Що всички келеши карат БМВ...
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Що всички келеши карат БМВ...
Този с БМВ-то, никой ли не го позна? Златко Бартетата бре 

virtue and tranquillity
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
а да имало ги и в двете посоки
иначе "маняка" наистина точно си е взел някакъви добавки. пародията е пълна.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
vladye написа:Този с БМВ-то, никой ли не го позна? Златко Бартетата бре
Недей лъга бре,той търкаля Фиат с М10.

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
Не знам, ама от тая стойка дето беше заел и тоя варел с протеини и пилешки ръчички ми се струва че е прекалил с поп-фолка! 

- Gungrave
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i E36
- Мечтае да кара: BMW M3 GTR
- Детайли за колата: Бързо Мощно Возило
да е*а и боклука му селски.. 
да му натъртиш кифлата в табелата да видиш как ще се научи лекенцето..

да му натъртиш кифлата в табелата да видиш как ще се научи лекенцето..

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Вие хубаво го храните, но аз до някъде му влизам в положение, без да коментираме наглото му държание разбира се . Има мноооооого знаци по улиците в София които са поставени без грам мисъл или просто за да угодят на някой и този някой не е обикновения шофьор - т.е. ние.
За справка, преди няколко месеца направиха всички улици в Бъкстон еднопосочни, за да може живущите да си спират пред блока
Сега са затворили кръстовището на Бъкстон и Каблешков -ремонт; следващото кръстовище Каблешков и Суворов (на канала) е затвоерно отново ремонт. Най-близкия вход за Бъкстон, ако караш по правилата, е по улица Вихрен, ама ти да видиш и тя затворена, пак ремонтче
И кво излиза... за да стигна от Борово до средата на Бъкстон (ул. Пирин), трябва да мина едва ли не по Околомръсното, от там по Борис и ако евентуално не са затворили някоя от малкото останали улици, да влезна в Бъкстон и да криволича по еднопосочните улици. И това в 6 вечерта. Горе-долу за 40 мин може и да стигна
За справка, преди няколко месеца направиха всички улици в Бъкстон еднопосочни, за да може живущите да си спират пред блока

И кво излиза... за да стигна от Борово до средата на Бъкстон (ул. Пирин), трябва да мина едва ли не по Околомръсното, от там по Борис и ако евентуално не са затворили някоя от малкото останали улици, да влезна в Бъкстон и да криволича по еднопосочните улици. И това в 6 вечерта. Горе-долу за 40 мин може и да стигна

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Cinder написа:...без да коментираме наглото му държание разбира се...
A именно там е по-големият проблем. Айде, никой не е светец, на всеки може да се случи да трябва да скъси дистанцията и да наруши правилника. Ама да ми се прави на рамбо, все едно баща му притежава цяла София, при положение, че хем си е виновен, хем са го и хванали в крачка...

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Поне си призна човека, че ще продължи да минава. Пък и защо да кара нормално? Нали кара бмв. От тия, дето "мно'о вървът, мно'о съ въртът и мацките мно'о се качват. ХУЛИГАНА НА ПЪТЯЯЯЯЯ!!!!" Тук цитирания се напъна да реве като вълк на месечина и го глобих 1/2 бутилка уиски, да се научи да се държи културно на маса и да не кара пиян... После се чудим как така, катаджията е готов да си жертва крак, ръка само и само да спре бмв за проверка. Спокойно и безаварийно каране, колеги и умната, защото русото не е на мода.
П.С. А някой знае ли как се казва песента от началото на клипа и евентуално от къде мога да я намеря, много ме радва.

П.С. А някой знае ли как се казва песента от началото на клипа и евентуално от къде мога да я намеря, много ме радва.
От тогава русото не е на мода.
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
t060 написа:П.С. А някой знае ли как се казва песента от началото на клипа и евентуално от къде мога да я намеря, много ме радва.
http://vbox7.com/play:bce3f887

и по темата тъй като гледам как са спрели всичките коли на бнт, само ще да са спазили и те знака...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
rindi написа:Не знам, ама от тая стойка дето беше заел
наистина ли не сте забелязали, че 90% от шАфьорите на пътя карат с една ръка на "12 часЪ"

това е най-разпространената стойка за каране в България, доста от приятелите ми също се опитвам да им кажа, че волана се държи с 2 ръце, ама ней се
"АЗ ТАКА СИ КАРАМ!"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
това е най-разпространената стойка
Това си горчивата истина, моята кола като я взех даже облегалката ми беше крива от някакъв такъв карач преди мене!
Това си горчивата истина, моята кола като я взех даже облегалката ми беше крива от някакъв такъв карач преди мене!

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Така като гледам в София е много модерно вече да се кара сравнително новичко (2000+) Ауди, по възможност дизелче... Общо взето страшната гъзария е! И тия пичове закони не ги ловят... БМВ-то вече е бита карта, не е модерно вече 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Nickelback написа:Така като гледам в София е много модерно вече да се кара сравнително новичко (2000+) Ауди, по възможност дизелче... Общо взето страшната гъзария е! И тия пичове закони не ги ловят... БМВ-то вече е бита карта, не е модерно вече
Тва е като приказката за русото, че не е модерно....
Пък в крайна сметка модерното не е хубаво

А простотията не идва от колата,а от човека

Много като тебе вече плакаха ...
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
А де, и аз мисля така да пусна една тема, що като имам ремус и ейнджъл айс трябва да ме спират през 20се метра, ако ще и с 20км/ч да карам. Не, на тея ушеви ще им стане нещо, ще се разболеят, ако не ми вдигнат палката, всичко си ми е редовно, ама нейсе...
В крайна сметка не може всички да караме VW polo
В крайна сметка не може всички да караме VW polo

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Те такава еднопосочна имаме и тука и всеки сече през просото и не му пука. Веднъж звъннах в полицията викам им: абе ако застането те тука цивилни да пише актове, оборот за цял месец ще направите само за един ден. Отговора беше: ами не можем постоянно да сме там. Странно, малък град сме, а ги няма никъде, една нощ излязох да ги търся даже. А аз какво забелязвам. Карам си някъде извън града(повтаряща се случка), стигам някаква кола, по-долна от мойта( да употребя тази дума за яснота) и си карам чинно зад човека, оня се дърпа в дясно, път ми прави значи, щото явно предусеща, че ще тръгна да го изпреварвам, аз пък не възнамерявам. Един такъв, два пъти ми пуска мигач да го изпреварвам, чак ми стана смешно. Викам на моя спътник, тоя сигурно не може да повярва, че една 5-ца се влачи зад него с 90 км/ч. вече няколко километра. Но това е показателно за мисленето на хората, в техните глави водачите на BMW са гамени, дори ги е страх от тях на пътя.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5