въпрос за цвят на кола
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
въпрос за цвят на кола
Здравейте колеги,
върти ми се една идейка в главата........ тъй като Е36-цата ми е бяла (Alpinweiß III) си мисля да боядисам някой елемент с цветовете на М, в смисъл само преминаващи ленти, а не целия компонент. Та въпросът ми е дали ще има проблем с талона, трябва ли да се пререгистрирва нещо ?
примерно за нещо такова

отворен съм и към други идеи
върти ми се една идейка в главата........ тъй като Е36-цата ми е бяла (Alpinweiß III) си мисля да боядисам някой елемент с цветовете на М, в смисъл само преминаващи ленти, а не целия компонент. Та въпросът ми е дали ще има проблем с талона, трябва ли да се пререгистрирва нещо ?
примерно за нещо такова

отворен съм и към други идеи

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: въпрос за цвят на кола
BiTurbo написа:...Та въпросът ми е дали ще има проблем с талона, трябва ли да се пререгистрирва нещо ?...
най-добре прескочи до КАТ и питай, че да не станат грешки и да ревеш после... За баничарка цялата в реклами НЯМА грижи- по талон се води някакъв цвят (дето се вижда само на тавана

по груби спомени до 30% може да имаш различен от основния цвят без да се налага да се сменява талона...може и да бъркам процента и да е надолу, но при всички положения няма да ти правят проблем за боядисан детайл както е на снимката

за да те ебат катаджиите трябва над 50% от детайлите да са с различен цвят от оригиналния.
Така,че споко ако те кефи си го направи ... но на кола дето си я карам евридей не бих си го направил (:
Така,че споко ако те кефи си го направи ... но на кола дето си я карам евридей не бих си го направил (:
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
е щом е до 50%, едва ли ще има проблем. Аз сега се замислих колегата по-горе беше казал реклама кола с лепенки, а дали го няма това някъде като лепенка, това ще е най-добрия вариант вероятно, хем няма да рпецакам капака, хем като ми писне и я махам само...
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Добре ще стои според мен.
Давай с лепенки. Най-лесно е, ако не ти харесва ги махаш и не могат да ти се заяждат за допълнителнен цвят в талона
Едит: И спешно си смени мигачите с бели
Давай с лепенки. Най-лесно е, ако не ти харесва ги махаш и не могат да ти се заяждат за допълнителнен цвят в талона

Едит: И спешно си смени мигачите с бели

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ицо Фанатика е с черно е36 и такава шарения по предния и задния капак. Проблеми не е имало никъде.

Ей тва изпълнение, като за бяла кола на Росен Мечков, най-много ми харесва, на живо изглежда още по-добре. Не би трябвало да имаш проблем с куките.

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
супер, значи едва ли ще има проблем с куките,
а да питам някой има ли идея къде мога да намеря такива лепенки. В Ибей пробвах всичко възможно, но излизат само баджове ///М
а да питам някой има ли идея къде мога да намеря такива лепенки. В Ибей пробвах всичко възможно, но излизат само баджове ///М

Питай колегата N.Mihaylovski 

Последна промяна Делян на 21 Сеп 2011, 15:31, променена общо 1 път
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
Dpy написа:Питай колегата NikiMihaylovski
ок, мерси ще го питам.
Иначе се сетих че бих могъл да си ги взема и от 3М по отделно, ето ги и кодовете:
Blue — 0 138 201 (Hex: 008AC9)
Purple — 43 17 90 (Hex: 2B115A)
Red — 241 26 34 (Hex: F11A22)

Сега като каза НикиМикайловски се сетих, че го имаше в платените обяви и като чета какво предлага, май това е моя човек

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
До колегите горе,които посочват 30%,50% може ли да ми дадат цитат от закона,където го пише това?

8.32
12 мнения
• Страница 1 от 1