Що всички келеши карат БМВ...
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Що всички келеши карат БМВ...
Elesar74 написа:Карам си някъде извън града(повтаряща се случка), стигам някаква кола, по-долна от мойта( да употребя тази дума за яснота) и си карам чинно зад човека, оня се дърпа в дясно, път ми прави значи, щото явно предусеща, че ще тръгна да го изпреварвам, аз пък не възнамерявам. Един такъв, два пъти ми пуска мигач да го изпреварвам, чак ми стана смешно. Викам на моя спътник, тоя сигурно не може да повярва, че една 5-ца се влачи зад него с 90 км/ч. вече няколко километра. Но това е показателно за мисленето на хората, в техните глави водачите на BMW са гамени, дори ги е страх от тях на пътя.
Като/ако/ си му се лепнал на гъза, какво изненадващо има... Те такива много се дразня... Лепнал ми се на гъза, отсреща никой, десен мигач от мен, оня стои... Е к'во майка си чака на гъза ми... Да има тир разстояние + м/у нас, да разбера, че иска да кара с мен, окей, ма на гъза...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ти къде прочете на каква дистанция се движа зад който и да е? Или като ти влезе един гъз в устата и не излиза, а? Не се дразни толкова, по-спокойно, не карам зад тебе.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
защо келешите карат бмв? защото те са повърхностни
това в никакъв случай не означава, че всеки, който кара бмв е повърхностен, разбира се
това в никакъв случай не означава, че всеки, който кара бмв е повърхностен, разбира се
No bling at the Ring
Elesar74 написа:Ти къде прочете на каква дистанция се движа зад който и да е? Или като ти влезе един гъз в устата и не излиза, а? Не се дразни толкова, по-спокойно, не карам зад тебе.
Аре малко по-спокойно с тона, хуйовете и гъзовете, а ?! Аз съм си напълно спокоен, както виждаш пише "АКО" (което мирише и цапа, но няма значение...) и съм описал какви типове ме дразнят, АКО ти се оприличаваш в действието, вече е отделен въпрос...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А бе верно малко нагъл, ама що си мислите, че другите утре няма пак да минат от там
Той поне си го каза...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
TNT написа:А бе верно малко нагъл, ама що си мислите, че другите утре няма пак да минат от тамТой поне си го каза...
знаеш ли защо? защото глобата не е 300-400 Евро, за туй ...
защото, като го глобят един път 600-800 кинта за влизане срещу знака, другия път искам да видя, как ще влезе и ще се държи като последния простак!
хем пари за улици ще посъберат от такива малоумници, хем ще намалеят и изчезнат

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:TNT написа:А бе верно малко нагъл, ама що си мислите, че другите утре няма пак да минат от тамТой поне си го каза...
знаеш ли защо? защото глобата не е 300-400 Евро, за туй ...
защото, като го глобят един път 600-800 кинта за влизане срещу знака, другия път искам да видя, как ще влезе и ще се държи като последния простак!
хем пари за улици ще посъберат от такива малоумници, хем ще намалеят и изчезнат
Пари за к'во ще съберат, че не разбраУ ????

600-800 кинта, ама при средна работна заплата илядо евро (сиреч 2 000 "кинта"

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
uCnaHeTcA написа:Пари за к'во ще съберат, че не разбраУ ????![]()
600-800 кинта, ама при средна работна заплата илядо евро (сиреч 2 000 "кинта"), както си е по страните с такива глоби, нали така...
няма, какво да ти обяснявам, малък си!
като порастнеш ще ме разбереш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:uCnaHeTcA написа:Пари за к'во ще съберат, че не разбраУ ????![]()
600-800 кинта, ама при средна работна заплата илядо евро (сиреч 2 000 "кинта"), както си е по страните с такива глоби, нали така...
няма, какво да ти обяснявам, малък си!
като порастнеш ще ме разбереш
Слушам, чичка

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Испанец... идеята на вичо е,че като зимаш средно около 1000 лв месечно (то в София толкова,в малките градове 500-600лв...) и като трябва да дадеш 500-600 от тях за глобата ще се замислиш следващия път....Обаче тука идва и момента с перфектните ни закони...
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Bareck написа:Испанец... идеята на вичо е,че като зимаш средно около 1000 лв месечно (то в София толкова,в малките градове 500-600лв...) и като трябва да дадеш 500-600 от тях за глобата ще се замислиш следващия път....Обаче тука идва и момента с перфектните ни закони...
... и перфектното им прилагане

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
За хората от провинцията с по-малки заплати, може да измислят и някъв лизингов план

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Ебати тъпото парче е тоя от репортажа чак елементарен и залухав 

/// 6>4

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
То за тва не трябва да измислят не лизингов план, а глобите да бъдат според месечния доход ... 

M - The most powerful letter in the world
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
h4ckED написа:То за тва не трябва да измислят не лизингов план, а глобите да бъдат според месечния доход ...
Не, точно за това е лизинговият план, щото като ти боднат един акт, дето да го изплащаш 3 месеца, и на 2рия месец като те хванат за нещо друго и изядеш още един акт за 3 месеца и се оказва че реално 6 месеца изплащаш нещо, срещу което не получаваш нищо. Лизинга е много тежък момент за българина, тъй като има определен срок, който трябва да се изпълни, той през целия месец се пресира за парите и постоянно се сеща за какво ги дава. ли След като си изплати задължението и види, че за тея пари можеше примерно да си купи някъв огромен телевизор, вместо да ги дава на вятъра, или па да иде на море за 3-4 дена... ще си направи сметката за следващият път

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5