Колко свободно време имате през работно време ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Re: Колко свободно време имате през работно време ??

Мнение от eekset » 20 Сеп 2011, 14:06

имам средно по 60% свободно време, като изработвам по 150% от това което се очаква от мен, и за което ми се плаща.
Изображение Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 20 Сеп 2011, 14:23

Както каза Кроки, на училище е добре. Информатика, фейс бук, форума и рай. Като се прибера в нас отварям няколко неща и съм постоянно на линия тук :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 20 Сеп 2011, 14:40

randity написа: Информатика, фейс бук, форума и рай.

За рай не липсват ли момичетата :mhihi:
И да не съм офф много свободно време имам :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 20 Сеп 2011, 15:13

Е.Димитров написа:Аз съм мързелив човек в добрият смисъл,преди години правих по 10к километра на месец за да обиколя клиентите си,сега ползвам програми за достъп от разстояние и ми позволява да имам достъп до компютрите на клиентите си,чета за някой разработки в интернет и ей-така,в "бекграунд" ми стоят няколко форума отворени,това са този форум,покетбългария,форума за iphone и "всичко за апъл и макинтош,форума за андроид и няколко руски форума :mhihi:
като ми писне и усетя че съм изчел "всичко в интернет",паля колата (служебната,то и сега аз друга нямам де) и се отправя на некое пътешествие "по клиенти" :mhihi:

Много ти се смях един път, като разправя как си писал жалба до Еко петролиум, и в отговор си получил донос-че до шефа ти..........., кви ги вършиш у работно време.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 20 Сеп 2011, 22:13

Работя в автосервиз. Свободно време имам, но то е в рамките на сервиза :mhihi: така че зяпам ТВ. А като количество колко е - зависи колко работа имаме. Има дни, когато не спираме. Има и такива, в които от 10 работни часа 1-2 са ни заети :mhihi: Но честно казано предпочитам да съм зает през всичките тия 10 часа, защото си обичам работата. Просто се чувствам полезен и на място.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 20 Сеп 2011, 22:21

Мен точно шефа ми преди години ме зариби на тема БМВ, в момента редовно му поръчвам я някви части, я шукарийки от форумо :mhihi:

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 20 Сеп 2011, 22:24

Във всички случаи сутринта ми трябва малко време, докато усетя какво става. :) Например трябва да съм на работа от 10:00, но сутринта няма никой, така че съм там в 10:30. След това закусвам, гледам форума, фейсбугито :mhihi: . И към 11-11:15 работя малко, докато стане обедната в 12 :mhihi: После се развъртам, свършвам си всички задачи за през деня (повечето пъти успявам), и ако остане някакво форума, пак цикля в нета. :)

А до това как реагират - нищо не казват, щом успявам да си върша работата всички са доволни. :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е46/E61 touring
Мечтае да кара: Е21

Мнение от kalin4o0o_ » 21 Сеп 2011, 8:03

Бачкам само нощни от м.Юни ... след 04:00 съм свободен до 22:30 :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i E36
Мечтае да кара: BMW M3 GTR
Детайли за колата: Бързо Мощно Возило

Мнение от Gungrave » 21 Сеп 2011, 9:45

моята работа е на комп по цял ден за тва когато няма клиенти вися тук и гледам кво мога да си взема за курника.. :mhihi:
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 21 Сеп 2011, 11:37

Ако не броя обедните почивки...нямам никакво...постоянно си зает с някаква работа, като ми дойде до гуша влизам във форума или във фейсбук от телефона, но ако успея за 2-3 мин. ще е супер...

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 21 Сеп 2011, 11:46

Понякога имам много, понякога нямам никакво...в повечето случай форумите и скайп са постоянно включени(работя на компютър явно :mhihi: ) и помежду работа и клиенти пиша :mrgreen:
Вечер, ако не съм някъде, съм редовна :smoke:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 21 Сеп 2011, 11:47

Има дни дето свободно време имам следработно време 20-09ч :mhihi:
А, има дни като днес в които се чуда къде да се почеша и кво да подхвана... за жалост такива дни са 1 път в месеца :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 21 Сеп 2011, 11:57

BadAngel написа:аз съм като божия служител - моето работно време е ненормирано, така че може да се каже,

че имам много свободно време по време на работа, може и да се каже, че нямам никакво :)

:yes:

Аз съм забелязал, че форума действа изключително зле в/у продуктивността и ме демотивира доста, постоянно си налагам разни рестрикции, ама кел файда.
Работа си седи, чака и почва едно отлагане и отлагане ... колкото повече отлагам, толкова по-трудно става после за вършене и толкова повече енергия ми трябва, за да я почна.
virtue and tranquillity

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 21 Сеп 2011, 12:01

vladye написа:
Аз съм забелязал, че форума действа изключително зле в/у продуктивността и ме демотивира доста, постоянно си налагам разни рестрикции, ама кел файда.
Работа си седи, чака и почва едно отлагане и отлагане ... колкото повече отлагам, толкова по-трудно става после за вършене и толкова повече енергия ми трябва, за да я почна.

Мен пък обратното, не ми пречи,разсейва ме да не забивам в едно и също, не съм оставяла работа,заради каквото и да е 8) Ма аз и попринцип мога сто неща наведнъж :smoke:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 21 Сеп 2011, 12:03

Ronka написа:Ма аз и попринцип мога сто неща наведнъж :smoke:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата