Made in Ловеч

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Made in Ловеч

Мнение от Leon » 23 Сеп 2011, 8:07

София е пълна с билборди с въпросния надпис и снимка на една не лошо изглеждаща кола (даже добре, съпоставена с доста от корейските и европейските й конкуренти). Поразрових се, има сайт, всичко изглежда културно направено, добро оборудване, което при повечето марки се доплаща, прилична цена, абе на пръв поглед все едно не е правено в България. И в мен се прокрадна някаква крехка гордост... Нямам лични впечатления от тоя Волекс, обаче реших да споделя.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Made in Ловеч

Мнение от jordanov » 23 Сеп 2011, 8:16

Не знам как е ама дано благодарение на това икономиката на родината да тръгне нагоре :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 23 Сеп 2011, 8:57

Е като изключиме,че е китайски,с максимална скорост 175км/ч и разход 7-8/100 е добре.И като всичко китайско хората наблягат на екстрите,не на изпълнението.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 23 Сеп 2011, 10:18

jordanov написа:Не знам как е ама дано благодарение на това икономиката на родината да тръгне нагоре :roll:

направо ще ни изстреля.заетите в ловеч я усетят някаква полза,я не....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 23 Сеп 2011, 12:45

защо говориш глупости

завода в ловеч ще даде работа на 7000 човека, това малко ли ти се струва

колата като цяло се ядва за цената си

греит уол е най-големия частен автомобилен производител в китай

сбирщайн е от минали модели на японски марки - предно окачване от фронтера, интериор от навара д22, заден мост от мицубиши... мотора е мицубиши също и така..

изпълнението на колите, които са произведени в китай е със задоволително качество, тези, които ще се правят в българия.. не знам

в началото завода ще бъде само за асемблиране, капацитета му е 50 000 коли на година при работа на 2 смени и 75 000 при работа на 3 смени

аз бих дал шанс на пикапа като за служебен във фирма, която има нужда от 4х4
No bling at the Ring

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 23 Сеп 2011, 13:00

jordanov написа:Не знам как е ама дано благодарение на това икономиката на родината да тръгне нагоре :roll:

При нас само цените вървят нагоре, ако не забелязваш :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Сеп 2011, 13:01

Да не стане само като с ладите .... преебава ти се нещо вратата , сваляш кората и вътре преполовена бутилка ракия, ма иначе колата грамотно сглобена :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 23 Сеп 2011, 13:04

Не е изключено, макар че си спомням преди време един съсед си купи 2105 и дясното стъкло отпред се сваля, ма се вдига на зор и като свалиха кората стъклоповдигащия механизъм само сложен свободно във вратата, а на дъното на вратата забравени гаечните ключове и гайките :mhihi:
Иначе в Завод Балкан в Ловеч се правеха Москвичите, а тва с бутилката е запазена марка на АЗ Толиати ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 23 Сеп 2011, 13:07

Ако маркетинга им е на ниво би трябвало да е ок. Всички знаем, че маркетинга може да продаде и най-големия боклук.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Сеп 2011, 13:26

jordanov написа:Ако маркетинга им е на ниво би трябвало да е ок. Всички знаем, че маркетинга може да продаде и най-големия боклук.

факт ;) дайте някакви технически данни на тия кошници да се посмеем. иначе нека да има някакво производство при нас, сега всички се молят китай да инвестират при тях.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 23 Сеп 2011, 14:52

Винаги съм бил против всякакви таквиа марки коли тип Дачиа...но на тази марка наистина ми харесват моделите. Преди няколко дена видях Хувъра - страхотен дизайн има. Има и доста недостатъци като луфотве да речем, но за тея пари мисля, че колата е иидеална и който не държи на тези неща би си я карал с удоволствие. За 30к лева аз лично бих си взел Х5ца обаче, а не това.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 23 Сеп 2011, 19:43

ogata написа:Да не стане само като с ладите .... преебава ти се нещо вратата , сваляш кората и вътре преполовена бутилка ракия, ма иначе колата грамотно сглобена :mhihi:

Бате ти откъде знаеш какво е станало с ладите като даже мита с бутилката не знаеш...каква ракия в съветска кола търсиш не знам :dunno: :dummy:
Изображение
8.32

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 23 Сеп 2011, 19:56

PIONEER написа:
ogata написа:Да не стане само като с ладите .... преебава ти се нещо вратата , сваляш кората и вътре преполовена бутилка ракия, ма иначе колата грамотно сглобена :mhihi:

Бате ти откъде знаеш какво е станало с ладите като даже мита с бутилката не знаеш...каква ракия в съветска кола търсиш не знам :dunno: :dummy:

Колега що му се връзваш на неговите години едва ли се е возил в лада, камоли да и ремонтира каквото и да било :mhihi:
Важното е лаф да върви в извън темата...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Сеп 2011, 20:21

Водка исках да кажа.
Оголвахме една 1500 за цялостно боядисване и зад кората на шофера изкочи стъклото. Началника се прехапа и общо взето беше забавно щото последва фотосесия с експонатите ( ей ся ще преровя за някоя снимка).

А влд - за комунистите имаше един друг лаф едно време, че са педерази, ма за зелените лафа за жалост не го знам :mhihi:
Не ме познаваш, за да кажеш кво знам, кво мога, кво съм ремонтирал, на кво съм се возил и кво съм карал.
Наклона на члена - отказан ;)

ПП.
Ще те помоля най-учтиво, за напред да си спестяваш коментарите, относно моята персона.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 23 Сеп 2011, 20:37

За 30к лева аз лично бих си взел Х5ца обаче, а не това.

Много си прав, аз не мисля че има нормален човек който ще си купи този китайска кола, при положение че може за 30к да си вземе фейсова X5-ца, Rav4 2008 или Grand Vitara 2006-та и да му останат 12к в банката!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Следваща

Назад към Извън Темата