва диференциал 3.07 от въпросната обява за Е36, цена 80лв и на следващия ден да го взема. По-късно същия ден се обажда, че негов приятел Lunaticc 1 и той продава диф 3.07 и да го взема от него.
Отивам до Бистрица, диф-а няма табела, но ми е даден за 3.07 плащам, взимам. Не съм и предполагал, че може да е друг.
На следващия ден майстор го монтира за 60лв. Отивам да пробвам максималната скорост. 1-ва ~ 50км/ч, 2-ра 80км/ч. Аз не вярвам, сваляме. Броим зъбите на короната 41 на пиньона 11 -> 43:11=3.91.
Уговаряме се в неделя да ми даде наистина 3.07, идва неделя, но doc™ е зает. Звъня пак на Lunaticc 1, той предлага 2.93 с блокирал лагер.
Нося го за монтаж, отваряме, диф-а посинял, но след няколко дена заминавам в Хърватска и ми трябва колата.
Доста блъскане докато махнем блокиралия лагер. 60лв монтаж. Диф-а трака много.
Връщам 3.91-то без лагер, ползван в 2.93.
Колата така не може да се кара и се уговарям с doc™ да взема 3.07 от неговата кола, за да мога да пътувам.
Взимам го, не междувременно doc™ се чуди защо Lunaticc 1 ми е дал диф, който doc™ е карал без масло и го е прегрял.. Освен това колата от която свалили 3.91-то била с присаден М52Б28 а била 325 автоматик и затова бил 3.91. Тоест отначало явно са знаели, че не е 3.07. 3-та смяна на диф, 60лв. Всичко работи.
Връщам се от море и се обаждам за няква компенсация, първо Lunaticc 1 казва: връщаш ми 2.93-то и ще ти дам 90лв.
Бях зает и звъня след 2 седмици, този път вече ми иска фактура за ремонтите, защото може при приятел за без пари да съм ги сменял. И защо не съм си го сменил в неговия сервиз. Пожелах му приятен ден.
Равносметка: 3 смени на диф 180лв, навъртяни километри, многоминутни разговри, загубени няколко дни.
Парите съм ги отписа, но защо да си губя времето и нервите, точно когато бързам
Да имате едно наума като купувате от doc™ и Lunaticc 1
- doc™
- Потребител
-
- Кара: Е60 530i
Обръщам се към колегата DRN:
Когато ми се обади първият път за диф 3.07 аз ти казах,че имам - така беше,но на теб ти трябваше спешно и се обадих на колегата Lunaticc 1 да се свърже с теб и да ти даде неговия,защото аз нямах възможност тогава.Колата от която ти е дал дифа е Е36 2.8 автомат(мога да го докажа)и би трябвало да е 3.07,на него не е имало табела,следователно няма как да се разбере преди да се отвори.След това си му се обадил и си му казал че не е 3.07,а 3.91 и той ти е предложил 2.93 с блокирал лагер,да вземеш лагера от 3.91-цата и да го сложиш в 2.93-ката,даже ти е предложил той да смени дифовете без пари.На този диф 2.93 блокира лагера при мен,отнесохме го да видят какво му е и дали си заслужава да се прави,отговориха ми ,че е само лагера,но не съм го сменявал.След няколко дни пак сте се чули с колегата и си му казал че и този не става и той ми се обади да ти дам моя,така и направихме.На другия ден DRN идва в сервиза и свалихме дифа 3.07 от моята кола,Lunaticc 1 го нямаше.Ти ме попита кой ще ми възтанови парите за монтаж и демонтаж и за нов лагер,колегата Lunaticc 1 ти е казал да вземеш лагера от 3.91 а ти ми казваш за нов лагер.Тогава ти ми върна 3.91 без лагера,какви пари за нов лагер не можах да разбера.Сложили сте моя диф и ти ми се обади да ми кажеш ,че всичко е наред и ще се обадиш на Lunaticc 1 да се разберете,след което той ми се обади и ми каза ,че си му искал някакви пари(не знам колко) и ти е отговорил:покажи ми някакъв документ или фактура за разходите и ще се разберем,аз от къде мога да знам ,че не ме лъжеш.Също така и до колкото знам диф 2.93 не си го върнал на Lunaticc1.Мисля че нямам никаква вина и не съм съгласен с заключването на темата ми.Приятен ден!
Когато ми се обади първият път за диф 3.07 аз ти казах,че имам - така беше,но на теб ти трябваше спешно и се обадих на колегата Lunaticc 1 да се свърже с теб и да ти даде неговия,защото аз нямах възможност тогава.Колата от която ти е дал дифа е Е36 2.8 автомат(мога да го докажа)и би трябвало да е 3.07,на него не е имало табела,следователно няма как да се разбере преди да се отвори.След това си му се обадил и си му казал че не е 3.07,а 3.91 и той ти е предложил 2.93 с блокирал лагер,да вземеш лагера от 3.91-цата и да го сложиш в 2.93-ката,даже ти е предложил той да смени дифовете без пари.На този диф 2.93 блокира лагера при мен,отнесохме го да видят какво му е и дали си заслужава да се прави,отговориха ми ,че е само лагера,но не съм го сменявал.След няколко дни пак сте се чули с колегата и си му казал че и този не става и той ми се обади да ти дам моя,така и направихме.На другия ден DRN идва в сервиза и свалихме дифа 3.07 от моята кола,Lunaticc 1 го нямаше.Ти ме попита кой ще ми възтанови парите за монтаж и демонтаж и за нов лагер,колегата Lunaticc 1 ти е казал да вземеш лагера от 3.91 а ти ми казваш за нов лагер.Тогава ти ми върна 3.91 без лагера,какви пари за нов лагер не можах да разбера.Сложили сте моя диф и ти ми се обади да ми кажеш ,че всичко е наред и ще се обадиш на Lunaticc 1 да се разберете,след което той ми се обади и ми каза ,че си му искал някакви пари(не знам колко) и ти е отговорил:покажи ми някакъв документ или фактура за разходите и ще се разберем,аз от къде мога да знам ,че не ме лъжеш.Също така и до колкото знам диф 2.93 не си го върнал на Lunaticc1.Мисля че нямам никаква вина и не съм съгласен с заключването на темата ми.Приятен ден!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Темата ще остане заключена до изясняване на случая, дали на теб ти харесва или не си е лично твой проблем.
В случая говорим за разкарване и размотаване, каквто и за хвърляне на пари по майстори монтаж и демонтаж, а чия е вината за това?
В случая говорим за разкарване и размотаване, каквто и за хвърляне на пари по майстори монтаж и демонтаж, а чия е вината за това?
- doc™
- Потребител
-
ОК нека DRN да каже чия е вината.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
doc™ написа:ОК нека DRN да каже чия е вината.
Ако трябваше да се съобразя само с неговата версия, нямаше да ти пиша лично да изслушаме и теб.
- doc™
- Потребител
-
мисля че в предишното мнение съм написал,аз вина нямам - дадох му точния диф.
- Bawarco
-
-
- Кара: Само BMW
- Мечтае да кара: e30 M - POWER
- Детайли за колата: Ненормални
Ogi написа:Съжаляваме за неактивноста от наша страна... сега се заемаме с всичките...
Колегата взе Дифа

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Bawarco написа:Ogi написа:Съжаляваме за неактивноста от наша страна... сега се заемаме с всичките...
Колегата взе Дифа
Темите му са отключени, може да продължи с търговската си дейност във форума, нека все пак това да му е последния случай със забавена или невзета пратка!
- ivailo.zaxariev
- Потребител
-
Re: :: Случаи на некоректност ::huchkata64
ето и профила му
http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=35046
въпросният колега имаш проблем със 330d 184к.
колата спряла да му пали и му трябвал клапана на рейката за дюлзите
идва при мен във 23:00ч. защото му е бил спешен
давам му го плаща си го и всичко е ОК
на следващият ден колата пак не пали и вече се съмняват в клапана на помпата
взимам аз един клапан и още един на рейката, въпреки,че съм 1000% сигурен,че предишнят работи
и се срещаме пред Каморауто в младос4, а аз идвам и му ги карам от Перник
стигаме до уговорката да ги пробва да види дали ще му се оправи колата и на другия ден да се чуем към 10:00ч
ако всичко е наред да ми ги плати
така и не ми се обади, звъннах му на следващия ден каза, че не ги е слагал и така още една седмица после се минаха още 10-тина дни и пак му звънях беше на море и каза,че ще ми звънне като се прибере
и така след още известно време телефона започна да му отговаря, че временно е ограничил входящите си обаждания
и така вече няколко месеца
пратих му няколко лични на едно ми отговори и ми каза,че не е имал интернет и това беше
тел. му е 0885 551 552
http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=35046
въпросният колега имаш проблем със 330d 184к.
колата спряла да му пали и му трябвал клапана на рейката за дюлзите
идва при мен във 23:00ч. защото му е бил спешен
давам му го плаща си го и всичко е ОК
на следващият ден колата пак не пали и вече се съмняват в клапана на помпата
взимам аз един клапан и още един на рейката, въпреки,че съм 1000% сигурен,че предишнят работи
и се срещаме пред Каморауто в младос4, а аз идвам и му ги карам от Перник
стигаме до уговорката да ги пробва да види дали ще му се оправи колата и на другия ден да се чуем към 10:00ч
ако всичко е наред да ми ги плати
така и не ми се обади, звъннах му на следващия ден каза, че не ги е слагал и така още една седмица после се минаха още 10-тина дни и пак му звънях беше на море и каза,че ще ми звънне като се прибере
и така след още известно време телефона започна да му отговаря, че временно е ограничил входящите си обаждания
и така вече няколко месеца
пратих му няколко лични на едно ми отговори и ми каза,че не е имал интернет и това беше
тел. му е 0885 551 552
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му.
Най се вбесявам, като видя ново мнение в тази тема, писна ми от дребни мошенници и тарикати.

Най се вбесявам, като видя ново мнение в тази тема, писна ми от дребни мошенници и тарикати.

- ivailo.zaxariev
- Потребител
-
Re: :: Случаи на некоректност ::......
аз със 150лв няма нито да забогатея нито да обеднея, но мисля, че му направих услуга а той ми се подигра
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Re: :: Случаи на некоректност ::......
ivailo.zaxariev написа:аз със 150лв няма нито да забогатея нито да обеднея, но мисля, че му направих услуга а той ми се подигра

- assos
- Потребител
-
- Кара: Е53 3.0Д
Колегата elmaza91 ми прати по еконт табло за Е30, което 1-во е счупено и 2-ро НЕ РАБОТИ
!!
Не отговаря на съобщенията ми оттогава.

Не отговаря на съобщенията ми оттогава.
Назад към Авточасти и аксесоари